KRUPS Sistem de bauturi NESCAFE Dolce Gusto Drop KP350B, 0.8 l, 15 bar, negru/gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem de bauturi NESCAFE Dolce Gusto Drop KP350B, 0.8 l, 15 bar, negru/gri de la KRUPS

NESCAFÉ Dolce Gusto Drop Aparat de cafea Automat

- Aparat de cafea automat, pe baza de capsule  (25cm L x 32cm I x 25cm A), cu un design exclusivist, inspirat de picatura de cafea si creat pentru capsulele ermetice NESCAFÉ Dolce Gusto

- Aparat de cafea cu inalta presiune (pana la 15 bari) pentru cafele de calitate profesionala, cu spuma bogata si textura catifelata.

- Peste 25 de creatii din cafea si alte bauturi delicioase, calde sau reci, preparate usor printr-o apasare de buton.

- Dimensiune ajustabila a bauturii prin tehnologia Touch (intuitiv-tactila).

- Mod Eco: se inchide automat dupa 5 minute. Consum energie: clasa energetica A.

 
Avand un design inspirat de picatura de cafea, superbul aparat automat pe baza de capsule NESCAFÉ Dolce Gusto Drop este o adevarata bijuterie in bucataria ta. Acesta este disponibil in 3 culori.

Creeaza cafele de o calitate profesionala, cu spuma bogata si textura catifelata, cu ajutorul inaltei presiuni a aparatului (pana la 15 bari). Prin intermediul capsulelor noastre inchise ermetic, ce pastreaza prospetimea cafelei, te vei bucura de fiecare data de o cana de cafea intens aromata.

Pur si simplu introduci capsula, alegi dimensiunea bauturii printr-o simpla atingere si gata! Creeaza-ti bautura perfecta dintr-o gama variata de peste 25 de creatii din cafea – de la Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, pana la ciocolata calda, ceaiuri si bauturi reci.
 

Avand un design inspirat de picatura de cafea, superbul aparat automat pe baza de capsule NESCAFÉ Dolce GustoDrop este o adevarata bijuterie in bucataria ta. Disponibil in 3 culori, aparatul are dimensiunile: 25cm L x 32cm I x 25cm A.

Cafea de calitate profesionala

Creeaza cafele de o calitate profesionala, cu spuma bogata si textura catifelata, cu ajutorul inaltei presiuni a aparatului (pana la 15 bari). Prin intermediul capsulelor noastre inchise ermetic, ce pastreaza prospetimea cafelei, te vei bucura de fiecare data de o cana de cafea intens aromata.

Acest aparat automat este atat de usor de folosit: pur si simplu introduci capsula, alegi dimensiunea bauturii printr-o simpla atingere si gata. Pentru a afla dimensiunea recomandata, urmareste sugestiile de pe capsula.

Daca nu este folosit timp de 5 minute, modul Eco, standard, de economisire a energiei va inchide automat aparatul tau NESCAFÉ Dolce Gusto Drop, aceasta functionalitate favorizand un consum energetic clasa A.

Poti incepe sa creezi bauturi delicioase imediat, pentru ca in pachetul aparatului tau NESCAFÉ Dolce Gusto Drop ai inclusa o cutie cu 6 capsule.

Peste 25 de creatii din cafea

Cu NESCAFÉ Dolce Gusto poti sa te bucuri de peste 25 de creatii premium din cafea, indiferent daca iti place cafeaua scurta sau lunga, neagra sau alba. Ai o gama variata din care sa alegi: de la un Ristretto indraznet, un Espresso intens, un Lungo aromat sau un Grande bogat, pana la un Cappuccino cremos si un Latte Macchiato fin, sau chiar o ciocolata calda, ceaiuri si bauturi reci.


 
 
- Avand un design inspirat de picatura de cafea, superbul aparat automat pe baza de capsule NESCAFÉ Dolce GustoDrop este o adevarata bijuterie pentru bucataria ta. Disponibil in 3 culori, aparatul Drop are dimensiunile: 25cm L x 32cm I x 25cm A.
- Pur si simplu introduci capsula si iti creezi bautura perfecta cu o singura atingere. Aparatul tau de cafea NESCAFÉ Dolce Gusto Drop se va opri automat la momentul potrivit.
- Creeaza cafele de o calitate profesionala, cu spuma bogata si textura catifelata, cu ajutorul inaltei presiuni a aparatului (pana la 15 bari).
- Prin intermediul capsulelor noastre inchise ermetic, ce pastreaza prospetimea cafelei, te vei bucura de fiecare data de o cana de cafea intens aromata.
- Bucura-te de varietate: peste 25 de creatii din cafea. Ai o multitudine de sortimente din care sa alegi: de la un Espresso intens si o cafea Grande bogata, pana la un Cappuccino cremos, ciocolata calda, ceaiuri si multe altele.
- Aparatul tau de cafea NESCAFÉ Dolce Gusto Drop este atat de versatil, incat poti sa prepari cu usurinta chiar si bauturi reci delicioase.
- Daca nu este folosit timp de 5 minute, modul Eco, standard, de economisire a energiei va inchide automat aparatul tau  NESCAFÉ Dolce Gusto Drop, aceasta functionalitate favorizand un consum energetic clasa A.
- Poti incepe sa creezi bauturi delicioase imediat, pentru ca in pachetul aparatului tau NESCAFÉ Dolce Gusto Drop ai inclusa o cutie cu 6 capsule.

SPECIFICATII GENERALE

Putere 1500 W
Tip aparat Automat
Tip bautura Espresso
Cappuccino
Capacitate rezervor apa 0.8 l
Capacitate cesti 1
Presiune 15 bar
Alimentare Capsule


SPECIFICATII TEHNICE

Dimensiuni (W x D x H) 275 x 310 x 380 mm
Greutate 4.2 kg
Culoare Gri
Tava detasabila Da

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.