Statie de calcat Electrolux E5ST1-2DB, 2400W, talpa ceramica, 100 g/min, 160 g abur, 5 bari, rezervor 1200 ml detasabil, gata in 60 secunde, Albastru Denim / Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
457,03 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 458,22 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 16.8 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

E5ST1-2DB

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Statie de calcat Electrolux E5ST1-2DB, 2400W, talpa ceramica, 100 g/min, 160 g abur, 5 bari, rezervor 1200 ml detasabil, gata in 60 secunde, Albastru Denim / Alb de la Electrolux

Haine fara cute, gata de purtat in cel mai scurt timp, cu ajutorul sistemului de incalzire rapida.

Poti sa ai incredere ca hainele tale arata intotdeauna impecabil. Cu ajutorul sistemului de incalzire rapida si a distributiei uniforme a aburului, iti poti netezi hainele mai rapid si usor. 

Electrolux - Staţie de călcat cu abur - E5ST1-2DB

Rapid si puternic.

Esti gata de calcat haine in doar 60 de secunde cu ajutorul incalzirii rapide. In timp ce distributia uniforma a aburului asigura ca hainele dvs. vor arata intotdeauna proaspete si netede.

Electrolux - Staţie de călcat cu abur - E5ST1-2DB

Rezervor de apa mare de 1,2 litri, detasabil.

Rezervorul de apa poate fi scos pentru a fi reumplut la robinet. Iar capacitatea de 1,2 litri iti permite sa calci mai multe haine fara a fi nevoie sa-l reumpli.

Electrolux - Staţie de călcat cu abur - E5ST1-2DB

Talpa rezistenta la zgariere.

Talpa rezistenta la zgarieturi GLISSIUM XXX aluneca usor pentru o calcare cu abur mai rapida si usoara. Aceasta distribuie uniform aburul si aluneca mai usor pentru o calcare neteda in toate directiile.

Electrolux - Staţie de călcat cu abur - E5ST1-2DB

Indicator pentru talpa incinsa.

Stii cand fierul de calcat este destul de rece pentru a fi depozitat in siguranta. Indicatorul de talpa incinsa de pe varful fierului detecteaza cand talpa este fierbinte.

Electrolux - Staţie de călcat cu abur - E5ST1-2DB

Functie de autocuratare.

Prelungeste durata de utilizare a statiei tale de calcat cu abur protejand-o impotriva depunerilor de calcar. Solutia anticalcar FlushClean asigura eliminarea calcarului prin clatirea cu apa a intregului sistem.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Fier de calcat
Tip Orizontal
Utilizare Rezidential
Functii

Auto-curatare

Rezervor apa detasabil

Continut pachet 1 x Fier de calcat
Culoare Alb Albastru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2400 W
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate recipient apa 1.2 l
Material talpa Aluminiu
Debit abur (g/min) 100
Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice



Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.