Philips Espressor Saeco Xelsis Evo HD8953/19, Rasnita ceramica, Autocuratare, 15Bar,1.6l

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor Saeco Xelsis Evo HD8953/19, Rasnita ceramica, Autocuratare, 15Bar,1.6l de la Philips

Cafea fara gust ars gratie rasnitelor 100% ceramice 

Acest espressor este echipat cu rasnite de cafea 100% ceramice. Saeco utilizeaza rasnite ceramice datorita macinarii consecvente, fara a supraincalzi boabele de cafea, pentru un espresso impecabil. Ceramica asigura de asemenea performante de durata si o functionare complet silentioasa.

Spuma perfecta gratie carafei pentru lapte cu doua compartimente

Savurati specialitatile din lapte complet automate cu ajutorul carafei pentru lapte patentate, cu tehnologie cu doua compartimente. Pur si simplu turnati laptele in carafa, conectati-o la aparat si selectati bautura dorita. Cu ajutorul tehnologiei cu doua compartimente, va veti bucura intotdeauna de preparate din cafea cu o spuma densa care dureaza mult, la o temperatura ideala, cu un flux constant al laptelui fara riscul de stropire.

Specialitati din lapte fara asteptare, gratie unui dublu boiler

Cu 2 sisteme separate de incalzire pentru a furniza atat cafea optima, cat si temperaturi de spumare a laptelui, acest espressor Saeco complet automat garanteaza de fiecare data performanta profesionala si viteza. Puteti prepara cat de multe bauturi latte macchiato si cappuccino doriti, una dupa alta si fiecare la fel de buna ca cea precedenta, fara asteptare.

Experimentati bogatia cafelei cu rasnitele noastre reglabile 

Diferite arome de cafea necesita diferite niveluri de granularitate pentru a elibera intreaga aroma. Granulatia de macinare a acestui espressor poate fi reglata in 8 setari, de la cea mai fina macinare, pentru un espresso concentrat, pana la cea mai mare pentru o cafea mai slaba.

Personalizati-va cafeaua in 6 profiluri de utilizator 

Acest espressor Saeco este prevazut cu 6 profiluri care pot fi personalizate si care va memoreaza preferintele personale pentru diferite bauturi cu cafea. Astfel, obtinerea unei cesti de cafea perfect personalizate devine foarte usoara, desi nu sunteti singura persoana care utilizeaza aparatul.

Amplificati stratul de crema si structura cafelei 

Acest espressor Saeco este prevazut cu sistemul nostru patentat de amplificare a stratului de crema si a structurii cafelei. Acest buton, amplasat convenabil pe gura de scurgere a aparatului, va permite sa reglati fin contra presiunea, schimband stratul de crema si structura cafelei dvs. espresso. Incercati-l si aflati-va gustul preferat.

Curatare usoara gratie grupului de preparare detasabil 

Grupul de preparare, o inventie Saeco, reprezinta partea centrala a espressorului nostru, asigurand automatizarea. In functie de model, grupul de preparare este usor accesibil din fata sau din lateral. Acesta poate fi indepartat fara efort pentru curatarea usoara prin clatirea sub robinet, asigurand igiena maxima.

Spumare igienica a laptelui gratie curatarii duble automate 

Acest espressor Saeco este prevazut cu o functie dubla de curatare complet automata pentru carafa sa pentru lapte. Curatarea dubla utilizeaza doua cicluri de abur independente pentru a va clati rapid carafa pentru lapte dupa fiecare bautura cu cafea pe care o preparati, pentru o bautura proaspata cu lapte de fiecare data. Spumarea igienica a laptelui nu a fost niciodata la fel de usoara.

Un aparat intotdeauna curat cu sistemul automat de curatare si detartrare 

Saeco a conceput acest espressor pentru fi capabil sa isi curete automat cu apa circuitul de cafea la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-va un gust minunat si proaspat la fiecare ceasca de cafea. Curatarea regulata prelungeste durata de viata a espressorului. Acesta nu numai ca va afisa un mesaj atunci cand detartrarea este necesara, dar procesul automat de detartrare va va porni aparatul si va va ghida cu ajutorul unor mesaje clare afisate pe ecran atunci cand trebuie sa interveniti. Detartrarea nu a fost niciodata mai usoara!
 
Expresso perfect
Tehnologie Espresso Sistem de adaptare Saeco,Sistem pentru aroma: pre-preparare,SBS: adaptor pentru stratul cremos
Bauturi multiple
Variatii ale laptelui Adaptor pentru gradul de spumare,Functie lapte automata integrata,Selector cantitate de lapte,Cana detasabila pentru lapte
Usor de utilizat
Curatare si intretinere Clatirea circuitului automat de cafea,Clatirea circuitului automat pentru lapte,Ciclu detartrare
Utilizare Dozator reglabil cafea,Derivatie pentru cafeaua macinata,Suprafata de sprijinire a cestilor,Acces frontal la toate functiile,Abur instantaneu (2 fierbatoare),Unitate de preparare detasabila,Rezervor detasabil de apa
Economie de energie Mod economic selectabil

Date tehnice

Fierbator Otel inox
Frecventa 50 Hz
Alimentare 1500 W
Tensiune 230 V
Presiune pompa 15 bar
Greutate si dimensiuni
Dimensiuni produs (L x A x I) 280 x 370 x 420 mm
Greutate 15,8 kg
Capacitate boabe de cafea 350 gr
Capacitate caseta cu resturi de cafea 14 portii
Capacitate cana lapte 0,5 l
Capacitate rezervor de apa 1,6 l

Design

Culoare SS fata/negru mat pe partile laterale
Materiale si finisaje Plastic si otel inoxidabil
Cafea categorizata
Saeco.com - Cafea Cafè Créme / Espresso Lung,Caffèlatte,Cappuccino,Espresso,Espresso macchiato,Lapte spumat,Apa fierbinte,Latte macchiato,Ristretto
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.