Statie de calcat Philips PerfectCare Aqua Pro GC9315/30, OptimalTemp, 6.5 bar, 2100 W, 2.5 l, 120 g/min, mov

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat Philips PerfectCare Aqua Pro GC9315/30, OptimalTemp, 6.5 bar, 2100 W, 2.5 l, 120 g/min, mov de la Philips

Călcare extrem de puternică

cu fierul de călcat ultra-uşor

Rezervor de apă foarte mare pentru utilizare continuă prelungită

Rezervor de apă foarte mare pentru utilizare continuă prelungită

Rezervorul de apă are o capacitate foarte mare de 2,5 l, permiţând utilizarea continuă de până la 3 ore fără a fi necesar să adaugi apă în tot acest timp. Este totodată transparent, oferind vizibilitate 360° asupra rezervorului, ca să poţi vedea cantitatea de apă rămasă şi să continui să calci cu abur în mod eficient. Rezervorul staţiei de călcat cu abur dispune de o gură de umplere mare, permiţându-ţi astfel să reumpli uşor rezervorul cu apă de la robinet sau folosind o cană ori sticlă în orice moment în timpul călcatului.

Sistemul de decalcifiere uşoară şi eficientă

Sistemul de decalcifiere uşoară şi eficientă

Decalcifierea periodică protejează fierul de călcat şi se asigură că vei continua să te bucuri de performanţa optimă a aburului. Funcţia exclusivă şi poziţionată ideal Easy De-Calc Plus oferă modalitatea ideală de a elimina calcarul şi a extinde durata de viaţă a staţiei de călcat cu abur. Fierul de călcat îţi va reaminti prin lumină şi sunet când trebuie să efectuezi curăţarea şi decalcifierea. Numai când aparatul este rece, pur şi simplu deschide dopul Easy De-Calc şi colectează apa murdară şi calcarul într-un recipient.

Economiseşte energie cu modul ECO

Economiseşte energie cu modul ECO

Modul ECO îţi permite să economiseşti energie, fără a compromite rezultatele călcării. Modul ECO utilizează o cantitate redusă de abur, însă suficientă pentru a călca toate articolele vestimentare.

Calcă de la blugi la mătase, fără să modifici setarea de temperatură

Calcă de la blugi la mătase, fără să modifici setarea de temperatură

Cu tehnologia OptimalTEMP, nu vei mai irosi timpul schimbând setările de temperatură, aşteptând reglarea temperaturii sau sortând în prealabil articolele vestimentare. Poţi călca materiale de la blugi la mătase, garantat fără arsuri, mulţumită combinaţiei perfecte dintre temperatură şi aburul puternic continuu.

Blocare de transport sigură

Blocare de transport sigură

Staţia de călcat cu abur include o blocare la transport sigură ce fixează bine staţia de călcat la baza acesteia, fără a exista riscul de a aluneca sau ca talpa fierbinte să fie atinsă de cineva. Astfel garantează un transport sigur şi uşor în casă, de la şi către spaţiul de depozitare.

Talpa fierbinte poate fi lăsată în siguranţă pe masa de călcat

Talpa fierbinte poate fi lăsată în siguranţă pe masa de călcat

Tehnologia inovatoare OptimalTEMP garantează că nu vor exista arsuri pe niciunul dintre articolele care pot fi călcate. Pe lângă siguranţa pe care ţi-o asigură în timpul călcării, înseamnă şi că poţi lăsa talpa fierbinte a fierului de călcat direct pe masa de călcat din bumbac, fără a o deteriora deloc. Acest lucru contribuie la reducerea disconfortului încheieturilor mâinilor, deoarece nu va trebui să ridici la fel de des fierul de călcat de pe baza acestuia.

Oprire automată, pentru a garanta siguranţa şi economia de energie

Oprire automată, pentru a garanta siguranţa şi economia de energie

Funcţia de oprire automată de siguranţă opreşte automat staţia de călcat cu abur dacă nu este utilizată timp de câteva minute. Astfel se economiseşte energie şi îţi oferă siguranţă şi linişte.

Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor

Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor

Acest fier de călcat este testat şi aprobat de institute independente de experţi în domeniul textilelor precum DWI, IWTO şi Woolmark, pentru performanţa sa de călcare excelentă. Programul Woolmark Apparel Care ajută consumatorii să identifice produsele de calitate destinate îngrijirii rufelor, aprobate de compania Woolmark în vederea utilizării cu produse din lână. Cu tehnologia sa exclusivă OptimalTEMP, Philips este în continuare singura marcă de fiare de călcat care poate fi certificată cu standardul de aur de la Woolmark. Poţi avea încredere că produsele noastre de îngrijire a rufelor aprobate de Woolmark sunt ideale pentru orice articol din lână.

Talpa Philips rezistentă la zgârieturi cu cea mai bună alunecare

Talpa Philips rezistentă la zgârieturi cu cea mai bună alunecare

T-ionic Glide este cea mai performantă talpă Philips, care promite alunecare superioară pentru călcat mai rapid fără efort. Are baza din oţel inoxidabil, care este mai dur şi mai durabil decât aluminiul, cu un strat integrat din oxid de titan pentru rezistenţă avansată la zgârieturi. În plus forma şi orificiile atent proiectate asigură o distribuţie uniformă a aburului, pentru eliminarea mai rapidă a cutelor.

Abur puternic pentru cea mai eficientă îndepărtare a cutelor

Abur puternic pentru cea mai eficientă îndepărtare a cutelor

Poţi beneficia de călcat ultra-rapid datorită tehnologiei revoluţionare. Aburul puternic şi continuu elimină chiar şi cele mai rezistente cute, iar materialele mai groase sunt călcate simplu şi rapid. În plus, dacă este necesar, este disponibil şi un jet de abur suplimentar, perfect pentru călcat vertical sau pentru cutele dificil de îndepărtat.

Uşor şi comod de manevrat

Uşor şi comod de manevrat

Fierul staţiei de călcat cu abur are greutatea ideală: uimitor de uşor şi comod de manevrat. Acesta glisează uşor peste haine, îndepărtează cele mai dificile cute în câteva clipe şi îţi solicită mai puţin încheietura. De asemenea, călcatul vertical devine mai uşor şi mai eficient. Acum, poţi îndepărta comod şi eficient cutele de pe hainele tale delicate, cum ar fi bluzele de mătase, rochiile, sacourile şi chiar hainele dificil de călcat, cum ar fi materialele plisate, decoraţiunile, nasturii şi altele, călcându-le vertical.

 

 Tehnologie

Pentru toate materialele care pot fi călcate
Da
Fără arsuri
Da
Nu este necesară nicio setare de temperatură
Da
Tehnologie OptimalTEMP
Da
Camera de abur ciclonic
Da
Procesor Smart Control
Da

Gestionarea calcarului

Decalcifiere şi curăţare
Easy De-calc
Memento pentru decalcifiere
Lumină
Da

Depozitare

Blocare la transport
Pentru transport şi siguranţă
Sistem depozitare cablu
Velcro fix
Depozitare furtun
Compartiment de depozitare a furtunului

Eficienţă ecologică

Ambalaj produs
100% reciclabil
Manual de utilizare
100 % hârtie reciclată
Mod economic
Da

Uşor de utilizat

Sigur pe toate materialele ce pot fi călcate
Chiar şi pe cele delicate, precum articolele din mătase
Nume talpă
T-ionicGlide
Capacitate rezervor de apă
2500 ml
Lungime cablu de alimentare
1,8 m
Reumple oricând în timpul utilizării
Da
Oprire automată de siguranţă
Da
Poate fi folosită apa de la robinet
Da
Rezistenţa la zgârieturi a tălpii
5 stele
Libertatea cablului (rotire)
Libertate a firului la 360 de grade
Gură de umplere foarte mare
Da
Timp de încălzire
2 min.
Lungime furtun
1,7 m
Vârf de precizie pentru abur
Da
Gata de utilizare
Indicator luminos
Performanţa de glisare a tălpii
5 stele

Dimensiuni şi greutate

Dimensiunile produsului (lxHxL)
36,2 x 27 x 26,3 cm
Greutatea fierului
0,8 kg
Greutatea fierului + bază
4,2 kg

Îndepărtare rapidă a cutelor

Jet de abur continuu
Până la 120 g/min
Alimentare
Max. 2100 W
Presiune
Maxim 6,5 bari
Gata de utilizare
2 min.
Jet de abur
Până la 420 g
Abur la cerere
Da
Mai multe niveluri de setări pentru abur
Da
Jet de abur vertical
Da
Tensiune
220 - 240 V

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.