Braun Fier de calcat TexStyle 775, Talpa Saphir, 2400 W, 0.4 l, 50 g/min, 170 g/min, 2.5 m, Alb/Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fier de calcat TexStyle 775, Talpa Saphir, 2400 W, 0.4 l, 50 g/min, 170 g/min, 2.5 m, Alb/Gri de la Braun

Talpa de protectie textile

Accesoriul previne deteriorarea cauzata de caldura si minimizeaza riscul de pete lucioase pe hainele delicate inchise la culoare, reducand temperatura talpii principale la un nivel sigur dar eficient. Nu mai este nevoie de un material intermediar, asa ca nimic nu va va mai distrage atentia de la calcat.

 

Alunecare perfecta

O talpa de calitate inalta este esentiala pentru a obtine cele mai bune rezultate. Talpa unica din Saphir* a fierului TexStyle 7 este de 4 ori mai rezistenta fata de otelul inoxidabil, garantand o rezistenta excelenta si o alunecare lina pentru ani si ani, cu un aspect nou pentru timp indelungat. Talpa din Saphir* este atat de rezistenta la zgarieturi incat o poti chiar curata cu un burete abraziv fara a strica fierul.

 

Varf de precizie

In mod normal, peste 60% din calcat este realizat folosind varful fierului, insa fiarele normale de calcat ofera foarte putin abur in aceasta zona. Configuratia unica a orificiilor de aburi a fierului de calcat TexStyle 7 aduce jetul mai aproape de varful fierului, exact unde ai nevoie si asigura rezultate mai bune de calcat chiar si in zonele greu de atins.

 

Jet de aburi vertical

Nivelul de aburi poate fi ridicat cu pana la 120 g/min prin apasarea butonului "extra steam". Aceasta functie puternica va netezi chiar si cele mai dificile cute (cum ar fi cutele incapatanate ale lenjeriei). Si poate fi folosit vertical, modalitatea perfecta de a indeparta cutele perdelelor sau lenjeriilor.

 

Rezervor de apa de mare capacitate

Rezervor de apa de 400ml pentru o autonomie prelungita la calcat.

 

Jet de aburi variabil

Nivelul jetului de aburi poate fi setat individual cu pana la 50 g/min, un ajutor generos pentru a calca aproape orice material.

 

Performanta inalta

Aparatul Braun TexStyle 7 va ofera o performanta de 2400* watti. Furnizeaza un jet de aburi intens prin 3 zone active. Jetul puternic de aburi face posibil un calcat eficient. Obtii rezultate perfecte, rapid si confortabil.

 

 

 

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip produs Fier de calcat
Talpa Saphir
Putere (W) 2400
Culoare Alb/Gri


FUNCTII

Functii Sistem Anti-picurare, Anti-calcar, Pulverizator
Debit de abur (g/min) 50
Jet de abur (g/min) 170
Functie pulverisare/spray Da
Anti-calcar Da
Anti-picurare Da
Lungime cablu 2.5 m

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.