Bosch Statie de calcat Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P, 3100 W, talpa Ceranium Glissee, 6 bar, negru/rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P, 3100 W, talpa Ceranium Glissee, 6 bar, negru/rosu de la Bosch

Funcție i-Temp Advanced: aburul de care ai nevoie pentru a călca toate ţesăturile cu o singură setare a temperaturii.

i-Temp Advanced: combinaţia optimă de temperatură şi abur — pentru călcarea rapidă şi în siguranţă a tuturor ţesăturilor care se pot călca

Presiune ridicată de 6 bari cu sistem integrat de siguranță.

Ultimate320: penetrare puternică a aburilor în profunzime datorită celor 3 jeturi de abur intensiv de până la 320 g.

Sistem SecureLock: oferă mai multă siguranță în timpul transportării și depozitării aparatului prin fixarea fierului de boiler.

Funcție auto shut-off: aparatul se deconectează automat când nu este utilizat – pentru un călcat mai sigur.

 

PermanentRefill - Cu PermanentRefill, poți călca non-stop. Aceasta deoarece stația de călcat rămâne pregătită pentru utilizare chiar dacă trebuie să umpli rezervorul de apă.

PermanentRefill

Calc´nClean avansată - Nu este posibilă includerea mai multor funcții de autocurățare într-o stație de călcat — cel puțin pe moment. Alege cea mai inteligentă versiune a procedurii de decalcifiere: Calc'nClean Advanced. Funcția principală este aceea de colector al depunerilor de calcar, care îndepărtează particulele de calcar desprinse din camera de aburi și apoi le spală cu ușurință. Rezultatul: aparatul este protejat în mod corespunzător împotriva acumulărilor de calcar asigurând o durată de funcționare semnificativ mai lungă.

Calc´nClean avansată

i-Temp Advanced - Timpurile în care trebuia să schimbi în mod constant setările de temperatură în timp ce te lupți cu un munte de rufe de călcat sunt definitiv apuse. Datorită funcției i-Temp Advanced, care combină în mod optim temperatura și aburii. Cu această funcție, toate rufele pot fi călcate utilizând aceeași setare de bază — fără grija sortării prealabile. Aceasta nu doar îți economisește timp — dar nici nu mai trebuie să verifici instrucțiunile de îngrijire ale fiecărui lucru spălat, și aceasta scutindu-te de o mulțime de griji . și desigur, aceasta este o binevenită ușurare — în special când vine vorba de călcat.

i-Temp Advanced

Tehnologie ecologică - Tehnologia ecologică de la Bosch simbolizează durabilitate și transparență, mai ales în ceea ce privește resursele și energia. Noi urmăm acest principiu cu strictețe în toate domeniile, de la metodele de producție ecologice până la cercetarea noilor tehnologii de economisire a energiei.

Sistem AdvancedSteam - Nu lăsa nimic la voia întâmplării când vine vorba de călcat. Te poți baza pe sistemul nostru inovator AdvancedSteam cu o putere de ieșire a aburului optimă. Acesta permite o distribuție țintită a aburului peste țesătură și pătrunderea profundă în aceasta. Cum? Utilizând un sistem rafinat și interacțiunea canalelor, a orificiilor de ieșire și a ghidajelor de abur. Acest abur țintit face călcatul mai ușor și determină atingerea mai rapidă a obiectivului tău: un teanc de rufe călcate.

PalldadiumGlissée - Talpa specială cu designul său cu 3 faze garantează distribuția ideală a aburilor și alunecare maximă. Tehnologia cu trei zone de călcare include procese de umezire, uscare și netezire. Procesul de călcare împreună cu dispunerea sofisticată a canalelor pentru aburi face această activitate casnică semnificativ mai confortabilă și mai puțin stresantă.

Maximum 3100 W - Cu un maximum de 3100 W, un aparat cu această putere asigură în mod garantat rezultate excelente la călcatul rufelor. Într-o perioadă de timp foarte scurtă, ai la dispoziția ta întreaga capacitate și performanță a aparatului pentru a elimina chiar și cele mai rezistente cute.

SecureLock - Transportul și depozitarea stațiilor de călcat poate fi dificilă. Nu este și cazul stațiilor de călcat Bosch cu SecureLock: datorită unui atașament confortabil, stația de călcat este întotdeauna fixată în mod sigur de masa de călcat, iar fierul nu poate să cadă. În plus, stația de călcat poate fi transportată și depozitată în mod sigur și confortabil, utilizând mânerul fierului de călcat. Nimic nu se poate clătina, cădea sau răsturna!

SecureLock

 

Detalii produs

 

Performanta

Presiune aburi: 6 bari cu sistem de siguranţă

Ultimate320: Aburi în profunzime cu 3 jeturi de abur puternic de până la 320 g.

Putere: 3100 max.

da: distribuţie optimizată a aburului datorită unui nou design avansat al tălpii

CeraniumGlissée cu canale pentru aburi şi design cu 3 zone de călcare - pentru distribuţie optimă a aburului şi alunecare uşoară

Timp de incălzire redus: cca. 2 min

Tasta "eco": până la 25 % economie de energie şi până la 40 % economie de apă

 

Confort

ITA: combinaţia ideală între temperatură şi aburi pentru toate tipurile de ţesături

anti-strălucire program: protecţie specială pentru ţesături delicate şi cele de culoare închisă

Calc'n'Clean Advanced: un colector special de calcar ce poate fi scos cu uşurinţă pentru curăţarea rapidă şi uşoară a staţiei de călcat

Timer Calc'n clean: indicator pentru curăţare

Jet vertical de aburi pentru reimprospătarea ţesăturilor; debit constant 120 g/min

Rezervor de apă detaşabil:1.4 l:

Staţie compactă cu "da" - pentru confort în utilizare

Suport pentru fierul de călcat cu amplasare pe staţia de călcat sau masa de lucru

 

Siguranta

SecureLock System: fierul de călcat se fixează de staţie pentru mai multă siguranţă în timpul transportului şi depozitării

Da

Suport anti-alunecare

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.