D-Link Switch DGS-1016D, 16-port

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

383,35 lei
546,21 lei
  • Distribuie pe:

Descriere Switch DGS-1016D, 16-port de la D-Link

D-Link, Switch Desktop 16 porturi 10/100/1000

Switchul necontrolat de birou DGS-1016D cu 16 porturi Gigabit este o solutie economica pentru companiile mici si medii atunci cand vor sa beneficieze de viteze Ethernet Gigabit si sa isi reduca costurile de energie si zgomotul produs de echipamente.

Conectivitate Gigabit
Switchurile DGS-1016D asigura viteze Gigabit Ethernet catre toate porturile astfel incat sa ai cu adevarat o retea de mare viteza. Daca in reteaua ta exista o combinatie de echipamente mai noi si mai vechi, fiecare port este compatibi cu conexiunil Ethernet, Fast Ethernet sau Gigabit Ethernet. Ai la dispozitie cea mai noua tehnologie pentru orice calculator sau echipament legat la reteaua ta.

Eficienta imbunatatita in retea
DGS-1016D contine cateva caracteristici avansate care va ajuta sa simplificati si sa imbunatatiti managementul retelei si eficienta ei. Controlul fluxului limiteaza conexiunile pentru a asigura fiabilitatea in timpul perioadelor cu utilizare intensa prin reducerea pierderilor de pachete si a retransmiterilor inutile de date. In plus, functiile Storm Control si Port Isolation reduc efectele”furtunilor” de date emise de softwareuri “rebele” sau malware - acestea se pot propaga in retea si o pot bloca.

Design inovativ
DGS-1016D are o carcasa metalica, rezistenta si compacta, care disipeaza caldura, desi nu are ventilator pentru a functiona silentios. Acest switch are dimensiuni mici, e usor, poate fi montat pe perete si este potrivit pentru companii cu nevoi crescute si buget redus.

Tehnologii ecologice
Aceasta linie de switchuri va ajuta sa economisiti energie in mod automat prin mai multe metode. Detectia statusului conexiunii opreste alimentarea cu energie pentru porturile care nu au o conexiune, permitand astfel switchului sa economiseasca multa energie pentru porturile neutilizate sau care sunt conectate la calculatoare oprite.

In acelasi timp, functiile EEE conserva energia prin reducerea dinamica a consumului de putere atunci cand traficul de date este scazut. Aceste switchuri prietenoase cu mediul respecta standardul RoHS, folosesc ambalaje reciclabile si minimizeaza utilizarea de substante daunatoare. Toate aceste functii eco duc la consum mai mic de energie si o viata mai lunga a produsului, fara a sacrifica performantele si functionalitatea.



CARACTERISTICI GENERALE

Porturi 16 x RJ-45
Standarde 802.3 802.3ab 802.3u 802.3x 802.1p
Rata de transfer (Mb/s) 10/100/1000
Tabela de adrese MAC 8000
Buffer (KB) 340
Functii LED Activity/Link Power
Temperatura (C) -10 - 55
Temperatura de functionare (C) 0ºC-40ºC
Umiditate 5%-95%(fara condens)
Dimensiuni (W x D x H cm) 280 x 180 x 44
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.