KRUPS Espressor automat Espresseria Automatic EA8160, dispozitiv spumare, rasnita, ecran LCD, 15 bar, 1.7 l, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor automat Espresseria Automatic EA8160, dispozitiv spumare, rasnita, ecran LCD, 15 bar, 1.7 l, negru de la KRUPS

Bucura-te de un espresso perfect obtinut cu usurinta

Sistemul patentat Thermoblock elibereaza gustul desavarsit al cafelei in esenta sa cea mai pura. Bucura-te de bauturi exceptionale, o adevarata explozie de gust si savoare.

Espressorul Essential Display Cappucino iti ofera esenta unui espresso perfect. Datorita designului compact si a celor 3 nivele de temperatura si rasnire a cafelei, espressorul automat Krups te ajuta sa apreciezi adevaratul gust al unui espresso echilibrat si plin de aroma. Combinatia intre setul Auto Cappuccino XS6000 si duza de abur iti ofera o spuma de lapte densa, perfecta pentru un cappuccino sau un caffe latte desavarsit.

Savureaza un espresso perfect personalizat, obtinut cu usurinta

Cu espressorul automat Essential Krups bucura-te de aroma de cafea perfect echilibrata si de un espresso obtinut pornind de la boabele de cafea pana in ceasca. Produsul are un design compact insa este prevazut cu un recipient pentru 260 g de boabe de cafea si un rezervor pentru apa de 1.7 L. Prepara o cafea delicioasa imediat cu ajutorul ecranului LCD intuitiv si de mari dimensiuni si obtine un control perfect si rezultate personalizate datorita celor 3 nivele de temperatura si de rasnire. Produsul este prevazut cu o functie de memorare prietenoasa ce-ti permite sa salvezi retetele de bauturi, pastrandu-ti setarile optime de preparare a bauturii tale preferate pentru rezultate perfecte de fiecare data. Mai mult, combinatia intre setul Auto Cappuccino XS6000 si duza de abur iti ofera o spuma de lapte densa, perfecta pentru un cappuccino sau un caffe latte desavarsit.

Ecran LCD de mari dimensiuni

Acesta este intuitiv si prietenos, oferindu-ti un control deplin pentru ca tu sa obtii cu usurinta toate bauturile tale preferate.

Recipient pentru boabele de cafea, de mari dimensiuni

Espressorul automat Krups are un design compact insa dispune de un rezervor pentru apa de 1.7 L si de un recipient pentru 260 g de boabe de cafea.

Setari de temperatura si rasnire

Setarile de rasnire iti ofera posibilitatea sa creezi consistenta perfecta in functie de bautura dorita, de la espresso pana la cafe lungo. Mai mult, setarile de temperatura iti ofera un control perfect pentru a obtine rezultate excelente.

Functie de memorare

Produsul este prevazut cu o functie de memorare prietenoasa ce-ti permite sa salvezi 2 retete diferite de bauturi, pastrandu-ti setarile optime de preparare a bauturii tale preferate pentru rezultate perfecte de fiecare data.

Accesoriu pentru cappuccino XS6000

Acest recipient din inox permite pastrarea laptelui in conditii optime, chiar si in frigider. Foloseste-l impreuna cu duza pentru cappuccino pentru a obtine o spuma de lapte densa, elementul principal pentru un cappucinno desavarsit!

SPECIFICATII GENERALE

Putere 1450 W
Tip aparat Automat
Tip bautura Cafea Lunga
Espresso
Espresso intenso
Caffe Latte
Capacitate rezervor apa 1.7 l
Capacitate cesti 2
Capacitate compartiment cafea 260 g
Rezervor lapte Da
Presiune 15 bar
Alimentare Cafea boabe
Display LCD

FUNCTII SI PROGRAME

Sistem anticalcar Da
Sistem decalcifiere Da
Setare temperatura Da
Setare cantitate cafea Da
Setare grad macinare Da

SPECIFICATII TEHNICE

Dimensiuni (W x D x H) 245 x 330 x 365 mm
Rezervor detasabil apa Da
Tava detasabila Da
Material rasnita Metalica

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.