Philips Espressor automat Saeco Incanto HD8916/09, 1850 W, carafa integrata, rasnite ceramice, AquaClean, 15 bar, curatare automata, 1.8 l, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor automat Saeco Incanto HD8916/09, 1850 W, carafa integrata, rasnite ceramice, AquaClean, 15 bar, curatare automata, 1.8 l, negru de la Philips

Extrage 100% din aroma cafelei cu ajutorul râşniţei ceramice

Extrage 100% din aroma cafelei cu ajutorul rasnitei ceramice

Rasnita robusta, 100% ceramica, iti va oferi placere pura pentru mai multi ani. Componentele ceramice asigura o macinare perfecta si permit curgerea apei la debit constant, pentru a extrage complet esenta boabelor. Spre deosebire de rasnitele "obisnuite", materialul ceramic previne supraincalzirea cafelei si aparitia gustului de ars.

Cu boilerul cu incalzire rapida te vei bucura de cafea fierbinte aproape instantaneu

Atunci cand timpul este esential, poti obtine pe loc o ceasca de espresso sau cappuccino, multumita boilerului cu incalzire rapida. Secretul sau rezida in invelisul din inox si aluminiu, cu ajutorul caruia poate ajunge extrem de repede la temperaturi ridicate.

Cu boilerul cu încălzire rapidă te vei bucura de cafea fierbinte aproape instantaneu
Prin simpla atingere a unui buton, poţi prepara o multitudine de specialităţi de cafea

Prin simpla atingere a unui buton, poti prepara o multitudine de specialitati de cafea

De la espresso la latte macchiato, ai la dispozitie un sortiment larg de optiuni pentru a-ti satisface pasiunea de neoprit pentru cafea. Dimineata devreme sau seara, dupa cina, iti poti prepara delicatesa preferata printr-o simpla atingere de buton.

Pana la 5.000 cesti de cafea*, fara detartrare, cu filtru AquaClean

Inovatia brevetata de la Saeco, filtrul de apa AquaClean, garanteaza ca vei profita la maximum de cafetiera complet automata. Prin schimbarea filtrului la solicitarea aparatului, nu va trebui sa-ti detartrezi aparatul timp de pana la 5.000 de cesti*, beneficiind de apa curata si purificata. Un beneficiu in plus este ca alarma de notificare pentru detartrare se dezactiveaza automat dupa instalarea filtrului AquaClean in cafetiera Saeco preferata.

Până la 5.000 ceşti de cafea*, fără detartrare, cu filtru AquaClean
Funcţia de selectare a concentraţiei va memora şi îşi va reaminti cât de tare îţi doreşti cafeaua

Functia de selectare a concentratiei va memora si isi va reaminti cat de tare iti doresti cafeaua

Alege-ti concentratia dorita dintre cele 5 valori disponibile. Poti selecta concentratia si temperatura. De asemenea, poti salva concentratia cafelei cu ajutorul functiei de memorare, pentru fiecare bautura. Apoi, fiecare ceasca va fi preparata conform preferintelor tale. Nu va mai trebui sa-ti reamintesti reteta de fiecare data (spre deosebire de barista-ul de la cafeneaua ta preferata).

Ajusteaza fin aroma cafelei, cu 5 setari ale rasnitei

Cand vine vorba de finetea cafelei macinate, aceasta rasnita nu va inceta sa te uimeasca. Diverse varietati de cafea necesita diverse granulatii pentru a-si dezvalui intregul ansamblu de arome. Astfel, aceasta rasnita are opt setari ajustabile - de la o granularitate extrem de fina, necesara unui espresso de calitate, pana la una mai aspra, potrivita unei cafele mai slabe.

Ajustează fin aroma cafelei, cu 5 setări ale râşniţei
Cafea fără cofeină, cu aceeaşi aromă inconfundabilă, cu opţiunea Powder

Cafea fara cofeina, cu aceeasi aroma inconfundabila, cu optiunea Powder

Uneori este placut sa poti bea cafeaua pe care ti-o doresti, cu aceeasi aroma bogata si acelasi gust inconfundabil, dar fara surplusul de energie pe care ti-l ofera cofeina. Acum, multumita optiunii Powder, poti prepara cafea fara cofeina oricand doresti.

Parte frontala din otel inoxidabil, prelucrata cu cea mai mare atentie

Fiecare detaliu al acestei cafetiere a fost conceput cu cea mai mare atentie. Partea frontala solida, din inox, ecranul in culori vibrante si butoanele de calitate reflecta echilibrul perfect intre eleganta, ergonomie si design italian. Saeco Incanto va innobila orice bucatarie moderna sau traditionala, timp de ani intregi.

Parte frontală din oţel inoxidabil, prelucrată cu cea mai mare atenţie
Unitatea de preparare complet detaşabilă poate fi curăţată în câteva clipe

Unitatea de preparare complet detasabila poate fi curatata in cateva clipe

Eficienta si usurinta in utilizare au fost principalele preocupari ale celor de la Saeco atunci cand au inventat prima lor cafetiera, in urma cu 30 de ani. Pana in ziua de astazi, unitatile de preparare Saeco s-au dovedit a fi realizari tehnologice inspirate si fiabile. Au ramas la fel de usor de curatat ca si la inceput - nu necesita decat o simpla clatire sub jet de apa, timp de cateva secunde, apoi pot fi reintroduse in aparat.

Ciclul de curatare automata te scapa de orice batai de cap

Gratie ciclului de curatare automata, aparatul este usor de intretinut si durata sa de viata este marita – oferindu-ti mai mult timp sa-ti savurezi cafeaua, in loc sa stai sa il cureti. Si cu o garantie de doi ani, iti vei dori ca fiecare aparat de bucatarie sa fie la fel de durabil si usor de intretinut.

Ciclul de curăţare automată te scapă de orice bătăi de cap


Cappuccino si Latte Macchiato delicioase si fierbinti printr-o singura atingere

Pentru o consistenta irezistibila, cremoasa si spumoasa, carafa pentru lapte integrata amesteca laptele de doua ori, indepartand bulele si impuritatile. Printr-o singura atingere a butonului, fluxul constant al spumei catifelate fara risc de stropire curge direct in cana, la o temperatura confortabila. Completarea perfecta a cafelei bogate, aromate.

 

Design

Culoare Negru lucios

Durabilitate

Consum de energie la fierbere 1850 W

Specificatii tehnice

Capacitate recipient pentru boabe 250 gr
Capacitate carafa pentru lapte 500 ml
Capacitate recipient pentru reziduuri 15 portii
Capacitate rezervor de apa 1,8 l
Lungime cablu 0,8 m
Frecventa 50 Hz
Inaltime max. ceasca 152 mm
Presiune pompa 15 bar
Tensiune 230 V
Fierbatoare de apa 1

Finisaj

Material fierbator Otel inoxidabil (Inox)
Material corp principal Plastic

Specificatii generale

Curatare si intretinere usoare
Ciclu de clatire automata
Curatare automata a carafei
Unitate de preparare detasabila
Compatibil cu filtrul AquaClean

Utilizare usoara si confort
Gura de scurgere reglabila
Mod stand-by automat
Rezervor de apa detasabil

Functii speciale Optiune pentru apa calda, Carafa integrata
Bauturi cu cafea: Espresso, espresso lung, cappuccino, latte macchiato, apa calda, spuma lapte
Actionat prin atingere 6

Greutate si dimensiuni

Dimensiuni produs (L x A x I) 215 x 330 x 429 mm
Greutate produs 7,2 kg

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.