Philips Espressor automat HD8841/09, 1.8 l, 1850 W, sistem clasic de spumare a laptelui, rasnite ceramice, functie CoffeeSwitch, 15 bar, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor automat HD8841/09, 1.8 l, 1850 W, sistem clasic de spumare a laptelui, rasnite ceramice, functie CoffeeSwitch, 15 bar, negru de la Philips

Cafea espresso sau obisnuita prin tehnologia CoffeeSwitch

Cafea espresso sau obisnuita prin tehnologia CoffeeSwitch

Bucura-te de cafeaua ta aromata sau de un espresso tare si inviorator printr-o simpla rotire a unui maner. Sistemul CoffeeSwitch iti permite sa alegi cafeaua pe care o doresti, in functie de moment sau dispozitie, dar intotdeauna din boabe proaspat macinate.

Spuma delicioasa de lapte gratie sistemului Classic de spumare a laptelui

Sistemul clasic de spumare a laptelui (cel pe care barista profesionisti in numesc Pannarello) elibereaza abur pentru a te ajuta sa prepari cu usurinta spuma de lapte fina pentru cappuccino-ul tau. Descopera barista-ul din tine, pregadind specialitati delicioase cu lapte, in modul traditional.

Spuma delicioasa de lapte gratie sistemului Classic de spumare a laptelui
O aroma perfecta, gratie rasnitelor 100% ceramice

O aroma perfecta, gratie rasnitelor 100% ceramice

Uita de gustul cafelei arse, gratie rasnitelor 100% ceramice, special concepute pentru a nu incalzi excesiv boabele. Componentele ceramice ofera performante ridicate si silentiozitate.

Setarile de macinare ajustabile iti permit sa obtii cu usurinta gustul preferat

Poti ajusta cu usurinta gradul de macinare la unul dintre cele 5 niveluri disponibile. Alege nivelul cu cea mai fina macinare pentru un espresso cu aroma completa sau unul cu o macinare mai grunjoasa, pentru a obtine o cafea mai putin tare - in functie de gustul tau.

Setarile de macinare ajustabile iti permit sa obtii cu usurinta gustul preferat
Pentrsonalizeaza-ti cafeaua, selectandu-i taria

Personalizeaza-ti cafeaua, selectandu-i taria

Vei obtine intotdeauna ceasca perfecta de cafea, exact asa cum o preferi, multumita setarilor de temperatura, concentratie si tarie. Mai mult, functia de memorare iti permite sa salvezi concentratia pentru fiecare cafea pe care o prepari. Savureaza o cafea perfecta, in ceasca ta preferata - totul, printr-o simpla atingere de buton.

Poti opera cu usurinta cafetiera, cu ajutorul afisajului intuitiv

Afisajul intuitiv iti ofera toate informatiile relevante pentru a interactiona usor cu cafetiera ta si pentru a obtine performante maxime din partea ei. Butoanele de pe panoul frontal iti permit sa prepari rapid, printr-o simpla apasare de buton, o gama larga de bauturi predefinite.

Poti opera cu usurinta cafetiera, cu ajutorul afisajului intuitiv
Ceasca ta se va potrivi perfect cu cafetiera, gratie gurii de scurgere ajustabile.

Ceasca ta se va potrivi perfect cu cafetiera, gratie gurii de scurgere ajustabile.

Indiferent de dimensiunile paharului sau cestii tale, poti ajusta rapid pozitia gurii de scurgere a cafelei, pentru a pastra nealterate aroma si temperatura cafelei tale. In cea mai inalta pozitie, gura de scurgere poate umple chiar si o cana de late machiatto inalta de 5,9 in. (15 cm).

Cafea delicioasa fara stres: capacitate mare si design compact

Bucura-te de mai mult spatiu si de cafea la discretie pentru mai mult timp, cu ajutorul rezervoarelor de capacitate mare pentru apa, cafea proaspata si cafea uzata, intr-un design super-compact. Aceasta cafetiera inteligenta, complet automata, iti ofera performante de top si capacitati generoase: un rezervor de apa de 60,8 oz. (1,8 l), un rezervor de boabe de 0,5 lb (250 g) si un container pentru cafeaua uzata cu capacitatea de 15 cesti.

Cafea delicioasa fara stres: capacitate mare si design compact
Curatare usoara gratie grupului de preparare complet detasabil

Curatare usoara gratie grupului de preparare complet detasabil

Grupul de preparare este inima oricarei cafetiere automate si trebuie curatat cel putin o data pe saptamana. Grupul nostru de preparare este usor accesibil din lateralul cafetierei si poate fi detasat dintr-o singura miscare, pentru a-l spala cu usurinta sub jetul de apa de la robinet.

Ciclu de auto-curatare si program special pentru detartrare

Acest espresor este conceput pentru a-si curata automat circuitul la pornire sau la oprire, pentru ca tu sa beneficiezi intotdeauna de o cafea cu un gust si o aroma ireprosabile. Detartrarea regulata prelungeste durata de viata a espresorului tau. Acesta nu doar ca te va anunta atunci cand este necesara detartrarea, dar te va si ghida in cadrul procesului de detartrare automata, cu ajutorul unor mesaje clare, afisate pe ecran.

Ciclu de auto-curatare si program special pentru detartrare


Specificatii tehnice

Utilizare
Dozator reglabil cafea
Derivatie pentru cafeaua macinata
Dozator de apa fierbinte pentru ceai
Unitate de preparare detasabila

 

Greutate si dimensiuni

Capacitate boabe de cafea: 250 gr
Capacitate rezervor apa uzata: 15 portii
Inaltimea maxima a cestii: 152 mm
Dimensiuni produs (L x A x I): 215x429x330 mm
Capacitate rezervor de apa: 1,8 l
Greutate produs: 7,2 kg
Economie de energie


Caracteristici

Compatibil filtru Brita: Optional
Duza apa fierbinte / abur: Da
Sistem de pre-fierbere: Da
Rezervor detasabil de apa: Da

 

Design

Culoare: Negru
Materiale si finisaje: Plastic

 

Specificatii tehnice

Lungime cablu: 80 cm
Material fierbator: Otel inoxidabil (Inox)
Frecventa: 50 Hz
Alimentare: 1850 W
Presiune pompa: 15
Tensiune: 230 V
Numar de fierbatoare de apa: 1 fierbator

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.