Espressor Nespresso by Krups Vertuo Pop XN920510, 1500W, tehnologie de extractie Centrifuzie, 4 retete de cafea, 0.56 l, rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
510,32 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 511,51 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 18.75 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

XN920510

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor Nespresso by Krups Vertuo Pop XN920510, 1500W, tehnologie de extractie Centrifuzie, 4 retete de cafea, 0.56 l, rosu de la Nespresso

O experienta a cafelei plina de culoare

Adauga un plus de culoare bucatariei tale cu espressorul Nespresso Vertuo Pop ce se va potrivi perfect stilului tau datorita culorilor vibrante. Aparatul ofera 4 capacitati pentru cafea, de la espresso la cesti de mari dimensiuni, tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci capsula Nespresso in aparat si sa alegi tipul bauturii cu o simpla atingere de buton. Fiecare tip de capsula are un cod specific ce va fi citit de catre aparat pentru a obtine cafeaua ideala. Aparatul este intotdeauna conectat la smartphone-ul tau pentru a fi actualizat automat. Nespresso Vertuo Pop este confectionat din 35% plastic reciclat pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator.

Ideal pentru cerintele fiecaruia

Un aparat elegant cu 4 setari pentru capacitatea cestii, disponibile la o simpla atingere de buton. De la cafea clasica (230 ml) si Gran Lungo (150 ml) la espresso simplu (40 ml) sau dublu (80 ml). 

   

Tehnologia de extractie Centrifuzie™

Nespresso a dezvoltat o noua tehnologie de preparare a cafelei prin Centrifuzie™. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci capsula, inchide manerul si apasa pe butonul de preparare. Espressorul atinge 4000 de rotatii pe minut pentru a crea stratul perfect al cremei pentru cafeaua ta preferata.

   

Fiecare sortiment preparat in felul lui

Noul sistem inteligent Vertuo recunoaste separat fiecare tip de capsula Nespresso. Prin scanarea codului de bare de pe marginea fiecare capsule, espressorul seteaza automat parametrii necesari pentru capsula respectiva, totul la atingerea unui buton. La final, tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de o cafea exceptionala, cu o crema profund bogata.

   

Prepararea cafelei la atingerea unui singur buton

Bucura-te de o cafea exceptionala fie sub forma unui espresso sau Mug, la simpla atingere a unui buton. Dupa extractie, capsula de cafea este automat lasata de catre espressor in recipientul de capsule folosite. Totodata, poti ajusta suportul de ceasca in 3 pozitii diferite sau il poti scoate de tot.

   

 

Calitate in fiecare ceasca

Nespresso cultiva printre cele mai bune sortimente de cafea din intreaga lume puntru ca tu sa te poti bucura de o bautura perfecta pe baza de cafea.

   

 

Varietate

Nespresso ofera o varietate de sortimente de cafea, potrivite oricui si oricarui moment al zilei. Toate aceste sortimente pot fi preparate cu lapte sau spuma de lapte pentru a crea o multime de retete precum cappuccino, latte si macchiato.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Cu capsule
Tip incastrare Standard
Utilizare

Rezidential

Comercial

Tip alimentare Capsule
Tip bautura Cafea
Numar produse preparate 1
Material carcasa Plastic
Culoare Rosu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1500 W
Capacitate rezervor apa 0.56 l
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.