Philips Espressor automat HD8824/09, 1850 W, 15 bar, 1.8 l, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor automat HD8824/09, 1850 W, 15 bar, 1.8 l, negru de la Philips

Espresso rapid, din boabe macinate pe loc

Puteti obtine espresso-ul perfect (sau chiar doua deodata) din boabe de cafea proaspat macinate, apasand un buton si asteptand cateva secunde.

 

 

Rasnite de cafea 100% ceramic

 

Uita de gustul cafelei arse, gratie rasnitelor 100% ceramice, special concepute pentru a nu incalzi excesiv boabele. Componentele ceramice ofera performante ridicate si silentiozitate.

 

Sistem de spumare a laptelui Classic

Sistemul clasic de spumare a laptelui (cel pe care barista profesionisti in numesc Pannarello) elibereaza abur pentru a va ajuta sa preparati cu usurinta spuma de lapte fina pentru cappuccino-ul dumneavoastra. Descoperiti specialitati delicioase cu lapte, in mod traditional.

 

Setari de macinare ajustabile

Puteti ajusta cu usurinta gradul de macinare la unul dintre cele 5 niveluri disponibile. Alegeti nivelul cu cea mai fina macinare pentru un espresso cu aroma completa sau unul cu o macinare mai grunjoasa, pentru a obtine o cafea mai putin tare - in functie de gustul dumneavoastra.

 

Functie de memorare a concentratiei

Gratie functiei de memorare a setarilor, care va permite sa ajustati si sa salvati concentratia  cafelei preparate, veti putea obtine intotdeauna ceasca perfecta de cafea. Bucurati-va de o cafea incredibila in ceasca preferata, prin simpla atingere a unui buton.

 

 

Interfata intuitiva pentru utilizator

Interfata simpla si intuitiva, cu butoane mari, va ajuta sa interactionati cu usurinta cu cafetiera, pentru a obtine performante de top.

 

Scurgere ajustabila pentru cafea

Indiferent de dimensiunile paharului sau cestii, puteti ajusta rapid pozitia gurii de scurgere a cafelei, pentru a pastra nealterate aroma si temperatura cafelei. In cea mai inalta pozitie, gura de scurgere poate umple chiar si o cana de latte machiatto inalta de 15 cm.

Specificatii generale


Putere 1850 W
Tip aparat Automat
Tip bautura Espresso
Cappuccino
Cafea
Latte macchiato
Capacitate rezervor apa 1.8 l
Capacitate cesti 2 cesti
Capacitate compartiment cafea 250 g
Presiune 15 bar
Alimentare Cafea boabe


Functii si programe


Functii Rasnita
Cappuccino
Autocuratare
Dispozitiv spumare
Sistem apa fierbinte (ceai) Da
Sistem anticalcar Da
Setare grad macinare Da


Specificatii tehnice


Dimensiuni (W x D x H) 215 x 429 x 330 mm
Greutate 7.2 kg
Lungime cablu alimentare (m) 0.8
Culoare Negru
Rezervor detasabil apa Da

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.