Switch TP-LINK Gigabit TL-SG105E

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
89,71 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.29 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TL-SG105E

Garantie: 24 de luni

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Switch TP-LINK Gigabit TL-SG105E de la TP-LINK

Switch TP-Link TL-SG105E, 5 porturi Gigabit, Desktop, Easy Smart, 16Gbps Capacity, Tag- based VLAN, QoS, IGMP Snooping, Fanless

Ce Face Acest Produs
Switchul Easy Smart TL-SG105E cu 5 porturi Gigabit este un upgrade ideal de la switchurile fara management, proiectat pentru retelele companiilor mici si mijlocii care necesita un management de retea simplu. Administratorii de retea pot monitoriza eficient traficul cu ajutorul functilor Port Mirroring, Loop Prevention si Cable Diagnostics. Pentru optimizarea traficului retelei companiei, TL-SG105E este dotat cu functii ca Port-based/802.1p/DSCP QoS2 care garanteaza trafic fara intreruperi pentru aplicatiile sensibile la latente. Suplimentar functiile port-based, tag-based si MTU VLAN imbunatatesc scuritatea pot indeplini mai multe cereri de segmentare pentru reteaua dumneavoastra. Mai mult, cu tehnologia inovativa pentru consumul energetic redus, TL-SG105E poate economisi pana la 57% din energia consumata, facand din acest model o solutie eco-friendly pentru reteaua companiei dumneavoastra.

Management Eficient
Switchul Gigabit Easy Smart TL-SG105E, fabricat de TP-LINK are inglobata functia de monitorizare a retelei pentru ca utilizatorii sa poata observa comportamentul traficului. Cu ajutorul functiilor Port Mirroring, Loop Prevention si Cable Diagnostics, TL-SG105E poate identifica foarte usor problemele aparute in retea. Mai mult, administratorii de retea pot desemna prioritatea traficului bazandu-se pe functiile Port/802.1p/DSCP Priority(doar V2 sau mai nou), pentru a se asigura ca traficul de voce si video se desfasoara intotdeuna fara probleme. In plus, pentru a imbunatati securitatea si performantele retelei, TL-SG105E suporta functiile MTU VLAN, port-based VLAN si 802.1Q-based VLAN. Switchul TL-SG105E reprezinta un upgrade de la switchurile fara management, acesta oferind un control al retelei dumneavoastra foarte usor de realizat in timp ce ofera si performante foarte bune pentru utilizatori.

Tehnologia Green Ethernet
Aveti acum posibilitatea sa incercati noua tehnologie Green Ethernet odata cu upgradarea la o retea Gigabit. TL-SG105E face parte din noua generatie de switchuri cu 5 Porturi 10/100/1000Mbps, dispunand de cele mai noi tehnologii care pot extinde capacitatea retelei folosind mai putina energie. Ajusteaza automat consumul de energie in functie de starea conexiunii si lungimea cablului, pentru a limita amprenta de carbon a retelei.

Intreruperea Consumului de Energie pentru Porturile Nefolosite
Atunci cand calculatorul sau echipamentul de retea sunt oprite, portul corespunzator unui switch traditional inca mai continua sa consume canitati considerabile de energie. TL-SG105E poate detecta automat starea conexiunii pentru fiecare port si poate reduce consumul de energie atunci cand porturile sunt in stare de nefunctionare.

Consum de Energie in Raport cu Lungimea Cablului
In mod ideal, cu cat cablul este mai scurt, cu atat consumul de energie va fi mai redus; in general majoritatea switchurilor folosesc aceeasi cantitate de energie per port indiferent daca acest cablu are o lungime de 10 metri sau de 50 metri. TL-SG105E analizeaza lungimea cablului Ethernet conectat si optimizeaza consumul de energie corespunzator, si nu pastreaza consumul de energie standard.

Usor de Folosit
TL-SG105E este usor de folosit si de gestionat. Cu ajutorul functiei Auto MDI/MDI-X aflata pe toate porturile echipamentului, se elimina efectele greselilor in conectarea cablurilor intre echipamente. Functia de auto negociere aflata pe fiecare port, detecteaza viteza legaturii unui dispozitiv de retea (fie 10, 100 sau 1000Mbps), iar apoi ajusteaza aceasta viteza astfel incat sa se realizeze o compatibilitate si o performanta optima. Dimensiunea sa compacta il face ideal pentru birouri cu spatiu limitat, dar este si foarte ergonomic si stabil. Cu ajutorul LED-urilor dinamice, echipamentul poate oferi in timp real informatii si diagnoza de baza.



CARACTERISTICI GENERALE

Porturi 5 x 10/100/1000 Mbps (RJ-45)
Standarde 802.3 802.3ab 802.3u 802.3x 802.1p 802.1Q
Cablare (fire) 100Base-Tx: UTP category 5, 5e cable (maximum 100m) 10Base-T: UTP category 3, 4, 5 cable (maximum 100m) 1000BASE-T: UTP category 5, 5e, 6 or above cable (maximum 100m)
Alimentare 100V - 240V / 50Hz - 60Hz
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.