Espressor manual Samus EVOLUTION 20, 850 W, 20 bar, 1.6 L, Panou touch control, Duză capuccino, Filtru detaşabil din inox, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
368,06 lei
Pret 36 Rate Optimo: 13.49 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

5,00 / 2 reviews
Cod:

EVOLUTION 20

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor manual Samus EVOLUTION 20, 850 W, 20 bar, 1.6 L, Panou touch control, Duză capuccino, Filtru detaşabil din inox, Inox de la Samus

 

Ziua bună se cunoaște de dimineața! Începe toate zilele în forță și prinde energia necesară cu ajutorului unei cafele aromate în confortul casei tale. Răsfață-ți simțurile cu sortimentele tale preferate și bucură-te de comoditate! Espressorul Samus este intuitiv și ușor de utilizat, se remarcă prin calitate și gustul desăvârșit al cafelei preparate, și aduce o notă modernă și elegantă în bucătăria ta!

inox


Presiunea potrivită - 20 bari

 

Întreaga aromă a cafelei măcinate va fi extrasă direct în ceașca ta datorită presiunii ridicate de 20 bari a pompei. Vei avea tot timpul parte de o cafea aromată și cremoasă ca la cafenele!

inox


Rezervor 1.6 litri

 

Stai fără grija că trebuie să umpli rezervorul de apă prea des. Cu o capacitate de 1.6 litri, acesta îți asigură prepararea a cel puțin 16 cafele până la următoarea umplere a acestuia.

inox


Cafea măcinată

 

Espressorul funcționeză cu cafea măcinată și este ușor de folosit. Tot ce trebuie să faci este să pui cafea în filtrul de oțel, să o tasezi bine cu lingurița specială din pachet, să introduci filtrul în spațiul special și să apeși pe buton. Să prepari o cafea delicioasă e mai simplu ca niciodată.

 

 

inox


Touch control

 

Datorită tehnologiei touch, cafeaua se va prefara la simpla atingere a butonului dorit, exact așa cum vrei tu. Poți alege espresso scurt sau espresso lung, capuccino mic sau mare sau latte mic sau mare. Tu doar atingi cu degetul, Evolution își va face treaba cât ai clipi.

 

inox


Sistem de spumare a laptelui

 

Și tu poți fi un barrista în devenire! Sistemul clasic de spumare a laptelui îți oferă libertatea de a prepara propriile tale rețete delicioase din lapte: capuccino, latte, frappe sau orice altceva. Vei fi sigur ca vei obține o spumă perfectă pentru ideile tale!

inox


Practic și comod

 

Espressorul Samus este ușor de utilizat. Reumpli și golești filtrul de cafea rapid și fără probleme, umpli rezervorul cu apă detașabil în doar câteva secunde, prepari cafea doar cu o atingere de buton. Cu Samus Evolution 20 este atât de simplu!

Vezi mai mult


Opiniile clientilor despre Espressor manual Samus EVOLUTION 20, 850 W, 20 bar, 1.6 L, Panou touch control, Duză capuccino, Filtru detaşabil din inox, Inox

Rating general:
5
5 (2)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Alexandra Bădiță - Scor: 5/5 | acum 2 ani
Espressor manual Samus EVOLUTION 20, 850 W, 20 bar, 1.6 L, Panou touch control, Duză capuccino, Filtru detaşabil din inox, Inox

Livrare rapida ,produs excepțional la un preț foarte bun. Esspresorul vine însoțit de doua cupe ptr o cafea respectiv două , cafeaua iese cu multa spuma și savoare. După părerea mea ,este un produs foarte bun la prețul pe care îl are .

produs cumparat de la Badabum.ro.
Anto - Scor: 5/5 | acum 2 ani
Espressor manual Samus EVOLUTION 20, 850 W, 20 bar, 1.6 L, Panou touch control, Duză capuccino, Filtru detaşabil din inox, Inox

Este super.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.