Espressor automat Krups Evidence EA8908, 1450W, 15 bari, rezervor boabe 260g, rezervor apa 2.5L, rasnita 3 nivele, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.206,36 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 3.207,55 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 117.58 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

EA890810

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor automat Krups Evidence EA8908, 1450W, 15 bari, rezervor boabe 260g, rezervor apa 2.5L, rasnita 3 nivele, Negru de la KRUPS

Detaliile fac diferenta

Proiectat pentru ca tu sa poti savura, chiar la tine acasa, o gama mare de bauturi excelente pe baza de cafea, espressorul automat Krups iti ofera rezultate perfecte pana in cele mai mici detalii.
Creeaza-ti bauturi exceptionale cu ajutorul celor 15 de retete diferite presetate. Datorita sistemului Krups Quattro Force savurezi preparate de calitate pe baza de cafea sau ceai, iar designul modern face ca espressorul automat Evidence sa se potriveasca in orice decor.
   
Sistemul Pantentat Thermoblock Compact

Datorita sistemului KRUPS Thermoblock Compact, temperatura creste rapid, ca tu sa te bucuri de o cafea fierbinte, chiar de la prima ceasca. Circuitul mai scurt de distributie a apei impiedica scaderea temperaturii.
 
   
Rasnita conica din metal

Obtine un ristretto sau un espresso perfect datorita setarilor automate ale rasnitei metalice sau ajusteaza setarile manual conform preferintelor tale. 3 setari diferite variaza de la o macinare fina pentru espresso compact pana la o macinare mai grosiera pentru cafele mai slabe. Materialele din care este fabricata garanteaza robustetea si performanta acesteia in timp. Savureaza un espresso din boabe de cafea proaspat rasnite pentru o aroma delicioasa.
   
O gama mare de retete automate de bauturi pe baza de cafea

Datorita celor 15 retete presetate, espressorul automat Krups iti ofera toate bauturile dorite: espresso aromat, cappuccino perfect, doua portii de caffe latte delicioase obtinute in acelasi timp si bauturi pe baza de ceai cu setari variabile de temperatura.
   
Design modern

Eleganta si dimensiunile compacte ale espressorului se potrivesc perfect in orice decor.
   
Adauga un extra shot de espresso pentru un plus de aroma

Personalizeaza-ti bautura preferata cu un plus de espresso pentru a obtine mai multa energie si aroma direct in ceasca ta sau foloseste setarea pentru cafea neagra pentru un espresso intens, cu o savoare dinstinctiva.
   
Setari intuitive

Produsul este prevazut cu o interfata de utilizare intuitiva OLED, cu functie tactila, pentru a obtine rapid si usor rezultatele perfecte. Astfel, tu detii controlul la fiecare pas din procesul de obtinere al bauturii preferate.
   
Usor de folosit si design exceptional

Designul complet nou al espressorului automat Krups ofera o noua experienta de preparare si servire a cafelei. Prevazut cu un rezervor pentru apa de 2.3 L si recipient pentru 260 g de boabe de cafea, acestea completeaza perfect dimensiunile optime si ergonomice ale espressorului automat.
   
Tehnologie avansata pentru o cafea perfecta

Sistemul Krups Quattro Force optimizeaza fiecare etapa in procesul de obtinere a unui espresso de la boaba de cafea pana in ceasca. Datorita sistemului Quattro Force, espressorul are o rasnire cu 20% mai rapida, presare perfecta, sistem de extractie avansat al cafelei si golire automata a sistemului dupa fiecare utilizare pentru performante de durata.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Automat
Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Cafea boabe


Tip bautura

Cafea
Espresso
Cappuccino
Apa fierbinte
Ceai
Espresso dublu
Ristretto
Spuma de lapte
Americano
Macchiato
Macchiato dublu
Cappuccino dublu


Numar produse preparate 15
Sistem spumare lapte Automat
Numar duze cafea 2
Trepte de macinare rasnita 3
Tip display LCD
Material rasnita Metal


Functii

Oprire automata
Programare intarziata
Sistem decalcifiere
Inaltime ajustabila a duzei de cafea
Rasnita
Abur
Sistem cappuccino
Culoare Negru


SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1450 W
Presiune pompa 15 bar
Capacitate rezervor apa 2.5 l
Capacitate compartiment cafea 260 g

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.