Fier de calcat cu aburi MPM MZE-15, 2600 W, talpa ceramica, 80 g/min, calcat vertical, sistem ANTI-DRIP, autocuratare, sistem anticalcar, 350 ml, alb/negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fier de calcat cu aburi MPM MZE-15, 2600 W, talpa ceramica, 80 g/min, calcat vertical, sistem ANTI-DRIP, autocuratare, sistem anticalcar, 350 ml, alb/negru de la MPM

Datorita fierului de calcat cu abur si talpa ceramica MZE-15 , calcarea nu trebuie sa fie plictisitoare. Exploreaza gama de posibilitati si bucura-te de o calcare perfecta a camasilor sau rochiilor tale preferate.

Calatorie speciala

Fierul de calcat MZE-15 are putere de abur si control al temperaturii, astfel incat sa puteti alege cu usurinta parametrii corecti chiar si pentru cele mai delicate tesaturi. Datorita functiei de calcare verticala, va puteti calca usor perdelele pe verticala. Dispozitivul are un con special care permite o netezime perfecta chiar si in locuri greu accesibile.

Rezervor mare de apa

Fierul de calcat cu aburi MZE-15 este echipat cu un recipient mare de apa de 350 mililitri. O astfel de capacitate va reduce semnificativ timpul de lucru. Sistemul anti- calc integrat previne acumularea de calcar in interiorul dispozitivului, prelungindu-i astfel durata de viata.

Sistem ANTI-DRIP

Fierul de calcat cu abur MZE-15 are functia practica ANTI-DRIP , care previne picurarea atunci cand calcati la temperaturi scazute.

Caracteristici generale:

Talpa ceramica;

Con perfect care ajunge in locuri greu accesibile;

Sistem ANTI-DRIP - previne picurarea;

Functia SELF CLEAN – autocuratarea produsului;

Sistem anti-calc;

Abur 80 g / min;

Abur continuu 0-30 g / min;

Indicator luminos de temperatura;

Indicator luminos de conectare la retea;

Stropitor;

Functia de calcat VERTICAL;

Rezervor de apa cu o capacitate 350 ml;

Suprafata manerului este acoperita cu un strat antiderapant;

Cablu pivotant de 2,5 m;

Controlul puterii aburului, controlul temperaturii;

Caracteristici tehnice:

Sursa de alimentare: 220-240V 50 / 60Hz;

Putere: 2200 - 2600 W.

Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.