Bosch Fier de calcat EditionRoso TDA503001P, 3000 W, talpa CeraniumGlisse, rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fier de calcat EditionRoso TDA503001P, 3000 W, talpa CeraniumGlisse, rosu de la Bosch

Pasiune și forță fără efort. Pentru cei ce doresc maximum de la un fier de călcat.

Putere 3000 W

Talpă CeraniumGlissée cu canale pentru aburi şi design cu 3 zone de călcare - pentru distribuţie optimă a aburului şi alunecare uşoară

Generare aburi Turbo: 200 g

Advanced Steam System: distribuţie optimizată a aburului datorită unui nou design avansat al tălpii și al poziționării orificiilor de aburi

 

DripStop - Funcția DripStop este o comandă încorporată în fierul de călcat care controlează în mod independent temperatura debitului de apă. Aceasta previne picăturile de apă și urmele inestetice de apă pe țesături. În fond, nu este nimic mai neplăcut decât să trebuiască să pui o haină înapoi în coșul cu rufe pentru spălat în loc să o pui în teancul de rufe călcate. DripStop funcționează și la temperaturi scăzute.

DripStop

3AntiCalc - Toate lucrurile bune vin în serii de trei - aceasta se aplică și duratei de funcționare a tuturor aparatelor. Funcția 3AntiCalc, așa cum implică și numele, este o funcție triplă ce cuprinde SelfClean, Calc'nClean și un Sistem AntiCalc încorporat. Acesta previne în mod eficient acumularea depunerilor de calcar în aparat și crește în mod sigur durata de funcționare a fierului de călcat Bosch.

3AntiCalc

Sistem AdvancedSteam - Nu lăsa nimic la voia întâmplării când vine vorba de călcat. Te poți baza pe sistemul nostru inovator AdvancedSteam cu o putere de ieșire a aburului optimă. Acesta permite o distribuție țintită a aburului peste țesătură și pătrunderea profundă în aceasta. Cum? Utilizând un sistem rafinat și interacțiunea canalelor, a orificiilor de ieșire și a ghidajelor de abur. Acest abur țintit face călcatul mai ușor și determină atingerea mai rapidă a obiectivului tău: un teanc de rufe călcate.

Sistem AdvancedSteam

PalldadiumGlissée - Talpa specială cu designul său cu 3 faze garantează distribuția ideală a aburilor și alunecare maximă. Tehnologia cu trei zone de călcare include procese de umezire, uscare și netezire. Procesul de călcare împreună cu dispunerea sofisticată a canalelor pentru aburi face această activitate casnică semnificativ mai confortabilă și mai puțin stresantă.

PalldadiumGlissée

Jet de aburi de 200 g - Unele țesături sunt atât de groase și au cute atât de rezistente încât îți dau sentimentul că nu vei reuși să le calci. Nu este și cazul aparatelor Bosch cu un nivel al jetului de aburi peste media de 200 g. Utilizând aceste aparate, ai nevoie numai de o singură atingere de buton — chiar și țesăturile problematice nu au nici o șansă împotriva jetului de aburi la acest nivel. Mai repede și mai sigur ca niciodată.

Jet de aburi de 200 g

3000 W - Cu 3000 W, un aparat cu această putere asigură în mod garantat rezultate excelente la călcatul rufelor. Într-o perioadă de timp foarte scurtă, ai la dispoziția ta întreaga capacitate și performanță a aparatului pentru a elimina chiar și cele mai rezistente cute.

 

Detalii produs

 

Detalii principale :

Putere (W): 3000 W

Talpă CeraniumGlissée cu canale pentru aburi şi design cu 3 zone de călcare - pentru distribuţie optimă a aburului şi alunecare uşoară

Advanced Steam System: distribuţie optimizată a aburului datorită unui nou design avansat al tălpii

 

Performanta :

Cantitate constantă de aburi de: 45 g/min

Generare aburi Turbo: 200 gr

Jet vertical de aburi

Reglare variabilă jet de aburi (6 trepte)

Reglarea continuă a temperaturii

 

Detalii suplimentare :

3 AntiCalc system: sistem anticalc integrat, autocurăţare şi calc`n clean

Funcţie anti-picurare

Design ergonomic pentru călcare confortabilă:
- mâner SoftTouch comod
- butoane ergonomice

QuickFilling: orificiu mare cu capac pentru alimentare rezervor apă - umplere / golire rapidă şi uşoară

Cablu extra-lung (2.5 m) cu înveliş
textil, cu clemă de prindere şi cu
posibilitatea înfăşurării acestuia

Rezervor de capacitate mare (350 ml), transparent, uşor de umplut

Vârf pentru călcare cu precizie în jurul nasturilor

Funcţie de pulverizare

Indicator luminos de funcţionare (LED)

 

Accesorii :

Pahar pentru umplere cu apă

Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.