Fier de calcat Philips Azur GC4556/20, 2500 W, debit abur 50 g/min., jet abur 220g, functie Quick CalcRelease, talpa SteamGlide plus, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fier de calcat Philips Azur GC4556/20, 2500 W, debit abur 50 g/min., jet abur 220g, functie Quick CalcRelease, talpa SteamGlide plus, Albastru de la Philips

Datorita designului nostru inovator, particulele de calcar sunt usor de rupt si colectate automat in containerul de calcacar detasabil. Calcarul poate fi spalat cu usurinta in mai putin de 15 secunde, permitand rezultate extraordinare in cel mai scurt timp.

Talpa SteamGlide Plus este talpa premium Philips

Talpa SteamGlide este cea mai buna talpa Philips. Are o rezistenta sporita la zgariere, gliseaza excelent si este usor de curatat.

 

Jetul de abur de pana la 220 g indeparteaza rapid cutele persistente

Patrunde mai adanc in tesatura pentru a indeparta usor cutele persistente.

 

Sistem de decalcifiere rapida pentru o curatare usoara a fierului tau de calcat

Decalcifiere rapida pentru o curatarea usoara a fierului tau de calcat si o performanta de lunga durata a aburului.

 

Debit de abur continuu, de pana la 50 g/min, pentru o indepartare optima a cutelor

Fluxul de abur continuu de pana la 50 g/min iti ofera cantitatea perfecta de abur pentru a indeparta eficient toate cutele.

 

2500W

Ofera o incalzire rapida si o performanta puternica pentru a termina de calcat rapid.

Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.