Espressor Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo XS Rosu KP1A0131, 1600W, 15 bari, rezervor 0.8L, functie eco, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo XS Rosu KP1A0131, 1600W, 15 bari, rezervor 0.8L, functie eco, Alb de la KRUPS

 
Espressorul Piccolo XS: Un aparat compact, cu un design modern si elegant, perfect pentru bucataria ta

Calitate Profesionala

Prepara bauturi pe baza de cafea, cu o crema catifelata, datorita sistemului de inalta presiune de 15 bari. Capsulele sigilate ermetic pastreaza prospetimea cafelei pentru ca tu sa te poti bucura de bauturi cu arome bogate de fiecare data.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci capsula in aparat si sa te bucuri de una dintre cele peste 30 de bauturi oferite de catre aparat. Sistemul de incalzire rapida atinge temperatura ideala in 30 de secunde.

Functia Eco opreste automat aparatul dupa 1 minut de la terminarea procesului de preparare pentru un consum redus de energie.
Peste 30 de retete savuroase
Bucura-te de cele peste 30 de retete premium pe care NESCAFÉ® Dolce Gusto® le ofera.. Savureaza un Ristretto puternic, Espresso intens, Lungo aromat pana la Cappucino spumos si Latte Macchiato rafinat. De asemenea, aparatul ofera posibilitatea de a prepara ciocolata calda, ceai si bauturi reci.

Espressor cu capsule KRUPS Piccolo XS KP1A0131:

• Espressor manual cu un design compact, compatibil cu toate capsulele sigilate ermetic NESCAFÉ® Dolce Gusto®;
• Sistem de inalta presiune de 15 bari pentru bauturi pe baza de cafea  cu o crema catifelata si densa;
• Peste 30 de retete de bauturi pe baza de cafea si alte bauturi calde si reci disponibile la simpla apasare a selectorului;
• Functie Eco: oprire automata dupa 1 minut de la terminarea procesului de preparare pentru un consum redus de energie.

Espressor manual

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci capsula dorita in aparat si cu o usoara miscare a selectorului pentru bauturi calde si reci poti prepara bautura ta preferata.
   
Sistem de inalta presiune

Prepara bauturi pe baza de cafea cu spuma catifelata si densa, datorita sistemului de presiune al aparatului de 15 bari.
   
Capsule sigilate ermetic

Bucura-te de bauturi aromate de fiecare data datorita capsulelor sigilate ermetic, ce pastreaza prospetimea cafelei.
   
Bauturi de inalta calitate

Bucura-te de peste 30 de retete de bauturi premium. Savureaza un Espresso intens si Grande full-body pana la Cappuccino cremos, ciocolata calda, ceai si multe altele.
   
Functie pentru bauturi calde si reci

Espressorul manual cu capsule Piccolo ofera posibilitatea de a prepara chiar si bauturi reci la fel de usor precum cele calde.
   
Functie Eco

Aceasta opreste automat aparatul dupa 1 minute de la terminarea procesului de preparare pentru un consum redus de energie.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.