Philips Espressor automat HD8652/59, 1 l, 1400 W, carafa cu sistem spumare automata a laptelui, rasnite ceramice, 15 bar, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor automat HD8652/59, 1 l, 1400 W, carafa cu sistem spumare automata a laptelui, rasnite ceramice, 15 bar, argintiu de la Philips

Bauturi usor de preparat


Vei avea un espresso preparat perfect din boabe proaspat macinate in ceasca ta. Pur si simplu apasa un buton si asteapta cateva secunde. Acum, cu noul sistem Easy Cappuccino, prepararea unui cappuccino n-a fost niciodata mai usoara. Poti umple doua cesti in acelasi timp, multumita functiei 2x.

 

Buton de selectare pentru concentratia cafelei


Vei avea un espresso sau un cappuccino preparat perfect, potrivit dorintelor personale multumita butonului de selectare a concentratiei. Aceasta functie iti permite sa alegi rapid cantitatea de cafea care va fi macinata, pentru a obtine un espresso mai tare sau mai slab. Bucura-te de o cafea excelenta si potrivita gusturilor tale, toate la atingerea unui buton.

 

 

Setari de macinare ajustabile


Poti ajusta cu usurinta gradul de macinare la unul dintre cele 5 niveluri disponibile. Alege nivelul cu cea mai fina macinare pentru un espresso cu aroma completa sau unul cu o macinare mai grunjoasa, pentru a obtine o cafea mai putin tare - in functie de gustul tau.

 

 

Rasnite cu bavuri ceramice 100%


Materialul ceramic asigura performanta de durata si operare silentioasa, fara deteriorari. Astfel, cafeaua va fi macinata la fel ca prima data, oferind tot ce e mai bun din boabe pentru mai mult de 15.000 de cesti.

 

 

Functia MEMO


Vei avea o cafea preparata potrivit dorintelor personale multumita functiei MEMO, care iti permite sa ajustezi si sa salvezi cantitatea de cafea sau de cappuccino din ceasca. Cu aceasta functie, aparatul stie exact cum iti place cafeaua sau cappuccino-ul.

 

 

Dimensiuni reduse si acces frontal


Nu conteaza cat de mare este bucataria ta. Aceasta cafetiera incape perfect chiar si in cele mai stramte spatii si este extrem de ergonomic gandita, oferindu-ti acces frontal la rezervorul de apa si la containerul pentru deseuri. Special conceputa pentru ca tu sa-ti poti savura mai usor bautura preferata.

 

 

 

Boiler de incalzire rapida


Poti sa uiti de cafeaua calduta. Boilerul cu incalzire rapida asigura cafea si cappuccino calde pentru familia ta de la prima ceasca, in scurt timp.

 

Specificatii generale

Putere 1400
Tip aparat Automat
Tip bautura Espresso
Cappuccino
Capacitate rezervor apa 1 l
Capacitate cesti 2 cesti
Capacitate compartiment cafea 180 g
Rezervor lapte Da
Presiune 15 bar
Alimentare Cafea boabe


Functii si programe

Functii Sistem Cappuccino
Autocuratare
Rasnita
Dispozitiv spumare
Sistem anticalcar Da
Setare grad macinare Da


Specificatii tehnice

Dimensiuni (W x D x H) 420 x 325 x 295 mm
Greutate 7 kg
Lungime cablu alimentare (m) 0.8
Culoare Negru/Argintiu
Rezervor detasabil apa Da
Tava detasabila Da
Material rasnita Ceramica

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.