Black+Decker Fier de calcat BXIR2601E, 2600W, debit de abur variabil 45g/min, Negru/Portocaliu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
240,92 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 242,11 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 8.87 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BXIR2601E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Fier de calcat BXIR2601E, 2600W, debit de abur variabil 45g/min, Negru/Portocaliu de la Black+Decker

Cu design ergonomic si putere maxima de 2600 W, fierul de calcat Black+Decker asigura performanta si te ajuta sa calci usor orice tip de tesatura, cu un minim de efort.

Fierul de calcat este prevazut cu termostat reglabilsistem de oprire automat in caz de inactivitate, rezervor de apa de pana la 330 ml si sistem de calcare cu aburi, ce ajusteaza cantitatea potrivita de abur pentru fiecare material.

De asemenea, fierul este dotat cu maner ergonomic, potrivit pentru manevrare usoara si precizie in zonele delicate, greu accesibile, precum si sistem de decalcifiere rapida, pentru o curatare usoara a calcarului si impuritatilor depuse.

Talpa ceramica prevazuta cu varf de precizie si functie anti-picurare aluneca usor pe orice tip de material, astfel incat hainele delicate nu se vor lipi in timp ce le vei calca. Aceasta se incalzeste uniform, are rezistenta sporita la zgarieturi si temperaturi inalte.

Functia anti-picurare impiedica picaturile de apa sa ajunga la nivelul tesaturilor, protejand astfel materialul, in timp ce functia de calcare ECO va economisi energia electrica si apa, regland aburul si temperatura pentru calcarea eficienta a tuturor tipurilor de tesaturi, obtinand totodata finisaj perfect.

Debitul de abur variabil de pana la 45 g/min ajuta la indepartarea eficienta a cutelor, iar jetul de abur puternic de pana la 160 g/min elimina rapid cutele persistente.

Date tehnice

Putere Nominala 2600 W
Culoare Negru
Tip Orizontal
Tip Produs Fier de calcat
Material Carcasa Plastic
Program Pentru Decalcifiere Da
Material Talpa Ceramica
Tip Panou De Comanda Mecanic
Debit Abur (G/Min) 45
Debit Jet Abur (G/Min) 160
Capacitate Recipient Apa 330 ml
Functie Anti-Picurare Da
Functie ECO Da
Oprire Automata Da

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.