Espressor automat Krups Evidence Plus EA894E10, 1450 W, presiune 15 bari, capacitate rezervor 2.3L, functie abur, 3 pre-setari intensitate, 19 retete, sistem One-touch-Capuccino, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor automat Krups Evidence Plus EA894E10, 1450 W, presiune 15 bari, capacitate rezervor 2.3L, functie abur, 3 pre-setari intensitate, 19 retete, sistem One-touch-Capuccino, negru de la KRUPS

Reinventeaza experienta cafelei de zi cu zi!
Proiectat pentru ca tu sa poti savura, chiar la tine acasa, o gama mare de bauturi excelente pe baza de cafea, espressorul automat Krups Evidence Plus iti ofera rezultate perfecte, exact pe gustul tau. . Prepara bauturi exceptionale, pornind de la boabele de cafea pana in ceasca, cu ajutorul celor 19 retete diferite presetate si a celor 6 preparate ce se obtin printr-o apasare de buton. Datorita sistemului Krups Quattro Force savurezi preparate pe baza de cafea sau ceai care fac diferenta. Ecranul OLED cu functie tactila, de mari dimensiuni, este intuitiv si usor de utilizat iar designul modern face ca espressorul automat Evidence Plus sa se potriveasca in orice bucatarie.

Espressor automat Krups Evidence Plus: Un espresso si un cappuccino perfect, pana in cele mai mici detalii
Cu multa grija si precizie pana in cele mai mici detalii, espressorul automat Evidence creeaza o experienta unica de obtinere si savurare a cafelei.. Produsul dispune de 19 retete presetate si 6 preparate perfect echilibrat obtinute printr-o simpla atingere de buton. Ecranul OLED cu functie tactila, de mari dimensiuni, este intuitiv si usor de utilizat. Rasnita conica integrata este confectionata din otel inoxidabil ofera rezultate perfecte de rasnire fara efort si intr-un timp impresionant de scurt. Datorita sistemului Krups Quattro Force savurezi preparate pe baza de cafea sau ceai care fac diferenta, iar designul modern face ca espressorul automat Evidence Plus sa se potriveasca in orice bucatarie. Delecteaza-te cu o bautura ce are la baza o spuma de lapte bogata si cremoasa si o cafea de calitate tip Barista, multumita functiei de rasnire si a duzei de abur cu functie de clatire ce garanteaza performante de durata.

Espressorul automat Evidence Plus EA894E10
  • Espressor complet automat pentru o experienta exceptionala de obtinere si savurarea a cafelei, pornind de la boabele de cafea pana in ceasca;
  • Interfata de utilizare intuitiva cu functie tactila usor de folosit ce ofera o imagine calitativa, din orice unghi;
  • Espressorul iti ofera acces direct la una dintre cele 6 retete presetate ce pot fi preparate printr-o singura apasare de buton (espresso, cafea, cappuccino, latte macchiato, caffe latte si ceai);
  • Sistemul Krups Quattro Force optimizeaza fiecare etapa in procesul de obtinere a unui espresso de la boaba de cafea pana in ceasca: o rasnire cu 20% mai rapida*, presare perfecta, sistem de extractie avansat al cafelei si golire automata a sistemului dupa fiecare utilizare pentru performante de durata;
  • 19 retete de bauturi presetate  de la clasicul espresso, la caffe latte, cappuccino (One-Touch-Cappuccino) sau Flat white, si multe altele, perfecte pentru orice preferinta ai avea
  • Produsul are un finisaj  metalic elegant   si un design modern potrivit pentru orice bucatarie;
Interfata si setari intuitive

Produsul este prevazut cu o interfata de utilizare intuitiva OLED, cu functie tactila si sistem de iluminare, pentru a obtine rapid si usor rezultatele perfecte. Astfel, tu detii controlul la fiecare pas din procesul de obtinere al bauturii preferate.
   
Bauturi perfecte obtinute printr-o singura apasare de buton

Espressorul automat Evidence Plus iti pune la dispozitie acces direct la 6 retete delicioase ce pot fi obtinute printr-o simpla apasare de buton.
   
O gama mare de retete automate de bauturi pe baza de cafea

Datorita celor 19 retete presetate, espressorul automat Krups iti ofera toate bauturile tale preferate, de la espresso  intens, la un cappucino fin obtinut printr-o simpla atingere si bauturi pe baza de ceai cu setari variabile de temperatura (ceai negru, verde sau de plante).
Prepara chiar la tine acasa 7 retete pe baza de cafea (ristretto, espresso, espresso dublu, long coffee,  long coffee dublu, doppio, americano) si 9 retete pe baza de lapte (cappuccino, cappuccino dublu, latte macchiato, latte macchiato dublu, caffe latte, caffe latte dublu, espresso macchiato, flat white, spuma de lapte).
 
