Philips Espressor automat cafea Saeco Lirika Plus RI9841/01, 1850 W, 15 bari, argintiu/negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Espressor automat cafea Saeco Lirika Plus RI9841/01, 1850 W, 15 bari, argintiu/negru de la Philips

Saeco Lirika Plus este un automat de cafea de ultima generatie care este dotat cu cappuccinator. Acest espressor deschide noi porti in aria automatelor de cafea, dedicate business-ului HORECA de dimensiuni mici si medii, si birourilor in care se cauta in primul rand bucuria si savoarea produselor de calitate.

Saeco Lirika Plus reprezinta mixul perfect dintre traditia Saeco, inovatie, design si tehnologie. Automatul acesta se detaseaza prin capacitatea generoasa a rezrvoarelor de apa si cafea.

Prin posibilitatea de a oferi bauturi precum: cappuccino si latte machiato. Saeco Lirika Plus are certificarea necesara pentru utilizarea in scopuri profesionale, numar 60335-2-75. Totodata este conform cu cerintele solicitate de institutia etalon FEA, asociatia elevetiana ce raspunde de aparatele de uz casnic si uz profesional.

Saeco Lirika Plus se evidentiaza si prin interfata simplu de folosit, intuitiva, ce se exprima prin culori si inconite. Trei trepte de reglare a aromei: prin alegerea gramajului 6 grame, 8 grame si 10 grame.

*PRODUSUL NU SE VINDE CU CESTILE PREZENTATE

Caracteristici

Putere: 1850 W
Tip aparat: Espressor automat
Tip bautura: Espresso, Cafea Lunga,Cappucino, Latte Machiato, Lapte cald, Apa fierbinte
Capacitate rezervor apa: 2.5 l
Capacitate cesti: 1 sau 2
Capacitate compartiment cafea: 500 g
Presiune: 15 bari
Alimentare: 220-240V 50/60Hz
Display: Afisaj cu simboluri

Functii si programe

Functii: Display cu pictograme , Trei trepte de reglare a aromei: prin alegerea gramajului 6 grame, 8 grame si 10 grame
Sistem apa fierbinte (ceai): Da
Sistem decalcifiere: Da
Setare cantitate cafea: Da
Setare grad macinare: Da

Specificatii tehnice

Dimensiuni (W x D x H): 215 x 381 x 430 mm
Greutate: 8 kg
Culoare: Argintiu / Negru
Rezervor detasabil apa: Da
Material rasnita: Ceramica
Alte specificatii: Pre-infuzie , Display grafic , 4 butoane selectie, Preinfuzie controlata electronic si reglare aroma, Steamer pentru prepararea spumei de lapte

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.