Philips Espressor automat HD8834/09, 1850 W, 15 bar, 1.8 l, recipient lapte 0.5 l, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor automat HD8834/09, 1850 W, 15 bar, 1.8 l, recipient lapte 0.5 l, negru de la Philips

Espresso rapid, din boabe macinate pe loc


Poti obtine espresso-ul perfect (sau chiar doua deodata) din boabe de cafea proaspat macinate, apasand un buton si asteptand cateva secunde.

 

 

Rasnite de cafea 100% ceramice

Uita de gustul cafelei arse, gratie rasnitelor 100% ceramice, special concepute pentru a nu incalzi excesiv boabele. Componentele ceramice ofera performante ridicate si silentiozitate.

 

Afisaj intuitiv

Afisajul intuitiv iti ofera toate informatiile relevante pentru a interactiona usor cu cafetiera ta si pentru a obtine performante maxime din partea ei. Butoanele de pe panoul frontal iti permit sa prepari rapid, printr-o simpla apasare de buton, o gama larga de bauturi predefinite.

 

Carafa pentru lapte

Bucura-te de un cappuccino super-cremos, la temperatura perfecta, in cel mai simplu mod posibil. Este suficient sa torni lapte in rezervor, sa-l cuplezi la cafetiera si sa iti selectezi bautura preferata. Indiferent daca vrei un cappuccino sau o spuma de lapte, bautura ta preferata va fi gata in cateva secunde, fara stropi pe blatul de lucru si exact la temperatura potrivita.

 

 

Setari de macinare ajustabile

Poti ajusta cu usurinta gradul de macinare la unul dintre cele 5 niveluri disponibile. Alege nivelul cu cea mai fina macinare pentru un espresso cu aroma completa sau unul cu o macinare mai grunjoasa, pentru a obtine o cafea mai putin tare, in functie de gustul tau.

 

 

Scurgere ajustabila pentru cafea

Indiferent de dimensiunile paharului sau cestii tale, poti ajusta rapid pozitia gurii de scurgere a cafelei, pentru a pastra nealterate aroma si temperatura cafelei tale. In cea mai inalta pozitie, gura de scurgere poate umple chiar si o cana de late machiatto inalta de (15 cm).

 

Personalizeaza-ti cafeaua

Vei obtine intotdeauna ceasca perfecta de cafea, exact asa cum o preferi, multumita setarilor de temperatura, concentratie si tarie. Mai mult, functia de memorare iti permite sa salvezi concentratia pentru fiecare cafea pe care o prepari. Savureaza o cafea perfecta, in ceasca ta preferata. Totul printr-o simpla atingere de buton!

Specificatii generale

 

Putere: 1850 W

Tip aparat: Automat

Tip bautura:

Espresso lung
Espresso
Cappuccino

Capacitate rezervor apa: 1.8 l

Capacitate compartiment cafea: 250 g

Rezervor lapte: Da

Presiune: 15 bar

Alimentare: Cafea boabe, Cafea macinata

Display: Da

Functii: Dispozitiv spumare, Autocuratare

Sistem apa fierbinte (ceai): Da

Sistem anticalcar: Da

Setare temperatura: Da

Setare cantitate cafea: Da

Setare grad macinare: Da

 
Specificatii tehnice
 

Dimensiuni (W x D x H): 215 x 429 x 330 mm

Greutate: 7.2 kg

Lungime cablu alimentare (m): 0.8

Culoare: Negru

Rezervor detasabil apa: Da

Material rasnita: Ceramica

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.