Statie de calcat Philips PerfectCare Compact GC7842/40, Optimal Temp, talpa Steam Glide, 120 g/min, 400 g abur, 6.5 bari, rezervor 1500 ml, Smart Calc Clean, Violet

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
657,00 lei

Taxa verde: 1,91 lei

(Pret cu taxa verde: 658,91 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 24.15 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GC7842/40

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Statie de calcat Philips PerfectCare Compact GC7842/40, Optimal Temp, talpa Steam Glide, 120 g/min, 400 g abur, 6.5 bari, rezervor 1500 ml, Smart Calc Clean, Violet de la Philips

Calca mai rapid, cu de 2 ori mai mult abur*

Aburul continuu si puternic te ajuta sa termini rapid calcatul rufelor, fara a fi necesar sa reglezi temperatura, datorita tehnologiei OptimalTEMP. Model compact si usor pentru a putea fi utilizat si depozitat simplu.

Rezervor mare de apa pentru utilizare prelungita

Rezervorul de apa transparent de 1,5 litri iti ofera 1,5 ore de utilizare continua. Vezi exact cata apa a ramas si poti reumple usor de la robinet.

 

Oprire automata de siguranta la lasarea fierului de calcat nesupravegheat

Functia de oprire automata opreste automat statia de calcat cu abur daca nu este utilizata timp de cateva minute. Astfel se economiseste energie si iti ofera siguranta si liniste.

 

Usoara si compacta pentru a putea fi folosita si depozitata simplu

Dimensiunea si greutatea sunt perfecte pentru depozitare si se potriveste comod pe masa de calcat. Datorita tehnologiei exclusive ProVelocity, statiile noastre de calcat cu abur sunt mai mici si mai compacte ca niciodata.

 

Economiseste energie cu modul ECO

Economiseste energie si obtine aceleasi rezultate excelente. Modul ECO reduce consumul de energie pentru hainele care au nevoie de mai putin abur.

 

Sigur pe toate articolele care pot fi calcate, garantat fara arsuri

Datorita tehnologiei OptimalTEMP, garantam ca acest fier de calcat nu va produce arsuri pe niciun material care poate fi calcat. Poti sa il lasi pe haine sau pe masa de calcat. Garantat fara arsuri.

 

Tehnologie OptimalTEMP, nu necesita setarea temperaturii

Calca orice material, de la blugi la matase, fara a regla temperatura. Datorita tehnologiei OptimalTEMP, nu e nevoie de butoane sau reglaje. Asa ca nu mai este nevoie sa sortezi rufele in prealabil sau sa astepti ca fierul sa se incalzeasca si sa se raceasca. Esti pregatit sa calci orice material, oricand.

 

Blocare pentru transport sigur si usor

Blocheaza fierul in siguranta pe baza statiei pentru a-l transporta cu usurinta prin casa si pentru a reduce riscul de atingere accidentala a talpii fierbinti.

 

Recipient pentru detartrare inclus – fara cartuse, fara costuri suplimentare

Sistemul nostru integrat de detartrare, Smart Calc Clean, iti aminteste cand trebuie sa indepartezi calcarul. Acesta include un recipient pentru a facilita detartrarea. Astfel, nu sunt necesare cartuse si nu ai nici costuri suplimentare.

 

Talpa SteamGlide rezistenta la zgarieturi ofera o buna alunecare

Talpa noastra SteamGlide speciala aluneca usor pe orice material. In plus, este antiaderenta, rezistenta la zgarieturi si usor de curatat.

 

Abur puternic pentru cea mai eficienta indepartare a cutelor

Aburul continuu si puternic patrunde cu usurinta chiar si in cel mai gros material. Cutele persistente dispar datorita jetului de abur suplimentar pe care il poti folosi exact acolo unde ai nevoie. Acest abur suplimentar este perfect si pentru calcatul cu abur pe verticala, pentru reimprospatarea hainelor si a draperiilor.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.