   
Espressorul automat ofera posibilitatea de adaugare in bautura preferata a unui EXTRA SHOT pentru un plus de intensitate sau de selectare a functiei  DARK pentru o aroma puternica.
Intensitatea aromei cafelei poate fi setata si din nivelul de rasnire al cafelei. Cu cat boabele sunt rasnite mai fin, cu atat cafeaua va fi mai intensa si cremoasa. Nivelul de rasnire al cafelei depinde si de tipul de cafea ales: spre exemplu niste boabe de cafea intens rumenite si uleioase vor avea nevoie de o rasnire grosiera in timp ce niste boabe usor prajite si mai uscate vor necesita o rasnire fina.
   
Tehnologie avansata pentru o cafea perfecta

Sistemul Krups Quattro Force optimizeaza fiecare etapa in procesul de obtinere a unui espresso de la boaba de cafea pana in ceasca: o rasnire cu 20% mai rapida*, presare perfecta, sistem de extractie avansat al cafelei si golire automata a sistemului dupa fiecare utilizare pentru performante de durata.
*In comparatie cu modelele anterioare Krups.
   
Rasnita conica din metal

Obtine un ristretto sau un espresso perfect datorita setarilor automate ale rasnitei metalice sau ajusteaza setarile manual conform preferintelor tale.3 setari diferite variaza de la o macinare fina pentru espresso compact pana la o macinare mai grosiera pentru cafele mai slabe. Materialele din care este fabricata garanteaza robustetea si performanta acesteia in timp. Savureaza un espresso din boabe de cafea proaspat rasnite pentru o aroma delicioasa.
 
   
Profesionistii in domeniul cafelei folosesc, in principal, rasnita din metal, cu forma conica. Metalul fiind un material extrem de solid si rezistent, asigura precizie, calitate si durabilitate. Alte materiale pot ceda mult mai rapid daca intalnesc o piatra mica in pachetul de cafea. Rasnita KRUPS a fost conceputa pentru a oferi o rezistenta ridicata in utilizare si de aceea, specialistii nostri s-au asigurat ca piesa este foarte fiabila. Astfel, rasnitele nostre pot finaliza pana la 280.000 de cicluri fara a se defecta.
   
Sistemul de infuzare

Percolarea este arta echilibrarii tuturor parametrilor aparatului si a boabelor de cafea, pentru a obtine cea mai buna bautura posibila. Este o etapa delicata: pentru a obtine cafeaua perfecta, trebuie sa combini finetea de macinare a cafelei, presiunea, pre-infuzarea chiar si calitatea apei si temperatura acesteia.
Mecanismul de infuzare combina sistemul Thermoblock Compact, special proiectat de KRUPS, si o pompa de 15 bari ce activeaza partea hidraulica a aparatului pentru o incalzire rapida si o infuzare perfectaDoar prin observarea gradului de uscare a zatului de cafea dupa extractie, vei intelege cum functioneaza mecanismul de infuzare KRUPS atunci cand vine vorba de captarea aromei si a gustului.
   
Componente metalice pentru mai multa rezistenta

Produsul dispune la interior de componente din otel inoxidabil pentru a facilita incalzirea si pentru a obtine rezultate perfecte inca de la prima ceasca. Datorita conceptului unic de unitate de percolare espressorul automat foloseste mai putina apa si necesita mai putine sesiuni de clatire. Rasnita conica metalica maximizeaza aroma si gustul cafelei pentru ca tu sa te bucuri de o cafea perfecta, de fiecare data.
   
Sistemul de presare: un espresso echilibrat, cu o nota amaruie subtila

Orice barista poate confirma, presarea este o etapa foarte importanta pentru un espresso desavarsit. Aceasta asigura o aroma echilibrata si o crema uniforma. Este imperativ sa se asigure o presare perfecta, astfel incat sa obtinem o suprafata plana, fara denivelari, inainte de percolare. Efectiv, atunci cand cafeaua macinata nu este presata perfect, apa trece prea repede si calitatea extractiei are de suferit. Cu ajutorul tehnologiei Krups, un cilindru hidrauluic asigura presarea corecta a cafelei proaspat macinate. Forta exercitata de sistemul de presare este, prin urmare, foarte mare, de aproximativ 30 kg (sau 294 Newtoni). Acest lucru asigura un espresso savuros, cu un gust echilibrat si aromat.
   
Sistem de autocuratare: depuneri de calcar minime si intretinere usoara

Fiecare sofer stie: pentru a mentine motorul masinii in stare buna de functionare, este absolut necesar ca acesta sa fie drenat frecvent si curatat cu regularitate. Luand in considerare constrangerile unui aparat de cafea, KRUPS a decis sa automatizeze multi dintre pasii necesari intretinerii, incepand cu drenarea, datorita sistemului AutoClean. Ca atare, aparatul este drenat automat dupa fiecare bautura. Acest lucru asigura absenta totala a apei stagnate in aparat si, prin urmare, un nivel minim de depuneri de calcar, asigurand igiena si longevitatea produsului.
   
Produs in Franta
  • Produs reparabil timp de 10 ani
  • Conceput pentru a fi ușor de reparat;
  • Livrare rapidă a pieselor de schimb și un cost redus al transportului, timp de 10 ani;
  • 6500 centre de reparaţii la nivel mondial.
   

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.