Statie de calcat Philips PerfectCare Elite Plus GC9670/50, 2700W, Optimal Temp, talpa T-ionicGlide, 160 g/min, 550 g abur, 6.5 bari, 1.8 L, Easy De-Calc Plus, Alb/Auriu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat Philips PerfectCare Elite Plus GC9670/50, 2700W, Optimal Temp, talpa T-ionicGlide, 160 g/min, 550 g abur, 6.5 bari, 1.8 L, Easy De-Calc Plus, Alb/Auriu de la Philips

Abur puternic pentru cea mai eficienta indepartare a cutelor

Aburul continuu si puternic patrunde cu usurinta chiar si in cel mai gros material. Vezi cum cutele persistente dispar cu un jet de abur suplimentar exact acolo unde ai nevoie. Acest abur suplimentar este perfect si pentru calcatul cu abur pe verticala, pentru reimprospatarea hainelor si a draperiilor.

Recipient mare de apa, detasabil pentru reumplere usoara

Rezervorul transparent de 1,8 l iti ofera pana la 2 ore de utilizare continua. Cand rezervorul de apa se goleste, vei fi avertizat de un indicator luminos. Oricand doresti, poti sa umpli usor rezervorul la robinet, prin usa de umplere mare.

Tehnologie OptimalTEMP, nu necesita setarea temperaturii

Calca orice material, de la blugi la matase, fara a regla temperatura. Gratie tehnologiei OptimalTEMP, nu este necesar un buton sau reglaje. Asa ca nu mai este nevoie sa sortezi rufele in prealabil sau sa astepti ca fierul sa se incalzeasca si sa se raceasca. Esti pregatit sa calci orice material, oricand.

Fara arsuri – garantat

Gratie tehnologiei OptimalTEMP, garantam ca acest fier de calcat nu va produce arsuri pe niciun material care poate fi calcat. Poti sa il lasi pe talpa pe haine sau pe masa de calcat. Fara arsuri si fara a se crea luciu. Garantat.

Talpa T-ionicGlide, alunecare excelenta si durabilitate superioara

T-ionicGlide este cea mai buna talpa pe care am creat-o pentru performanta optima de alunecare si rezistenta maxima la zgariere. Baza sa din otel inoxidabil este de doua ori mai dura decat bazele obisnuite din aluminiu, iar invelisul nostru patentat cu 6 straturi si strat avansat de titan aluneca fara efort pentru cele mai rapide rezultate.

Testat si aprobat independent

Marcajul de aprobare Woolmark Gold garanteaza ca un produs este sigur de utilizat pe orice material de lana. Fiarele noastre de calcat cu abur cu tehnologie OptimalTEMP sunt primele si singurele fiare de calcat, de orice marca, care au obtinut acest nivel de certificare.

Abur automat inteligent pentru calcat mai rapid si mai usor

Senzorul nostru inteligent DynamiQ stie exact cand si cum se misca fierul de calcat, asigurandu-ti abur puternic atunci cand ai cea mai mare nevoie – pentru calcat mai usor si rezultate mai rapide.

Fier usor si comod de manevrat

Fierul este incredibil de usor si comod de manevrat, alunecand usor si reducand solicitarea asupra incheieturii mainii. Datorita greutatii minime, poate fi folosit usor si eficient si pentru calcarea verticala a perdelelor si a hainelor de pe umeras.

Sistem usor si eficient de decalcifiere pentru performanta de durata

Detartrarea regulata iti protejeaza fierul, ii prelungeste durata de viata si asigura cele mai bune performante ale aburului. Sistemul Easy De-Calc Plus colecteaza calcarul continuu, iar un indicator luminos si un semnal sonor te anunta cand recipientul trebuie golit. Scoate doar dopul si goleste apa si particulele de calcar.

Calcat puternic cu zgomot minim

Filtrele de atenuare a zgomotului reduc la minimum zgomotul produs de abur, iar platforma fonoabsorbanta reduce zgomotul cauzat de vibratiile unitatii de baza. Aburul puternic nu va acoperi astfel sonorul televizorului, muzica sau vocile celor din camera.

Oprire automata cand fierul este lasat nesupravegheat

Functia de oprire automata opreste automat statia de calcat cu abur daca nu este utilizata timp de cateva minute. Astfel se economiseste energie si iti ofera siguranta si liniste.

Blocare pentru transport sigur si usor

Blocheaza fierul in siguranta pe statia de baza pentru a-l transporta cu usurinta prin casa si pentru a reduce riscul de atingere accidentala a talpii fierbinti.

Economiseste energie cu modul ECO

Economiseste energie si obtine acelasi rezultat excelent. Modul ECO reduce consumul de energie pentru hainele care au nevoie de mai putin abur.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Statie de calcat
Tip Orizontal
Utilizare Rezidential
Tehnologii Easy De-calc Plus
Functii Anti-calcar
Continut pachet 1 x Statie de calcat
Culoare Alb/Auriu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2700 W
Presiune maxima 6.5 bar
Capacitate recipient apa 1.8 l
Numar gauri abur 153
Material talpa Otel
Debit abur (g/min) 160
Debit jet abur (g/min) 550
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.