Fier de calcat BEKO SPA7131P, 3100W, 240g/min, talpa ceramic Steam Xtra Pro, anti-picurare, oprire automata, anti-calc, auto-curatare , Mod Smart

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fier de calcat BEKO SPA7131P, 3100W, 240g/min, talpa ceramic Steam Xtra Pro, anti-picurare, oprire automata, anti-calc, auto-curatare , Mod Smart de la Beko

Fier de calcat BEKO SPA7131P, putere 3100W, jet abur 240g/min, abur 0-60 g/min, talpaceramic Steam Xtra Pro, rezervor apa 350 ml, recipient pentru umplerearezervorului de apa, cablu pivotant 2,5m, anti-picurare, oprire automata, anti-calc, auto-curatare, pompa de abur integrata 2in1, Mod Smart



Tehnologia SteamXtra Pro a fierului de calcat Beko SPA7131P este special proiectata pentru a asigura temperatura si jetul de abur optim in functie de tipul de tesatura, protejand astfel articolele de imbracaminte. Tehnologia permite jetului de abur sa patrunda in tesatura, in zonele cel mai greu accesibile. pentru o calcare usoara si eliminarea tuturor cutele. Functia Pump inside 2in1 asigura cantitatea optima de abur intr-un jet continuu, pentru o calcare perfecta. Butonul pentru abur se afla pe interiorul manerului, fiind astfel usor accesibil.

Pump Inside 2in1

Tehnologia Pump Inside asigura cantitatea optima a aburului pentru rezultate perfecte si un jet de abur continuu pentru o usurinta in calcarea rufelor. Butonul pentru abur se afla pe interiorul manerului fiind astfel mai usor accesibil.

 

Smart Mode

Experienta de calcare este usoara si placuta cu ajutorul functiei Smart Mode. Cu ajutorul acesteia nu mai este nevoie sa ajustati nivelul de abur sau temperatura acestea se seteaza automat in functie de tesatura.

SteamXtra Pro

Designul special si unic al talpii ceramice, SteamXtra Pro este special proiectat pentru a asigura temperatura si jetul de abur optim in functie de tipul de tesatura, protejand astfel articolele de imbracaminte. Tehnologia permite jetului de abur sa patrunda in tesatura, in zonele cele mai greu accesibile asigurand o calcare usoara si eliminand toate cutele.

Steam Power

Presiunea ridicata si constanta a jetului de aburi vertical si orizontal de la 0-25g/min este garantia unei calcari rapide, dar delicate, in acelasi timp.

3 Way Auto Off

Sistemul de inchidere automata opreste alimentarea cu energie electrica a fierului de calcat, cand acesta ramane nemiscat pe talpa de calcat timp de 30 de secunde, este rasturnat in lateral sau plasat la verticala pentru opt minute.

3x Protection

Filtrul de apa, sistemul anti-calcar si tehnologia de autocuratare impiedica formarea depunerilor ce ar putea afecta fierul de calcat.

Putere (W)

Abur constant (g/min)

Lungime cablu alimentare (m)

Voltaj (V)

Calcarea verticala cu abur

Anti-picurare

Greutate neta (kg)

3100

0-60

2,5

220-240

Da

Da

1,9

Jet abur (g/min)

Talpa

Capacitate rezervor apa (ml)

Frecventa (Hz)

Oprire automata

Cablu pivotant

 

 

0-240

Ceramica SteamXtraPro

350

50-60

Da

Da

 

 

Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.