Black+Decker Statie de calcat BXSS2200E, 2400W, rezervor apa 1.4l, debit de abur variabil 45g/min, jet de abur 120g/min, functie anti-calcar, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
422,15 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 423,34 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 15.52 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BXSS2200E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Statie de calcat BXSS2200E, 2400W, rezervor apa 1.4l, debit de abur variabil 45g/min, jet de abur 120g/min, functie anti-calcar, Negru de la Black+Decker

Ideala pentru familii numeroase, cu ajutorul statiei Black+Decker te potibucura de sesiuni de calcat confortabile si nelimitate, fara pauze, timp depana la 90 de minute, gratie rezervorului de apa transparent de 1.4 L, pe careil poti reumple cu usurinta fara a fi necesara oprirea statiei.

Talpa din ceramica a fierului de calcat este rezistenta, subtire si usoara,prevazuta cu varf de precizie ce aluneca usor pe toate tipurile de material,astfel incat nici hainele din matase fina nu se vor lipi, in timp ce functiaanti-picurare va impiedica picaturile de apa sa patrunda la nivelultesaturilor, protejand astfel materialul.

Debitul de abur variabil de pana la 45 g/min ajuta la indepartarea eficienta acutelor, iar jetul de abur intens de pana la 120 g/min patrunde cu usurinta sielimina eficient cutele dificile.

Fierul de calcat este dotat cu maner ergonomic potrivit pentru o manevrareusoara, functie anti-calcar impotriva petelor, ideala pentru curatarea usoara aimpuritatilor depuse si prelungirea duratei de viata si functie de oprire automata,ideala pentru siguranta si economisirea energiei.

 

Detalii produs:

Putere nominala: 2400 W

Tip: orizontal

Program pentru decalcifiere

Material talpa: ceramica

Tip panou de comanda: mecanic

Debit abur: 45 G/min

Debit jet abur: 120 G/min

Capacitate recipient apa: 1.4 L

Functie anti-picurare

Oprire automata

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Statie de calcat
Tip Orizontal
Utilizare Rezidential
Functii

Sistem Anti-picurare

Oprire automata

Continut pachet 1 x Statie de calcat
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2400 W
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate recipient apa 1.4 l
Material talpa Ceramic
Debit abur (g/min) 45
Debit jet abur (g/min) 120
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.