Beko Fier de calcat SIM4126B, 2600W, 150g/min, talpa ceramic Steam-A-Round, anti-picurare, oprire automata, anti-calc, auto-curatare

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Fiare, statii de calcat

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Fier de calcat SIM4126B, 2600W, 150g/min, talpa ceramic Steam-A-Round, anti-picurare, oprire automata, anti-calc, auto-curatare de la Beko

Fier de calcat SIM4126B, putere 2600W, jet abur 150g/min, abur 0-30 g/min, talpa ceramic Steam-A-Round, rezervor apa 300 ml, recipient pentru umplerea rezervorului de apa, cablu pivotant 2,5m, anti-picurare, oprire automata, anti-calc, auto-curatareMicile detalii fac diferenta. Talpa fierului de calcat Beko SIM4126B este special proiectata, in forma circulara, pentru a permite aburului sa patrunda in tesatura, in zonele cel mai greu accesibile, asigurand o calcare usoara si eliminand toate cutele. Sistemul de inchidere automata a fierului de calcat opreste alimentarea cu energie electrica atunci cand acesta ramane nemiscat pe talpa de calcat timp de 30 de secunde, este rasturnat in lateral sau plasat la verticala pentru opt minute.

 

Steam-a-Round

Talpa ceramica a fierului de calcat Beko este special proiectata, in forma de cerc, astfel permite aburului sa patrunda in tesatura, in zonele cele mai greu accesibile asigurand o calcare usoara si eliminand toate cutele.

Rezervor XL

Cu o capacitate extinsa, de 300 de ml, rezervorul de apa al fierului de calcat este garantia ta ca vei putea calca rapid si confortabil, fara intreruperi.

Steam Power

Presiunea ridicata si constanta a jetului de aburi vertical si orizontal de la 0-30g/min este garantia unei calcari rapide, dar delicate, in acelasi timp.

Steam Burst

Jetul de aburi vertical si orizontal de 150g/min este destinat cutelor greu de inlaturat.

3 Way Auto Off

Sistemul de inchidere automata opreste alimentarea cu energie electrica a fierului de calcat, cand acesta ramane nemiscat pe talpa de calcat timp de 30 de secunde, este rasturnat in lateral sau plasat la verticala pentru opt minute.

3x Protection

Filtrul de apa, sistemul anti-calcar si tehnologia de autocuratare impiedica formarea depunerilor ce ar putea afecta fierul de calcat.

Specificatii tehnice

Putere (W):2600
Jet abur (g/min):0-150
Abur constant (g/min):0-30
Talpa:Ceramica Steam-A-Round
Lungime cablu alimentare (m):2,5
Capacitate rezervor apa (ml):300
Voltaj (V):220-240
Frecventa (Hz):50-60
Calcarea verticala cu abur:Da
Oprire automata:Da
Anti-picurare:Da
Cablu pivotant:Da
Greutate neta (kg):1,56


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.