Espressor Automat Krups Evidence EA891110 XS60000, 1450W, 15 bari, functie One-Touch Cappuccino, alb, display intuitiv, rezervor de apa de capacitate mare, Negru/Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.270,83 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 3.272,02 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 119.94 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

EA891110

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor Automat Krups Evidence EA891110 XS60000, 1450W, 15 bari, functie One-Touch Cappuccino, alb, display intuitiv, rezervor de apa de capacitate mare, Negru/Alb de la KRUPS

Espressor Automat Krups Evidence Alb EA891110, 1450W, 15 bar, capacitate apa 2.3L, capacitate boabe 260g, functie de One Touch Capuccino, Alb
   
Detaliile fac diferenta

Proiectat pentru ca tu sa poti savura, chiar la tine acasa, o gama mare de bauturi excelente pe baza de cafea, espressorul automat Krups iti ofera rezultate perfecte pana in cele mai mici detalii. Prepara bauturi exceptionale, pornind de la boabele de cafea pana in ceasca, cu ajutorul celor 15 de retete diferite presetate. Datorita sistemului Krups Quattro Force savurezi preparate pe baza de cafea sau ceai care fac diferenta, iar designul modern face ca espressorul automat Evidence sa se potriveasca in orice bucatarie.

Un espresso si un cappuccino perfect, pana in cele mai mici detalii

Cu multa grija si precizie, pana in cele mai mici detalii, espressorul automat Evidence creeaza o experienta de obtinere a cafelei si savurare a cafelei pornind de la boabele de cafea pana in ceasca. Produsul dispune de 15 retete presetate de la un espresso aromat pana la un cappuccino perfect echilibrat obtinut printr-o simpla atingere. Poti opta sa adaugi mai multa cafea in bautura ta favorita pentru o explozie de gust si energie sau  poti folosi setarea pentru cafea neagra pentru mai multa aroma si rezultate robuste. Datorita sistemului Krups Quattro Force savurezi preparate pe baza de cafea sau ceai care fac diferenta, iar designul modern face ca espressorul automat Evidence sa se potriveasca in orice bucatarie. Delecteaza-te cu o bautura ce are la baza o spuma de lapte bogata si cremoasa si o cafea de calitate tip Barista, multumita functiei de rasnire si a duzei de abur cu functie de clatire ce garanteaza performante de durata.
   
Savureaza bautura ta preferata: de la un espresso perfect la un cappuccino delicios

Pentru ca fiecare detaliu conteaza, Krups a dezvoltat linia de espressoare automate Evidence, care imbina perfect eleganta designului cu tehnologia, ca tu sa te bucuri de gustul desavarsit al unui espresso, la tine acasa.
 
   
O gama mare de retete automate de bauturi pe baza de cafea

Datorita celor 15 retete presetate espressorul automat Krups iti ofera toate bauturile tale preferate de la espresso aromat, la un cappucino obtinut printr-o simpla atingere, doua portii de caffe latte delicioase obtinute in acelasi timp si bauturi pe baza de ceai cu setari variabile de temperatura. 
 
   
Design modern

Rezultatele exceptionale se completeaza perfect cu designul modern si elegant, cu otel lustruit, ce se potriveste perfect in orice bucatarie.
 
   
Adauga mai mult espresso pentru un plus de aroma

Personalizeaza-ti bautura preferata cu un plus de espresso pentru a obtine mai multa energie si aroma direct in ceasca ta sau foloseste setarea pentru cafea neagra pentru un espresso puternic si robust.
 
   
Setari intuitive

Produsul este prevazut cu o interfata de utilizare intuitiva OLED, cu functie tactila, pentru a obtine rapid si usor rezultatele perfecte. Astfel, tu detii controlul la fiecare pas din procesul de obtinere al bauturii preferate.
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.