TP-LINK Switch 10 porturi Pure-Gigabit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
546,21 lei
Pret 36 Rate Optimo: 20.02 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TL-SG3210

Garantie: 24 de luni

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Switch 10 porturi Pure-Gigabit de la TP-LINK

TP-Link, Switch 10 porturi Pure-Gigabit, Layer 2, JetStream, 8x10/100/1000Mbps RJ45, 2 sloturi SFP, Port/Tag/MAC/Protocol-based VLAN, GVRP, STP/RSTP/MSTP, Port Isolation, IGMP V1/V2/V3 Snooping, L2/L3/L4 Traffic Classification/ Priority Management, Voice VLAN, Rate Limiting, 802.1x, IEEE 802.3ad, L2/3/4 ACL, Port Mirroring, SSL, SSH, CLI, SNMP, RMON

Privire de ansamblu
Switch-ul L2 cu management TP-LINK JetStream™ TL-SG3210 furnizeaza 8 porturi 10/100/1000Mbps. Switch-ul asigura o performanta ridicata, QoS la nivel enterprise, capacitati avansate de securitate si o multitudine de caracteristici L2 de management. Mai mult, switch-ul vine echipat si cu 2 slot-uri SFP gigabit, oferind o flexibilitate mai mare a retelei. TL-SG3210 ofera un raport ideal pret-eficienta si este ideal pentru companiile mici si medii.

TL-SG3210 dispune de caracteristici puternice de management si securitate. Functiile IP-MAC-Port-VID Binding si lista control acces (ACL) protejeaza impotriva broadcast storm, atacurilor de tip Denial-of-Service (DoS) si ARP, etc. Calitatea serviciului (QoS, de la L2 la L4) furnizeaza capabilitati imbunatatite de management al traficului pentru a transfera datele mai rapid si mai fluent. De asemenea, interfetele web de management usor de utilizat, impreuna cu CLI, SNMP si RMON, ofera o instalare si o configurare mai rapida, cu un timp scazut de mentenanta a retelei. Pentru grupuri mari de lucru si departamente tehnice care au nevoie de un switch Layer 2 la un pret convenabil, care dispune si de capacitati gigabit, switch-ul L2 cu management TP-LINK Jetstream™ TL-SG3210 poate furniza o solutie cu un ideal raport pret-performanta.

Comunicare sigura in retea
TP-LINK TL-SG3210 ofera functii precum IP-MAC-Port-VID Binding, Port Security, Storm control si DHCP Snooping, care protejeaza impotriva broadcast storm, atacurilor ARP etc. Integreaza si cateva atacuri DoS tipice pentru selectare. Va puteti proteja impotriva acestor atacuri mai usor ca inainte. in plus, Listele de Control al Accesului (ACL, de la L2 la L4) restrictioneaza accesul la resursele sensibile ale retelei respingand pachetele pe baza adreselor MAC sursa si destinatie, adreselor IP, porturilor TCP/UDP si chiar ID-ului VLAN. Switch-ul suporta autentificare 802.1x, care, folosita coroborat cu un server RADIUS, cere o informatie de autentificare preliminara acordarii accesului la retea. si mai mult, are suport Guest VLAN pentru activarea accesului clientilor non 802.1X la anumite resurese din retea.

Caracteristici QoS avansate
Pentru a integra servicii de voce, date si video intr-o singura retea, switch-ul aplica politici QoS multiple. Administratorul poate desemna prioritatea traficului in functie de mai multe mijloace inclusiv adrese IP si MAC, porturi TCP sau UDP, etc., astfel transferul de voce si video fiind intotdeauna clar, fluent si fara zgomot. impreuna cu Voice VLAN, caracteristica suportata de switch, serviciile de voce vor opera cu o performanta imbunatatita.

Caracteristici Layer 2 multiple
Pentru o aplicabilitate mai larga a switch-urilor Layer 2, TL-SG3210 suporta o linie completa de caracteristici Layer 2, inclusiv 802.1Q tag VLAN, Port Isolation, Port Mirroring, STP/RSTP/MSTP, Link Aggregation Control Protocol si functia Flow Control 802.3x. Mai mult, switch-ul ofera caracteristici avansate de mentenanta a retelei, cum ar fi Loop Back Detection, Cable Diagnostics si IGMP Snooping. Procesul de ascultare a protocolului IGMP (IGMP snooping) asigura redirectionarea inteligenta de catre switch a fluxului de date multicast doar catre abonatii adecvati, in timp ce procesele de restrictionare si filtrare a IGMP limiteaza fiecare abonat la nivel de port pentru a preveni accesul multicast neautorizat.

Caracteristici de management la nivel de companie
TL-SG3210 este usor de utilizat si administrat. Suporta diverse caracteristici standard de management usor de utilizat, cum ar fi interfata grafica web (GUI) sau standardul in industrie al interfetei in linie de comanda (CLI), traficul ambelor metode de administrare fiind protejat prin criptarea oferita de protocoalele SSL sau SSH. Suportul oferit de SNMP (v1/2/3) si RMON da posibilitatea switch-ului de a fi interogat pentru aflarea informatiilor importante si de a intinde curse evenimentelor anormale. in plus, cu ajutorul protocolului integrat NDP/NTDP, switch-ul poate fi administrat mai usor de catre switch-ul de comanda prin functia de IP Clustering.
 


CARACTERISTICI GENERALE

Porturi 1 x Consola 2 x SFP Gigabit slot 8 x 10/100/1000 Mbps (RJ-45)
Management Actualizare Firmware: TFTP & Web DHCP/BOOTP Client, DHCP Snooping, DHCP Option82 Diagnosticare sistem: VCT Functie NDP/NTDP integrata Management Web GUI si CLI Monitorizare CPU Port Mirroring RMON (1, 2, 3, 9 grupuri) SNMP v1/v2c/v3,compatibil cu MIB-uri publice si MIB-uri TP-LINK private SYSLOG & Public MIBS Time Setting: SNTP
Memorie buffer 512 KB
Dimensiune (mm) 294 x 44 x 180 mm
Securitate Autentificare port/MAC IEEE 802.1X, Radius,Guest VLAN Broadcast/Multicast/Unknown-unicast Storm Control DoS Defence Dynamic ARP inspection (DAI) IP-MAC-Port-VID Binding Limitare rate in functie de Port/Flux Port security Programare Queue: SP, WRR, SP+WRR SSH v1/v2 SSL v2/v3/TLSv1 Suporta prioritate CoS/ DSCP 802.1p VLAN voce
Altele Temperatura operare: 0 to 40°C Caracteristici L2: 802.3ad LACP (pana la 8 grupuri de agregare, continand 8 porturi pe grup) Caracteristici L2: 802.3x Flow Control Caracteristici L2: Filtrare / protectie BPDU Caracteristici L2: IGMP Snooping V1/V2/V3 Caracteristici L2: Loop back detection Caracteristici L2: Port Isolation Caracteristici L2: Spanning Tree STP/RSTP/MSTP Caracteristici L2: TC/Root Protect Tabela adrese MAC: 8k VLAN: Suporta IEEE802.1Q cu 4000 grupuri VLAN si 4000 VID-uri, Port/ MAC/Protocol-based VLAN, GARP/GVRP, Configurare management VLAN
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.