Espressor Nespresso by De’Longhi Essenza Mini EN85.L, 1260 W, 19 bari, 0.6 l, verde

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
425,01 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 426,20 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 15.62 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

EN85.L

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor Nespresso by De’Longhi Essenza Mini EN85.L, 1260 W, 19 bari, 0.6 l, verde de la Nespresso

Inovatie in design

Aducand laolalta intr-un design nou si surprinzator tehnologia de ultima generatie si expertiza la cel mai inalt nivel, care au consacrat espressoarele Nespresso in intreaga lume, am creat cel mai compact aparat de cafea de pana acum – fara compromisuri.  

Espressorul Nespresso Essenza Mini se remarca printr-un design inovator, compact, cu linii fine, minimaliste si o amprenta minuscula, ce se va integra perfect in orice spatiu.

 

Experienta suprema a cafelei

Nespresso aplica unele dintre cele mai riguroase standarde de selectie a cafelei, realizand 30 de sortimente de cafea ce satisfac gusturile celor mai exigenti cunoscatori.

Capsulele din aluminiu, sigilate ermetic, pastreaza intacte prospetimea si aromele delicate ale cafelei proaspat prajite si macinate, pana in momentul in care aceasta ajunge in ceasca.

Espresso si Lungo

Espressorul Nespresso Essenza Mini prepara cafeaua de fiecare data impecabil, asemenea unui barista experimentat si va propune doua modalitati de preparare a cafelei – espresso si lungo.

 

Incalzire rapida si presiune superioara

Nespresso Essenza Mini este echipat cu o pompa ce asigura presiunea de 19 bari, care incoroneaza fiecare ceasca de cafea cu o crema densa si fina.  

In plus, prin sistemul de incalzire rapida, apa atinge temperatura optima pentru prepararea cafelei in 25 de secunde.

 

Economie de energie

Sistemul incorporat de economisire a energiei opreste automat espressorul dupa 9 minute de inactivitate. Acesta dispune totodata si de un Mod Eco, pentru consum redus de energie, ce intra in functiune dupa 3 minute de inactivitate.

Produse complementare, pentru realizarea retetelor de cafea cu lapte proaspat

Aeroccino este un aparat dezvoltat de Nespresso, pentru prepararea spumei de lapte proaspat necesare la realizarea retetelor de cafea cu lapte, cum ar fi cappuccino sau latte macchiato.  

Cu ajutorul sau veti prepara foarte usor spuma fina de lapte, cald sau rece, in cateva secunde, fara zgomot sau vibratii.

 

De ce sa alegi Nespresso?

EXPERIENTA SUPREMA A CAFELEI.

 

 

O ceasca de cafea nu reprezinta doar o pauza. Pentru unii este un intreg ritual, iar pentru noi o adevarata experienta. De la cireasa de cafea pana in momentul revelator al degustarii, am perfectionat fiecare etapa de productie, in cele mai mici detalii, pentru ca fiecare ceasca sa fie o reala desfatare a tuturor simturilor.

Nespresso aplica riguroase standarde de selectie a cafelei, alegand numai soiuri Gourmet. Macinate, acestea pot exprima in fiecare ceasca pana la 900 de arome volatileceasc diferite, ce satisfac si cele mai exigente gusturi.

Combinand selectia atenta a boabelor cu cele mai avansate tehnologii, un design avangardist si servicii exclusiviste, alegerea dumneavoastra va fi lipsita de orice compromis.

RECICLAREA CAPSULELOR NESPRESSO

In prezent, invelisul din aluminiu este cea mai sigura cale de a proteja aromele extraordinare si gustul delicat al cafelei noastre. Cafeaua este protejata de factorii din exterior, iar aromele sale pretioase raman intacte in interior. Din fiecare capsula de cafea reciclata se pot forma alte obiecte pe care le veti intalni zi de zi – de exemplu alte capsule, biciclete, bricege, scaune, pixuri, cadre de ferestre sau carcase de ceas, iar zatul de cafea este folosit ca ingrasamant pentru plantatiile de orez si poate fi transformat in energie regenerabila, cum ar fi biocombustibilul pentru autobuze.

Nespresso implementeaza mereu propria infrastructura de reciclare in tarile in care este prezent, pentru a se asigura de buna functionare a tuturor proceselor si in privinta acestor aspecte, din ce in ce mai importante.

In Romania, colectarea capsulelor de cafea Nespresso poate fi efectuata incepand din luna februarie 2018, iar mai multe detalii se pot obtine prin intermediul Clubului Nespresso.  

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Cu capsule
Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Capsule
Tip bautura

Espresso

Espresso lung

Numar produse preparate 2
Numar duze cafea 1
Material carcasa Plastic
Functii

Sistem Anti-picurare

Oprire automata

Indicator nivel apa

Sistem anti-alunecare

Tava de scurgere detasabila

Sistem economisire energie electrica

Rezervor apa detasabil

Setare nivel apa

Accesorii incluse 1 x Pachet capsule cafea
Culoare Verde

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1260 W
Presiune pompa 19 bar
Capacitate rezervor apa 0.6 l
Capacitate recipient reziduuri 6

DIMENSIUNI

Latime 84 mm
Adancime 330 mm
Inaltime 204 mm
Greutate 2.3 Kg
Lungime cablu 80 cm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.