Bosch Statie de calcat cu aburi Ultimate380 TDS6041, 2400 W, 1.5 l, alb/negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat cu aburi Ultimate380 TDS6041, 2400 W, 1.5 l, alb/negru de la Bosch

TempOK - Atunci când sunt călcate, unele țesături necesită mai multă căldură iar altele mai puțină. Aceasta nu este o problemă. TempOK este un indicator care îți spune în mod sigur când s-a ajuns la temperatura dorită. Afișajul va lumina intermitent în timp ce aparatul continuă să se încălzească sau să se răcească până când ajunge la temperatura selectată. Deși poți călca, încă nu ai ajuns la nivelul de temperatură potrivit. De îndată ce se ajunge la setarea de temperatură selectată, afișajul va fi aprins continuu.

TempOK

PermanentRefill

PermanentRefill - Cu PermanentRefill, poți călca non-stop. Aceasta deoarece stația de călcat rămâne pregătită pentru utilizare chiar dacă trebuie să umpli rezervorul de apă.

PermanentRefill

Sistem AdvancedSteam

Sistem AdvancedSteam - Nu lăsa nimic la voia întâmplării când vine vorba de călcat. Te poți baza pe sistemul nostru inovator AdvancedSteam cu o putere de ieșire a aburului optimă. Acesta permite o distribuție țintită a aburului peste țesătură și pătrunderea profundă în aceasta. Cum? Utilizând un sistem rafinat și interacțiunea canalelor, a orificiilor de ieșire și a ghidajelor de abur. Acest abur țintit face călcatul mai ușor și determină atingerea mai rapidă a obiectivului tău: un teanc de rufe călcate.

Sistem AdvancedSteam

2400 W

2400 W - O bună premisă pentru încălzirea rapidă atât a stațiilor de călcat cât și a fiarelor de călcat cu aburi este o putere între 2400 și 2500 W.

2400 W

Secure

Secure - La Bosch, siguranța aparatului tău este extrem de importantă și este ideal combinată cu o caracteristică și mai confortabilă. Un exemplu este Secure, închiderea automată inteligentă. Această funcție asigură securitatea și, de asemenea, economisește energie, deoarece fierul de călcat se deconectează atunci când este lăsat sau nu este utilizat o perioadă lungă de timp. Mai exact, fierul de călcat se întrerupe după 30 de secunde de stat pe orizontală sau după 8 minute de stat ridicat pe baza sa în poziție verticală. Aceasta este o funcție foarte confortabilă, sigură și modernă, care asigură un călcat fără griji.

Secure

SecureLock

SecureLock - Transportul și depozitarea stațiilor de călcat poate fi dificilă. Nu este și cazul stațiilor de călcat Bosch cu SecureLock: datorită unui atașament confortabil, stația de călcat este întotdeauna fixată în mod sigur de masa de călcat, iar fierul nu poate să cadă. În plus, stația de călcat poate fi transportată și depozitată în mod sigur și confortabil, utilizând mânerul fierului de călcat. Nimic nu se poate clătina, cădea sau răsturna!

SecureLock

 

Detalii produs

 

Performanta :

Presiune aburi: 5.8 bari cu sistem de siguranţă

380 g: Aburi în profunzime cu 3 jeturi de abur puternic de până la 380 g.

Cantitate constantă de aburi de: 120 g/min

Putere: 2400 W max.

Talpă CeraniumGlissée Pro: pentru cele mai bune rezultate la alunecare și rezistență sporită la zgârieturi

Timp de incălzire redus: cca. 2 min

Tasta "eco": până la 20 % economie de energie şi până la 30 % economie de apă

Confort :

i-Temp Advanced: combinaţia ideală între temperatură şi aburi pentru toate tipurile de ţesături

Calc’nClean Perfect: sistem de curățare extrem de eficient - primul de acest fel destinat atât pentru stație cât și pentru fierul de călcat

Timer Calc'n clean: indicator pentru curăţare

Rezervor de apă de capacitate mare 1.5 l

Jet vertical de aburi pentru reimprospătarea ţesăturilor; debit constant 120 g/min

Indicator pentru "Container de apă gol" şi "Pregătit pentru abur"

Siguranta :

SecureLock System: fierul de călcat se fixează de staţie pentru mai multă siguranţă în timpul transportului şi depozitării

Sistem "Secure" - deconectare automată pentru o siguranţă sporită

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.