Philips Fier de calcat Azur Performer GC3811/80, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 0.3 l, 40 g/min, abur vertical, anti-picurare, alb/gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Fier de calcat Azur Performer GC3811/80, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 0.3 l, 40 g/min, abur vertical, anti-picurare, alb/gri de la Philips

2400W pentru incalzire rapida

2400 W pentru incalzire rapida a fierului

Fierul de calcat cu abur Azur Performer de 2400 W se incalzeste rapid, furnizand performanta puternica si rezultate excelente.

Debit de abur continuu, de pana la 40 g/min, pentru o mai buna indepartare a cutelor

Fluxul de abur continuu de pana la 40 g/min va ofera cantitatea perfecta de abur pentru a indeparta eficient toate cutele.

Jet de abur de pana la 40 g/min
Jet de abur de pana la 160 g

Jet de abur de pana la 160 g, pentru cele mai incapatanate cute

Jetul de abur de pana la 160 g al fierului de calcat va permite sa indepartati cu usurinta chiar si cele mai persistente cute.

Talpa noastra premium SteamGlide Plus pentru o alunecare fara cusur

Talpa noastra SteamGlide Plus cu cea mai buna alunecare va ofera rezultate desavarsite. Designul atent al orificiilor asigura o distributie echilibrata a aburului.

Talpa SteamGlide Plus
Detartrare cu actiune dubla

Sistemul de detartrare cu actiune dubla pentru prevenirea depunerii calcarului

Sistemul Double Active Calc al fierului dvs. de calcat cu abur de la Philips previne depunerile de calcar cu ajutorul pastilelor anticalcar si al functiei de detartrare. Curatarea regulata a fierului dvs. de calcat cu abur are ca rezultat mai putine pete albe cauzate de calcar si o performanta indelungata a aburului, cu alte cuvinte rezultate mai bune de calcare.

Control automat al aburului pentru o cantitate adecvata de abur la fiecare haina

Control automat al aburului va elibereaza de grija selectarii cantitatii necesare de abur. Nu trebuie decat sa selectati temperatura pentru hainele pe care le calcati si asta este tot.

Control automat al aburului
Varf cu precizie tripla

Varf cu precizie tripla, pentru control si vizibilitate optime

Varful ascutit al Philips Azur Performer este foarte precis din 3 motive: are un varf ascutit, un canal pentru nasturi si un design precis al capatului. Varful cu precizie tripla va permite sa ajungeti si la cele mai problematice portiuni, de ex. in jurul nasturilor sau intre pliuri.

Greutate optima pentru manevrare foarte usoara pe haine

Fierul de calcat are greutatea optima pentru a deplasarea mai usoara pe orice haina, facand calcatul mai simplu si usor pentru pozitionarea constanta a fierului de calcat pe masa si inapoi pe piciorul de sprijinire.

Greutate optima

 

Indepartarea rapida si puternica a cutelor

Talpa: SteamGlide Plus
Debit de abur continuu: 40 g/min
Jet de abur: 160 g
Jet de abur vertical: Da
Pulverizator: Da
Alimentare: 2400 W

Calcare confortabila

Lungime cablu: 2 m

Usor de utilizat

Capacitate rezervor de apa: 300 ml
Alimentare si evacuare cu apa: Usa cu deschidere laterala
Anti-picurare: Da
Sistem stocare cablu: Clema pentru cablu
Lungime cablu de alimentare: 2 m
Ajunge in zone dificile: Varf cu precizie tripla
Umplere rapida si usoara: Da
Maner texturat: Da

Durabilitate

Setarea ECO: Reducere cu 20% a energiei

Gestionarea depunerilor de calcar

Solutie de detartrare: Detartrare cu actiune dubla
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.