Espressor de cafea incorporabil Electrolux EBC54524OX, 1.8 l, display LCD, control touch, inox antiamprenta

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor de cafea incorporabil Electrolux EBC54524OX, 1.8 l, display LCD, control touch, inox antiamprenta de la Electrolux

O nota personala de lux care se potriveste cu celelalte aparate electrocasnice

Adaugati o nota personala de lux bucatariei dvs. cu aceast espressor compact, incorporabil. Se va potrivi perfect cu celelalte echipamente pe care le aveti.

O modalitate intuitiva de a prepara cafeaua conform propriului gust

Folositi aceste taste pentru a selecta rapid preferintele in domeniul cafelei. Ecranul LCD va confirma alegerea facuta si va va anunta cand este gata cafeaua.

Cea mai simpla metoda de a prepara un cappuccino ca la cafenea

Pentru a prepara cappuccino la calitatea celor din cafenele, asa cum doriti, apasati butonul cappuccino. Obtinerea acelei arome profesionale este aproape la fel de usoara ca savurarea unui cappuccino.

Preparati fiecare ceasca in functie de dispozitia pe care o aveti

Indiferent de dispozitia in care va aflati, aceast espressor poate prepara cafeaua potrivita. Alegeti intre espresso, cafea normala sau lunga.


Intotdeauna un aspect pe masura gustului cafelei

Suprafata din otel inoxidabil acestui espressor are un finisaj anti-amprenta. Aceasta va ramane curata, stralucitoare si cu un aspect exceptional, fara nicio amprenta imprimata.

O ceasca pentru dvs. si una pentru musafirul dvs. - ambele servite in acelasi timp

Acest espressor automat poate prepara doua cesti de cafea o data - una pentru dvs. si una pentru invitatul dvs. Va puteti bucura impreuna de o ceasca de cafea, in acelasi timp.

 

Specificatii

Tip bautura Espresso/Espresso lung

Capacitate rezervor apa 1.8 l

Capacitate cesti 2 cesti

Capacitate compartiment cafea 200 g

Alimentare Cafea macinata

Display LCD

Rasnita incorporata Da

Sistem apa fierbinte (ceai) Da

Dispozitiv de spumare Da

Dimensiuni (W x D x H) 594 x 361 x 455 mm

Culoare Inox

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.