Philips Espressor automat Saeco Incanto HD8917/09, 1850 W, recipient lapte integrat, 5 varietati de cafea, AquaClean, 15 bar, 1.8 l, inox/negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor automat Saeco Incanto HD8917/09, 1850 W, recipient lapte integrat, 5 varietati de cafea, AquaClean, 15 bar, 1.8 l, inox/negru de la Philips

 

Design elegant. Calitate impresionanta a cafelei

Tehnologie avansata, pentru savoare maxima Saeco Incanto a stabilit un nou standard la categoria sa. Carcasa rafinata contine tehnologie italiana de inalta calitate, conceputa pentru a prepara o cafea perfecta, de fiecare data. O varietate de cafele, personalizate pe gustul tau.

 

Rasnita 100% ceramica


Rasnita robusta, 100% ceramica, iti va oferi placere pura pentru mai multi ani. Componentele ceramice asigura o macinare perfecta si permit curgerea apei la debit constant, pentru a extrage complet esenta boabelor. Spre deosebire de rasnitele "obisnuite", materialul ceramic previne supraincalzirea cafelei si aparitia gustului de ars.

 

Filtru AquaClean


Inovatia brevetata de la Saeco, filtrul de apa AquaClean, garanteaza ca vei profita la maxim de cafetiera complet automata. Prin schimbarea filtrului o data la 3 luni, vei obtine beneficiile igienice ale unei ape curate, fara impuritati, si fara bataile de cap pentru detartrarea cafetierei, pentru 5000 cesti.

 

Rasnita cu 5 setari ajustabile


Cand vine vorba de finetea cafelei macinate, aceasta rasnita nu va inceta sa te uimeasca. Diverse varietati de cafea necesita diverse granulatii pentru a-si dezvalui intregul potpuriu de arome. Astfel, aceasta rasnita are 5 setari ajustabile - de la o granularitate extrem de fina, necesara unui expresso de calitate, pana la una mai aspra, potrivita unei cafele mai putin slabe.

 

 

Boiler cu incalzire rapida


Atunci cand timpul este esential, poti obtine pe loc o ceasca de espresso sau capuccino, multumita boilerului cu incalzire rapida. Secretul sau rezida in invelisul din inox si aluminiu, cu ajutorul caruia poate ajunge extrem de repede la temperaturi ridicate.

 

Personalizeaza-ti cafeaua


Alege-ti concentratia dorita dintre cele 5 valori disponibile. Poti selecta concentratia si temperatura. De asemenea, poti salva concentratia cafelei cu ajutorul functiei de memorare, pentru fiecare bautura. Apoi, fiecare ceasca va fi preparata conform preferintelor tale. Nu va mai trebui sa-ti reamintesti reteta de fiecare data (spre deosebire de barista-ul de la cafeneaua ta preferata).

 

 

Numeroase specialitati de cafea, la o atingere distanta


De la espresso la latte macchiato, ai la dispozitie un sortiment larg de optiuni pentru a-ti satisface pasiunea de neoprit pentru cafea. Dimineata devreme sau seara, dupa cina, iti poti prepara delicatesa preferata printr-o simpla atingere de buton.

Specificatii generale

Putere: 1850 W

Tip aparat: Automat

Tip bautura:

Espresso
Cappuccino
Latte macchiato
Espresso lung

Capacitate rezervor apa: 1.8 l

Capacitate cesti: 1

Capacitate compartiment cafea: 250 g

Rezervor lapte: Da

Presiune: 15 bar

Alimentare: Cafea boabe, Cafea macinata

 
Functii si programe

Functii: Autocuratare, Rasnita, Dispozitiv spumare

Sistem apa fierbinte (ceai): Da

Setare cantitate cafea: Da

Setare grad macinare: Da

 
Specificatii tehnice

Dimensiuni (W x D x H): 215 x 429 x 330 mm

Greutate: 7.2 kg

Lungime cablu alimentare (m): 0.8

Culoare: Negru/Argintiu

Rezervor detasabil apa: Da

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.