Philips Espressor automat Saeco PicoBaristo HD8924/09, 1.8 l, 1850 W, sistem spumare a laptelui Cappuccinatore, 10 setari intensitate aroma, rasnite ceramice, 15 bar, argintiu/negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Espressor automat Saeco PicoBaristo HD8924/09, 1.8 l, 1850 W, sistem spumare a laptelui Cappuccinatore, 10 setari intensitate aroma, rasnite ceramice, 15 bar, argintiu/negru de la Philips

 

Cea mai mare varietate de la un aparat compact


PicoBaristo este un aparat compact de calitate superioara, care rasfata iubitorii de cafea. Prin intermediul interfetei cu utilizatorul poti alege dintr-o varietate mare de specialitati cu o singura atingere.

 

 

Rasnita 100% ceramica


Rasnita robusta, 100% ceramica, iti va oferi placere pura pentru mai multi ani. Componentele ceramice asigura o macinare perfecta si permit curgerea apei la debit constant, pentru a extrage complet esenta boabelor. Spre deosebire de rasnitele "obisnuite", materialul ceramic previne supraincalzirea cafelei si aparitia gustului de ars.

 

 

Filtru AquaClean


Inovatia brevetata de la Saeco, filtrul de apa AquaClean, garanteaza ca vei profita la maxim de cafetiera complet automata. Prin schimbarea filtrului o data la 3 luni, vei obtine beneficiile igienice ale unei ape curate, fara impuritati, si fara bataile de cap pentru detartrarea cafetierei, pentru 5000 cesti.

 

Rasnita cu 10 setari ajustabile


Cand vine vorba de finetea cafelei macinate, aceasta rasnita nu va inceta sa te uimeasca. Diverse varietati de cafea necesita diverse granulatii pentru a-si dezvalui intregul potpuriu de arome. Astfel, aceasta rasnita are 5 setari ajustabile - de la o granularitate extrem de fina, necesara unui expresso de calitate, pana la una mai aspra, potrivita unei cafele mai putin slabe.

 

 

Boiler cu incalzire rapida


Atunci cand timpul este esential, poti obtine pe loc o ceasca de espresso sau capuccino, multumita boilerului cu incalzire rapida. Secretul sau rezida in invelisul din inox si aluminiu, cu ajutorul caruia poate ajunge extrem de repede la temperaturi ridicate.

 

Personalizeaza-ti cafeaua


Alege-ti concentratia dorita dintre cele 5 valori disponibile. Poti selecta concentratia si temperatura. De asemenea, poti salva concentratia cafelei cu ajutorul functiei de memorare, pentru fiecare bautura. Apoi, fiecare ceasca va fi preparata conform preferintelor tale. Nu va mai trebui sa-ti reamintesti reteta de fiecare data (spre deosebire de barista-ul de la cafeneaua ta preferata).

 

Sistem automat de spumare a laptelui


Sistemul automat de spumare a laptelui iti va completa cafeaua cu o spuma fina si catifelata, printr-o simpla atingere de buton. In cateva secunde, cafeaua ta va fi acoperita cu o spuma matasoasa de lapte, de consistenta cea mai fina - placerea suprema a tuturor pasionatilor de cappuccino.

Specificatii generale


Solutie pentru lapte Sistem automat de spumare a laptelui
Interfata pt. utilizator Afisaj avansat


Specificatii tehnice


Capacitate recipient pentru reziduuri 15 portii
Capacitate rezervor de apa 1,8 l
Capacitate boabe de cafea 250 g
Culoare si finisaj Otel inoxidabil
Lungime cablu > 100 cm
Tara de origine Romania
Compatibilitate cu filtre AquaClean
Frecventa 50 Hz
Inaltime max. ceasca 163 mm
Dimensiuni produs 221 x 340 x 430 mm
Tensiune 230 V
Recipient pentru cafea uzata Acces frontal
Rezervor de apa Acces din partea de sus


Personalizare


Setari pentru intensitatea aromei 5
Concentratia cafelei si a laptelui Reglabil
Setari de macinare 10
Control al aromei inainte de preparare Nu
Setari de temperatura 3
Profiluri de utilizator 1


Alte caracteristici


Clatire automata si detartrare ghidata Da
Gusto Perfetto Da
Buton de pornire/oprire comutator principal Da
Boiler cu incalzire rapida Da
Unitate de preparare detasabila Da


Varietati


Bauturi Caffè crema,Espresso,Espresso Double,Espresso Lungo,Apa fierbinte,Spuma de lapte,Ristretto
Optiune de cafea macinata Da
Doua cesti Da
Lapte pentru doua cesti Nu

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.