KRUPS Espressor automat Latt'EspressSilver EA82FE10, 1450 W, 15 bar, LCD, One-Touch-Cappuccino, 1.7l, 6 selectii, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor automat Latt'EspressSilver EA82FE10, 1450 W, 15 bar, LCD, One-Touch-Cappuccino, 1.7l, 6 selectii, argintiu de la KRUPS

Obtine un cappuccino perfect cu espressorul Krups Latt'Espress!

Sistemul Krups Quattro Force extrage aroma din fiecare boaba de cafea, garantand un gust desavarsit in fiecare ceasca. Expertiza Krups te va insoti in fiecare pas cheie pentru obtinerea unui espresso perfect: rasnire, presare, percolare si extractie.

Experimenteaza un cappuccino delicios printr-o simpla atingere. Datorita sistemului One-Touch-Cappuccino, espressorul Krups Latt'Espress te ajuta sa iti prepari cappuccino  cremos, printr-o simpla atingere, folosind doar ingrediente proaspete.

 

RASNITA DE MARE VITEZA PENTRU REZULTATE RAPIDE

Rasnita Active Speed este conceputa din cele mai bune materiale pentru a asigura performanta si durabilitate, astfel ca tu sa re bucuri de cafea proaspata si aromata la fiecare ceasca, in cel mai scurt timp.
*comparat cu rasnita anterioara Krups

PRESARE ULTRA PLATA PENTRU REZULTATE PROFESIONALE

Parte a tehnologiei Krups, cilindrul hidraulic asigura o presare perfecta a cafelei la standarde profesionale, pentru a obtine un espresso savuros cu un gust bine echilibrat.

 

MAI MULTA AROMA

Obtine espresso sau cafea plina de aroma, perfect adaptata gusturilor tale. Sistermul Thermoblock si pompa de inalta presiune de 15 bari asigura extragerea perfecta a cafelei, la temperatura ideala, chiar de la prima ceasca.

AUTO-CURATARE, PENTRU PERFORMANTE DE LUNGA DURATA

Sistemul AutoClean Pressure reduce formarea depunerilor de  calcar, asigurand performante de lunga durata a produsului, cu o intretinere minima.

 

DESIGN COMPACT

Design modern si compact, perfect pentru orice bucatarie. 
Rezervor pentru apa de 1.7 litri, si recipient de boabe de cafea ce poate fi alimentat cu pana la 260 grame de cafea.

 

Specificatii generale

Putere: 1450 W
Tip aparat: Espressor automat
Tip bautura: Cafea
Espresso
Cappuccino
Ceai
Cafe creme
Capacitate rezervor apa: 1.7 l
Capacitate compartiment cafea: 260 g
Rezervor lapte: Da
Presiune: 15 bar
Alimentare: La retea
Display LCD


Functii si programe

Pornire/Oprire programabile: Da
Sistem apa fierbinte (ceai): Da
Sistem decalcifiere: Da
Setare temperatura: Da
Setare cantitate cafea: Da
Setare grad macinare: Da


Specificatii tehnice

Dimensiuni (W x D x H): 388 x 283 x 360mm
Greutate: 8.4 kg
Culoare: Argintiu
Rezervor detasabil apa: Da
Tava detasabila: Da
Material rasnita: Metalica

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.