KRUPS Espressor manual Calvi XP3410, 1460 W, 15 bar, 1 l, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor manual Calvi XP3410, 1460 W, 15 bar, 1 l, negru de la KRUPS

 

Descopera adevarata savoare a cafelei

Noul espressor manual de la Krups cu sistem electronic de reglare a temperaturii ofera experienta unui espresso autentic cu o textura cremoasa, perfect preparat in fiecare zi.  Folosind cafea proapat macinata de fiecare data, pompa de 15 bari presiune reuseste sa ofere aroma intensa a unui espresso preparat ca un adevarat Barista.

 

Sistem  Thermoblock Compact

Temperatura perfecta a cafelei este obtinuta cu ajutorul tehnologiei Thermoblock, capul de pre-infuzare fiind pozitionat in centrul sistemului de incalzire. Rezultatul: temperatura optima de la prima pana la ultima ceasca de cafea!

 

Usor de utilizat

Aparatul este pus in functiune la atingerea unui singur buton pozitionat pe panoul central al aparatului. Dupa o perioada de 5 minute de neutilizare aparatul se opreste in mod automat pentru a evita supraincalzirea acestuia.

Practic si ergonomic

Rezervorul transparent, cu capacitate 1L de apa, permite prepararea mai multor cesti de cafea fara a avea nevoie sa-l alimentati in mod continuu.

 

Savureaza un espresso pefect de fiecare data

Interfata electronica a aparatului ofera optiunea de memorare a cantitatii de cafea dorita. Astfel, de fiecare data cand folosesti espressorul trebuie doar sa initiezi procesul de preparare!

Design modern intr-o forma compacta

Dimensiunile compacte si design-ul elegant permit espressorului sa se integreze perfect in orice tip de bucatarie fiind un accesoriu indispensabil amatorilor de cafea care stiu sa aprecieze gustul rafinat al unui espresso preparat ca un adevarat Barista.

 
Specificatii generale
 

Putere: 1460 W

Tip aparat: Manual

Tip bautura: Cafea, Espresso

Capacitate rezervor apa: 1 l

Capacitate cesti: 1

Presiune: 15 bari

Alimentare: Cafea macinata

 
Functii si programe
 

Setare temperatura: Da

Setare cantitate cafea: Da

 
Specificatii tehnice
 

Culoare: Negru

Rezervor detasabil apa: Da

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.