Bosch Fier de calcat Sensixx´x DA10 TDA1023010, 2300 W, sistem AntiCalc, alb/albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fier de calcat Sensixx´x DA10 TDA1023010, 2300 W, sistem AntiCalc, alb/albastru de la Bosch

Pur și simplu bun - potrivit nevoilor tale.

Talpă PalladiumGlissée cu canale pentru aburi şi design cu 3 zone de călcare - pentru distribuţie optimă a aburului şi alunecare uşoară.

Generare aburi Turbo: 120 g

3AntiCalc: triplu sistem de autocurățare

 

DripStop - Funcția DripStop este o comandă încorporată în fierul de călcat care controlează în mod independent temperatura debitului de apă. Aceasta previne picăturile de apă și urmele inestetice de apă pe țesături. În fond, nu este nimic mai neplăcut decât să trebuiască să pui o haină înapoi în coșul cu rufe pentru spălat în loc să o pui în teancul de rufe călcate. DripStop funcționează și la temperaturi scăzute.

DripStop

3AntiCalc - Toate lucrurile bune vin în serii de trei - aceasta se aplică și duratei de funcționare a tuturor aparatelor. Funcția 3AntiCalc, așa cum implică și numele, este o funcție triplă ce cuprinde SelfClean, Calc'nClean și un Sistem AntiCalc încorporat. Acesta previne în mod eficient acumularea depunerilor de calcar în aparat și crește în mod sigur durata de funcționare a fierului de călcat Bosch.

3AntiCalc

PalldadiumGlissée - Talpa specială cu designul său cu 3 faze garantează distribuția ideală a aburilor și alunecare maximă. Tehnologia cu trei zone de călcare include procese de umezire, uscare și netezire. Procesul de călcare împreună cu dispunerea sofisticată a canalelor pentru aburi face această activitate casnică semnificativ mai confortabilă și mai puțin stresantă.

PalldadiumGlissée

Jet de aburi de 120 g - Cu aburi și căldură suficiente poți termina de călcat rufele mai repede. Lucrează cu un nivel minim al jetului de aburi de 80 g la 120 g — cu cât volumul este mai mare, cu atât vei economisi mai mult timp.

Jet de aburi de 120 g

2300 W - Puterea de la 2000 la 2300 W este cea minimă recomandată pentru rezultate adecvate la călcatul rufelor utilizând un fier cu aburi. Pentru a asigura rezultate bune pentru rufele tale, nu trebuie să fie mai redusă decât atât.

 

 

Detalii produs

 

Detalii principale

Putere: 2300 W

Talpă Palladium-glissee cu canale pentru aburi şi design cu 3 zone de călcare - pentru distribuţie optimă a aburului şi alunecare uşoară

 

Performanta

Cantitate aburi: 35 g/min

Generare aburi turbo: 120 g/min

Jet vertical de aburi

Reglare variabilă jet de aburi (0/1/2)

Reglarea continuă a temperaturii

 

Detalii suplimentare

3 AntiCalc system: sistem anticalc integrat, autocurăţare şi calc`n clean

Funcţie anti-picurare

Design ergonomic pentru călcare confortabilă:
- mâner SoftTouch comod
- butoane ergonomice

da: Orificiu mare pentru umplere/golire rapidă şi uşoară

Cablu de alimentare 1.9 m extra-lung cu conexiune flexibilă şi suport înfășurare cablu

Rezervor de capacitate mare (300 ml), transparent, uşor de umplut

Vârf pentru călcare cu precizie în jurul nasturilor

Funcţie de pulverizare

Indicator luminos de funcţionare (LED)

 

Accesorii

Pahar pentru umplere cu apă

Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.