Espresor Automat Krups Evidance ONE COMPLET, EA895N10, 1450W, 15 bar, 2.3 l, one touch cappuccino, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espresor Automat Krups Evidance ONE COMPLET, EA895N10, 1450W, 15 bar, 2.3 l, one touch cappuccino, Negru de la KRUPS

Cafea delicioasa cu o singura atingere, pentru toata lumea sau doar pentru tine

Bucura-te de o gama variata de de bauturi premium datorita espressorului Krups Evidence One si a tehnologiilor sale de ultima generatie. Espressorul beneficiaza de tehnologia Krups Quattro Force pentru un gust desavarsit al cafelei si ofera 2 optiuni pentru fiercare din cele 12 retete: proportii standard sau personalizate, pentru o experienta a cafelei exact asa cum iti place si doar la o atingere distanta.

Espressorul automat KRUPS Evidence One: Cafea delicioasa cu o simpla atingere

Cu espressorul automat Krups Evidence One te poti bucura de bauturile tale favorite, in proportii standard sau personalizate dupa bunul plac. Aparatul dispune de tehnologia Krups Quattro Force ce ofera o rasnire, presare, preparare si curatare optime pentru rezultate perfect ceasca dupa ceasca si zi dupa zi. Evidence iti ofera posibilitatea de a memora pana a 12 retete personalizate, usor de accesat cu o simpla atingere, acompaniate de 3 trepte de tarie. Intuitiv si usor de utilizat datorita panoului de control de mari dimensiuni cu iconite color, aparatul iti va oferi bauturi perfecte de fiecare data cu o simpla atingere!

 

 

 

Bauturi perfecte cu o singura atingere

Prepara bauturi delicioase si pline de aroma cu espressorul automat KRUPS Evidence One. Alege intre proportii standard sau personalizate pentru fiecare dintre cele 12 retete.

 

Aroma perfecta

Obtine intotdeauna cafeaua perfecta, zi dupa zi, ceasca dupa ceasca. Evidence One foloseste proportiile ideale si dispune de tehnologia KRUPS Quattro Force pentru a asigura o cafea echilibrata, plina de aroma si savoare. Tehnologia KRUPS Quattro Force optimizeaza fiecare pas al procesului de preparare a espresso-ului pentru o calitate superioara a cafelei ca si cum ai avea un barista in confortul locuintei tale.

 

 

Utilizare intuitiva

Fie ca prepari cafeaua folosind proportiile standard sau cele personalizate, rezultatele perfecte sunt la doar o atingere distanta datorita panoului de control usor de utilizat.

 

 

Setari personalizate

Personalizeaza-ti cu usurinta cele 12 retete datorita functiei Favorite pentru bauturi delicioase exact asa cum iti plac. Aparatul ofera 3 trepte de tarie pentru mai multa personalizare a cafelei preferate.

 

Sistem de spumare a laptelui

Obtine rezultatul perfect direct in sticla de lapte datorita sistemului integrat dedicat cu tub de inox.

 

Design nou al tavitei pentru picaturi

Designul extins, revizuit, asigura o intretinere redusa si o revarsare limitata la eliminare.

 

Produs reparabil timp de 10 ani

Conceput pentru a fi usor de reparat 

Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani 

6.500 de centre de service la nivel mondial

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.