Espressor cu capsule Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima Touch KP270A10, 15 bari, capacitate rezervor 1.2L, 35 de retete, ecran LED, gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor cu capsule Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima Touch KP270A10, 15 bari, capacitate rezervor 1.2L, 35 de retete, ecran LED, gri de la KRUPS

Espressor cu capsule Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima Touch KP270A10, 15 bari, capacitate rezervor 1.2L, 35 de retete, ecran LED, gri

Impresioneaza-i pe cei dragi cu espressorul Krups cu design elegant 

Savureaza bauturi pe baza de cafea de calitate superioara datorita espressorului automat de inalta presiune (pana la 15 bari) NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima Touch. Prepara cuusurinta peste 35 de retete calde si reci disponibile in meniul aparatului cu o simpla atingere. Alege una din capsulele sigilate ermetic NESCAFÉ® Dolce Gusto® pentru o cafea cu spuma densa si cremoasa, chiar si la capacitate XL datorita functiei dedicate. Designul sau subtire, inspirat din semnul Infinitului, iti va permite sa-i impresionezi pe cei dragi cu un aparat modern ce ofera o infinitate de retete de cafea. Recipientul de apa are o capacitate de 1.2 L si este detasabil.

Espressorul automat cu capsule Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima Touch: Aparatul elegant ideal pentru a prepara cafele perfecte fara efort

Bucura-te de o multitudine de bauturi pe baza de cafea datorita espressorului automat cu capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima de la Krups. 

Prepara bauturi profesionale cu o spuma catifelata datorita sistemului de inalta presiune de pana la 15 bari.

Infinissima Touch este un espressor elegant, cu un design modern, inspirat din semnul Infinitului ce ofera clipe memorabile alaturi de cei dragi. Tot ce trebuie sa faci este sa introduce capsula in aparat si sa selectezi una din retete folosind ecranul tactil LED. Poti alege bauturi XL datorita functiei dedicate. Recipientul pentru apa este detasabil si ofera o capacitate de 1.2L. Fie ca preferi bauturi reci sau calde, aparatul iti ofera ambele tipuri de bauturi, toate usor de accesat in meniul cu peste 35 de retete.

Modul ECO opreste automat espressorul dupa 1 minut de inactivitate, in timp ce Functia Anticalcar ofera o mentenanta usoara.

Espressor automat

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci capsula ta favorita NESCAFÉ® Dolce Gusto® si sa-ti personalizezi bautura dupa bunul plac folosind inelul de control si sa apesi pe buton pentru a incepe prepararea: aparatul va opri automat fluxul de cafea pentru a-ti oferi bautura perfecta.

Functie XL

Datorita acestei functii, vei putea sa prepari cantitati mari din bautura ta favorita pentru a savura atat acasa, cat si atunci cand esti plecat.

Hot & Cold

Aparatul este versatil, astfel ca vei putea sa prepari atat bauturi reci, cat si fierbinti, in functie de preferinte.

Bauturi de inalta calitate

Bucura-te de peste 35 de retete de bauturi premium. Savureaza un Espresso intens si Grande full-body pana la Cappuccino cremos, ciocolata calda, ceai si multe altele.

Pompa de inalta presiune

Prepara bauturi pe baza de cafea profesionale, cu spuma catifelata si densa, datorita sistemului de presiune al aparatului de 15 bari.

Capsule sigilate ermetic

Espressorul este compatibil cu capsulele sigilate ermetic Nescafe Dolce Gusto, ce pastreaza prospetimea cafelei o perioada lunga de timp.

2 ani garantie

Pentru o utilizare fara griji o perioada lunga de timp.

Modul Eco

Acesta va opri automat espressorul dupa 1 minut de inactivitate pentru un consum redus de energie electrica.

Produs reparabil timp de 10 ani

  • Conceput pentru a fi usor de reparat
  • Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani
  • 6.500 de centre de service la nivel mondial
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.