Philips Espressor automat Saeco Incanto Executive HD9712/01, 1500 W, 7 varietati de cafea, 1.6 l, recipient lapte integrat 0.5 l, AquaClean, inox/negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Espressor automat Saeco Incanto Executive HD9712/01, 1500 W, 7 varietati de cafea, 1.6 l, recipient lapte integrat 0.5 l, AquaClean, inox/negru de la Philips

Spuma perfecta a laptelui gratie carafei pentru lapte integrate

Spuma perfecta a laptelui gratie carafei pentru lapte integrate

Bucurati-va de specialitati cu lapte cu carafa pentru lapte automata, cu auto-curatare. Pur si simplu turnati lapte in carafa, conectati-o la aparat si selectati-va bautura cu cafea preferata. Indiferent ca este latte macchiato, cappuccino sau caffelatte, bautura dvs. va fi servita in cateva secunde. Carafa espressorului dvs. Saeco este prevazuta in mod convenabil cu auto-curatare, ceea ce inseamna ca doua cicluri automate de clatire cu abur va vor curata tuburile carafei dupa fiecare curatare, pentru un gust proaspat de lapte de fiecare data.

Specialitati din lapte fara asteptare, gratie unui dublu boiler

Cu 2 sisteme separate de incalzire pentru a furniza atat cafea optima, cat si temperaturi de spumare a laptelui, acest espressor Saeco complet automat garanteaza de fiecare data performanta profesionala si viteza. Poti prepara cat de multe bauturi latte macchiato si cappuccino doresti, una dupa alta si fiecare la fel de buna ca cea precedenta, fara asteptare.

Specialitati din lapte fara asteptare, gratie unui dublu boiler
Cafea fara gust ars gratie rasnitelor 100% ceramice

Cafea fara gust ars gratie rasnitelor 100% ceramice

Acest espressor este echipat cu rasnite de cafea 100% ceramice. Saeco utilizeaza rasnite ceramice datorita macinarii consecvente, fara a supraincalzi boabele de cafea, pentru un espresso impecabil. Ceramica asigura de asemenea performante de durata si o functionare complet silentioasa.

Salveaza setarile preferate pentru cafea

Vei obtine intotdeauna o ceasca perfecta de espresso preparat numai pentru tine, in conformitate cu preferintele personale, datorita functiei noastre inovatoare de memorare pentru a regla lungimea, concentratia si temperatura cafelei. Bucura-te de o bautura exceptionala cu cafea in ceasca ta preferata, cu o simpla apasare de buton.

Salveaza setarile preferate pentru cafea
Experimenteaza bogatia cafelei cu rasnitele noastre reglabile

Experimenteaza bogatia cafelei cu rasnitele noastre reglabile

Diferite arome de cafea necesita diferite niveluri de granulatie pentru a elibera intreaga aroma. Granulatia de macinare a acestui espressor poate fi reglata in 8 setari, de la cea mai fina macinare, pentru un espresso concentrat, pana la cea mai mare pentru o cafea mai slaba.

Amplificati stratul de crema si structura cafelei

Acest espressor Saeco este prevazut cu sistemul nostru patentat de amplificare a stratului de crema si a structurii cafelei. Acest buton, amplasat convenabil pe gura de scurgere a aparatului, va permite sa reglati fin contra presiunea, schimband stratul de crema si structura cafelei dvs. espresso. Incercati-l si aflati-va gustul preferat.

Amplificati stratul de crema si structura cafelei
Un aparat intotdeauna curat cu sistemul automat de curatare si detartrare

Un aparat intotdeauna curat cu sistemul automat de curatare si detartrare

Saeco a conceput acest espressor pentru a fi capabil sa isi curete automat circuitul de cafea cu apa la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-ti un gust minunat si proaspat la fiecare ceasca de cafea. Curatarea regulata prelungeste durata de viata a espressorului. Acesta nu numai ca va afisa un mesaj atunci cand detartrarea este necesara, dar procesul automat de detartrare iti va porni aparatul si il va ghida cu ajutorul unor mesaje clare afisate pe ecran atunci cand trebuie sa intervii. Detartrarea nu a fost niciodata mai usoara!

Curatare usoara gratie grupului de preparare detasabil

Grupul de preparare, o inventie Saeco, reprezinta partea centrala a espressorului nostru, care asigura automatizarea. In functie de model, grupul de preparare este usor accesibil din fata sau din lateral. Acesta poate fi indepartat fara efort pentru curatarea usoara prin clatirea sub robinet, asigurand igiena maxima.

Curatare usoara gratie grupului de preparare detasabil
Design de ultima generatie cu finisaj din otel inoxidabil

Design de ultima generatie cu finisaj din otel inoxidabil

Designul de ultima generatie al espressorului dvs. Saeco este completat de finisajul din otel inoxidabil. Otelul inoxidabil asigura un aspect de inalta calitate si va iesi in evidenta pe blatul din bucatarie. Ofera de asemenea rezistenta mai mare pentru performanta de lunga durata.

 

Aspecte esentiale legate de specificatii

Curatare si intretinere

Clatirea circuitului automat de cafea
Clatirea circuitului automat pentru lapte
Ciclu detartrare
Culoare: Otel inoxidabil

 

Specificatii tehnice

Lungime cablu: 80 cm
Frecventa: 50 Hz
Alimentare: 1500 W
Tensiune: 230 V
Material fierbator: Otel inoxidabil (Inox)
Numar de fierbatoare de apa: 2 fierbatoare (abur instantaneu)
Usor de utilizat


Utilizare


Dozator reglabil cafea
Derivatie pentru cafeaua macinata
Suprafata de sprijinire a cestilor
Acces frontal la toate functiile
Abur instantaneu (2 fierbatoare)
Unitate de preparare detasabila
Rezervor detasabil de apa

 

Design

Culoare: Otel inoxidabil
Materiale si finisaje: Complet din otel inoxidabil
Espresso perfect

Tehnologie Espresso
Sistem de adaptare Saeco
Sistem pentru aroma: pre-preparare
SBS: adaptor pentru stratul cremos
Bauturi multiple

Variatii ale laptelui
Adaptor pentru gradul de spumare
Functie lapte automata integrata
Selector cantitate de lapte
Cana detasabila pentru lapte

 

Greutate si dimensiuni

Greutate produs: 16,5 kg
Dimensiuni produs (L x A x I): 280 x 370 x 420 mm
Capacitate boabe de cafea: 350 gr
Capacitate rezervor apa uzata: 14 portii
Capacitate cana lapte: 0,5 l
Capacitate rezervor de apa: 1,6 l
Inaltimea maxima a cestii: 150 mm

Tara de origine

Fabricat in Italia

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.