Statie de calcat Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80, 2400 W, talpa T-ionicGlide, 2.5 l, 330 g/min, negru/mov

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80, 2400 W, talpa T-ionicGlide, 2.5 l, 330 g/min, negru/mov de la Philips

 

T-ionicGlide: cea mai buna talpa Philips de 5 stele

 

T-ionicGlide este cea mai performanta talpa Philips. Aceasta ofera un nou standard de alunecare si de rezistenta la zgarieturi pentru fiarele de calcat OptimalTemp. Noul strat de acoperire patentat va asigura rezultate excelente. Forma si orificiile de ventilare atent proiectate asigura o distributie uniforma a aburului, pentru eliminarea cu usurinta a cutelor.

 

Tehnologia OptimalTemp: combinatia perfecta de temperatura

Tehnologia Optimal Temp este singura tehnologie care pastreaza combinatia perfecta intre temperatura si abur, astfel incat nu mai necesita reglarea setarii de temperatura atunci cand calcati diferite materiale. Combinatia perfecta intre abur si temperatura deoarece: 1) Procesorul pentru control inteligent seteaza temperatura corecta; 2) Tehnologia HeatFlow permite un echilibru uniform de abur si temperatura.

100% usor de utilizat, fara reglaje necesare

100% usor de utilizat, fara reglaje necesare. Acum puteti calca toate articolele care pot fi calcate unul dupa altul, fara a fi nevoie sa asteptati sau sa reglati selectorul de temperatura.

100% sigur pe toate articolele care pot fi calcate

100% sigur pe toate tipurile de materiale, chiar si pe cele mai delicate precum matasea, casmirul, lana, poliesterul. Institute de testare independente au utilizat PerfectCare pe cele mai sensibile articole care pot fi calcate si au confirmat rezultate de calcare excelente.

Testat si aprobat de experti independenti in domeniul textilelor

Acest fier de calcat este testat si aprobat de institute de experti independenti in domeniul textilelor. 100% rapid pe cele mai dificile materiale, nu exista altul mai rapid de la inceput pana la final.

Presiune de pana la 6.2 bari

Aburul sub presiune patrunde adanc in materiale, facand calcatul rapid si usor, chiar si pe materiale dificile.

Easy De-Calc

Easy De-Calc, sistem anti-calcar eficient si fara dificultati pentru extinderea duratei de viata a generatorului dumneavoastra de abur.

Fixati fierul in siguranta si transportati aparatul cu usurinta

Fixati fierul dumneavoastra de calcat cu abur Philips in siguranta si transportati generatorul de abur sub presiune cu usurinta.

Fier de calcat usor de 1 kg, intotdeauna sigur pentru toate materialele

Designul ergonomic al fierului permite o calcare confortabila, prin reducerea efortului depus de incheietura mainii. Designul fierului de calcat impiedica, de asemenea, miscarile repetate provocate de asezarea fierului in pozitie verticala. Puteti aseza fierul pe talpa pe husa pentru masa de calcat , intotdeauna in siguranta. Fierul de calcat este usor (1 kg) pentru o experienta de calcare usoara si confortabila.

Echilibrul perfect intre performanta inalta si sunet redus

Tehnologia silentioasa cu abur ofera primul generator de abur silentios si puternic, bucurati-va de calcarea puternica la zgomot minim. Gratie celor doua componente importante ale generatorului de abur si ale bazei sale:1) filtru de abur cu atenuarea zgomotului; 2) platforma care absoarbe sunetul.

 

Indepartarea rapida si puternica a cutelor

Talpa: T-ionicGlide
Tehnologia OptimalTemp: Da
Debit de abur: Da
Jet de abur vertical: Da
Presiune: Pana la 6,2
Varf pt. abur: Da
Alimentare: 2400 W
Jet de abur: 330 g
Debit de abur continuu: 120 g/min


Usor de utilizat

Capacitate rezervor de apa: 2500 ml
Alimentare si evacuare cu apa: Orificiu de umplere extra larg
Umpleti in orice moment: Da
Timp de incalzire: 2 minut
Oprire automata de siguranta: Da
Solutie de depozitare: Blocare la transport
Depozitare furtun: Compartiment de depozitare a furtunului
Lungime furtun: 1,7 m
Sigur pentru toate tipurile de materiale:Chiar si pentru cele delicate, precum articolele din matase
Alarma nivel redus de apa: da
Lungime cablu de alimentare: 1,8 m


Durabilitate

Setarea ECO: 30% reducere energie
Gestionarea depunerilor de calcar

Adecvat pentru apa de la robinet: Da
Solutie de detartrare: Easy De-calc
Memento pentru detartrare: Da


Specificatii tehnice

Greutatea fierului: 1 kg
Greutatea fierului + baza: 4,5 kg
Dimensiuni produs: 36,2 x 27 x 26,3 cm

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.