Philips Expresor super automat Exprelia HD8858/01, 15 bar, mod Stand-By

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Expresor super automat Exprelia HD8858/01, 15 bar, mod Stand-By de la Philips

Expresor super automat Exprelia HD8858/01, 15 bar, mod Stand-By

Cappuccino si Latte Macchiato delicioase si fierbinti printr-o singura atingere

Pentru o consistenta irezistibila, cremoasa si spumoasa, carafa pentru lapte integrata amesteca laptele de doua ori, indepartand bulele si impuritatile. Printr-o singura atingere a butonului, fluxul constant al spumei catifelate fara risc de stropire curge direct in ceasca, la o temperatura confortabila. Multumita fierbatorului dublu puternic, acesta poate crea aburi pentru spumarea laptelui si poate prepara espresso imediat, pentru bauturi cu temperatura perfecta, fara a mai astepta

Functia de selectare a concentratiei va memora si isi va reaminti cat de tare iti doresti cafeaua

Dupa ce ai ales concentratia ideala din cele 5 setari diferite, o poti salva cu usurinta, folosind functia de memorare, precum si lungimea si temperatura dorite. Apoi fiecare ceasca viitoare va fi personalizata exact in functie de gustul tau. Nu va mai trebui sa ii readuci aminte, ceea ce nu se intampla si in cazul barmanilor locali.

Igiena dovedita cu carafa patentata cu curatare cu aburi

Mentinerea unui grad ridicat de igiena nu a fost niciodata la fel de simplu. Multumita ciclului de curatare cu abur, mecanismul de spumare va fi curatat automat, eliminand reziduurile de lapte fara nevoia de a goli carafa. Performanta igienica este certificata de institutul german independent de testare, VDE.

5000 cesti de cafea*, fara detartrare, cu filtru AquaClean Filtrul

AquaClean patentat de Saeco iti garanteaza ca vei beneficia de toate avantajele aparatului tau Saeco. Schimband filtrul o data la 3 luni, vei obtine beneficiul igienic al apei curate si fara impuritati, fara bataile de cap cu detartrarea aparatului, pentru maxim 5000 cesti, daca se utilizeaza cesti de 0,1 l si 8 filtre.

Design de ultima generatie cu finisaj din otel inoxidabil

O viziune eleganta de design pur, aparatul tau va arata la fel de rafinat ca si cafeaua pe care o prepara. Partea frontala din otel inoxidabil, inspirata din designul si maiestria italiene, va trece proba timpului, intr-o bucatarie cu stil clasic sau modern. Adauga la toate acestea functiile cu design intuitiv, si ai parte de o experienta de cafea foarte satisfacatoare.

Prin simpla atingere a unui buton, poti prepara o multitudine de specialitati de cafea

De la espresso la lapte spumat, ai la dispozitie un sortiment amplu de optiuni pentru a-ti satisface pasiunea de neoprit pentru cafea. Dimineata devreme sau seara, dupa cina, iti poti prepara delicatesa preferata printr-o simpla atingere de buton.

Rafineaza gustul cafelei, ajustand timpul de preparare in avans

Poti influenta gustul cafelei tale, ajustand timpul de preparare in avans. Prepararea in avans te asigura ca boabele de cafea sunt inmuiate inainte de preparare, astfel ca aromele sa fie eliberate in mod egal. Fata de espresoarele conventionale cu functie de preparare in avans, Saeco iti permite sa ajustezi timpul de preparare in avans pentru a obtine gustul perfect pentru tine.

Bucura-te de un strat de crema asa cum iti place, la rotatia unui buton

Bucura-te de un strat de crema asa cum iti place si descopera o gama ampla de gusturi, toate la rotatia unui buton! Tu controlezi fluxul de cafea si presiunea de preparare pentru a varia consistenta si grosimea spumei, cu o singura miscare. Roteste spre stanga pentru un strat de spuma bogata si groasa, pentru un espresso concentrat, sau roteste spre dreapta pentru o cafea clasica mai fina si mai slaba, cu mai putina spuma.

Regleaza fin aroma cafelei, cu 15 setari ale rasnitei

Cand vine vorba de finetea cafelei macinate, aceasta rasnita nu va inceta sa te uimeasca. Diverse varietati de cafea necesita diverse granulatii pentru a-si dezvalui intregul potpuriu de arome. Astfel, aceasta rasnita are zece setari ajustabile - de la o granularitate extrem de fina, necesara unui espresso de calitate, pana la una mai aspra, potrivita unei cafele mai slabe.

Extrage 100% din aroma cafelei cu ajutorul rasnitei ceramice

Rasnita robusta, 100% ceramica, iti va oferi placere pura pentru mai multi ani. Componentele ceramice asigura o macinare perfecta si permit curgerea apei la debit constant, pentru a extrage complet esenta boabelor. Spre deosebire de rasnitele "obisnuite", materialul ceramic previne supraincalzirea cafelei si aparitia gustului de ars.

Unitatea de preparare complet detasabila poate fi curatata in cateva clipeEficienta si usurinta in utilizare au fost principalele preocupari ale celor de la Saeco atunci cand au inventat prima lor cafetiera, in urma cu 30 de ani. Pana in ziua de astazi, unitatile de preparare Saeco s-au dovedit a fi realizari tehnologice inspirate si fiabile. Au ramas la fel de usor de curatat ca si la inceput - nu necesita decat o simpla clatire sub jet de apa, timp de cateva secunde, apoi pot fi reintroduse in aparat.

Curatare si intretinere usoare:

Unitate de preparare detasabila
Componente lavabile in masina

Utilizare usoara si confort:

Mod stand-by automat
Rezervor de apa detasabil

Functii speciale:

Carafa integrata
Optiune pentru cafea macinata

Accesorii incluse: perie de curatat, lingura de masurare

Specificatii tehnice:

Capacitate carafa pentru lapte:0.5 ml
Capacitate recipient pentru reziduuri: pana la 11 portii
Capacitate rezervor de apa: 1.5 l
Frecventa: 50 Hz
Inaltime max. ceasca: 150 mm
Alimentare: 1400 W
Presiune pompa: 15 bar
Tensiune: 230 V
Fierbatoare de apa: 2
Capacitate recipient pentru boabe: 300 gr
Lungime cablu: 0,8 m

Greutate si dimensiuni

Dimensiuni produs (L x A x I): 245 x 360 x 420 mm
Greutate produs: 13 kg

Finisaj

Material fierbator: Otel inoxidabil (Inox)
Material corp principal: Otel inoxidabil si plastic
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.