Statie de calcat Philips PerfectCare Expert GC9642/60, 2400 W, talpa SteamGlide, 1.8 l, 490 g/min, OptimalTemp, alb/auriu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat Philips PerfectCare Expert GC9642/60, 2400 W, talpa SteamGlide, 1.8 l, 490 g/min, OptimalTemp, alb/auriu de la Philips

 

PerfectCare Elite Silence este cea mai buna statie de calcat cu abur de la Philips cu tehnologia silentioasa cu abur, dar totusi puternica. Calca de la blugi la matase fara a fi nevoie sa setezi temperatura. Garantat fara arsuri pe toate articolele ce pot fi calcate.

Blocare la transport

Jet de abur 440 g

Presiune de pana la 7,2 bari

Rezervor de apa detasabil de 1,8 l


Detartreaza eficient si usor aparatul pentru a-i prelungi viata

Performanta de foarte lunga durata a aburului: functia exclusiva si pozitionata ideal Easy De-Calc Plus de la Philips asigura modalitatea ideala de a elimina calcarul si a extinde durata de viata a statiei tale de calcat cu abur. Fierul tau de calcat iti va reaminti prin lumina si sunet cand trebuie sa efectuezi detartrarea. Numai cand aparatul este rece, pur si simplu deschide dopul Easy De-Calc si colecteaza apa murdara si calcarul intr-un recipient.

Detartreaza eficient si usor aparatul pentru a-i prelungi viata
Economie de energie cu modul ECO

Economie de energie cu modul ECO

Utilizand modul ECO, ce utilizeaza o cantitate redusa de aburi, poti economisi energie fara a compromite rezultatele calcarii. Pentru calcare mai rapida, comuta la modul Turbo, care genereaza mai mult abur.

Poate fi utilizat cu apa de la robinet, reumple oricand in timpul calcatului

Statia ta de calcat cu abur este conceputa pentru a utiliza apa de la robinet. In timpul calcatului, atunci cand nu mai este apa in rezervor, poti reumple rezervorul cu usurinta fara sa astepti sau sa opresti aparatul.

Poate fi utilizat cu apa de la robinet, reumple oricand in timpul calcatului
Talpa fierbinte poate fi lasata in siguranta pe masa de calcat

Talpa fierbinte poate fi lasata in siguranta pe masa de calcat

Tehnologia inovatoare Philips OptimalTEMP garanteaza ca nu vor exista arsuri pe toate articolele ce pot fi calcate. In timpul calcarii, nu este nevoie sa pui fierul inapoi pe statia de baza, este suficient sa lasi talpa fierbinte a fierului de calcat direct pe imbracaminte sau pe husa din bumbac pentru masa de calcat, fara accesorii de suport suplimentare. Acesta nu va deteriora niciun articol de imbracaminte care poate fi calcat, nici masa. Astfel, calcatul este mai usor, cu mai putin efort al incheieturii mainii.

Testat si aprobat de experti independenti in domeniul textilelor

Acest fier de calcat este testat si aprobat, pentru performanta sa de calcare excelenta, de institute independente de experti in domeniul textilelor, cum ar fi DWI, IWTO, Woolmark. Programul Woolmark Apparel Care ajuta consumatorii sa identifice produsele de calitate destinate ingrijirii rufelor, aprobate de compania Woolmark in vederea utilizarii cu produse din lana. Philips, cu tehnologia sa exclusiva OptimalTEMP, este pana in prezent singura marca ce poate fi certificata cu standardul de aur de la Woolmark. Poti avea incredere ca produsele de ingrijire a rufelor aprobate de Woolmark sunt ideale pentru orice articol din lana.

Testat si aprobat de experti independenti in domeniul textilelor
Cea mai buna talpa de alunecare

Cea mai buna talpa de alunecare

Cea mai buna talpa de alunecare si cea mai rezistenta la zgarieturi, de 5 stele, cu strat integrat de oxid de titan

Cel mai usor fier** face calcatul mai comod si mai usor

Statia ta de calcat cu abur are greutatea ideala: greutate redusa si comod de manevrat. Aceasta gliseaza usor peste haine, indeparteaza cele mai dificile cute in cateva clipe si iti solicita mai putin incheietura. De asemenea, calcatul vertical devine mai usor si mai eficient. Acum, poti indeparta comod si eficient cutele de pe hainele tale delicate, cum ar fi jachetele, rochiile si chiar hainele dificil de calcat, cum ar fi materialele plisate, decoratiunile, nasturii si altele, calcandu-le vertical.

Cel mai puternic abur pentru cele mai rapide rezultate ale calcarii**

Motorul de abur inovator genereaza un abur ultraputernic, care patrunde in straturile profunde ale hainelor, ceea ce face calcatul mai rapid si mai eficient. Puterea aburului poate fi reglata pentru a corespunde nevoilor tale.

Calci de la blugi la matase fara a fi nevoie de setari de temperatura

Acum poti calca de la blugi la matase fara a fi nevoie sa setezi temperatura. Garantat fara arsuri pe toate articolele ce pot fi calcate. Tehnologie revolutionara cu 1) Procesorul de control inteligent si avansat, care controleaza cu exactitate temperatura talpii 2) Multi-camera de abur cu generator de abur ciclonic ultra puternic, care asigura mai mult abur, intr-un ritm constant, si un fier de calcat ultra usor, facand calcatul mai usor si mai rapid.

Functia de oprire automata de siguranta opreste automat

Functia de oprire automata de siguranta opreste automat aparatul daca nu este utilizat timp de 10 minute, pentru a economisi energie.

Tehnologie silentioasa cu abur: puterea aburului cu sunet minim

Calca fara batai de cap avand familia alaturi, in timp ce vizionezi la televizor, fara a fi deranjat(a) de zgomotul aburului. Tehnologia silentioasa cu abur ofera un abur foarte puternic, dar silentios. Statia de calcat cu abur este prevazuta cu filtre silentioase pentru abur, pentru a reduce zgomotul produs de acesta, si cu o tehnologie de atenuare a zgomotului, pentru a reduce zgomotul produs de pompa din baza.

Presiune de pana la 7,2 bari

Cu cat este mai mult abur, cu atat mai repede vei calca. Aburul generat este atat de puternic si consistent incat ajunge pana in interiorul hainelor, ceea ce face calcatul mai rapid si mai bun. Puterea aburului poate fi reglata pentru a corespunde nevoilor tale.

 

Usor de utilizat


Libertatea cablului (rotire) Libertate a firului la 360 de grade
Rezervor de apa detasabil Da
Orificiu de umplere extra larg Da
Timp de incalzire 2 minut
Lungime furtun 1,7 m
Alerta pentru nivel scazut al apei Da
Lungime cablu de alimentare 1,8 m
Varf de precizie pentru abur Da
Pregatit pentru utilizare Led indicator,Indicator de sunet
Reumple oricand in timpul utilizarii Da
Sigur pe toate materialele Chiar si pe cele delicate, precum articolele din matase
Oprire automata de siguranta Da
Performanta de glisare a talpii 5 stele
Nume talpa T-ionicGlide
Rezistenta la zgariere a talpii 5 stele
Poate fi folosita apa de la robinet Da
Capacitate rezervor de apa 1800 ml


Indepartare rapida a cutelor


Jet de abur continuu Pana la 145 g/min
Alimentare Max. 2400 W
Presiune Maxim 7,2 bari
Pregatit pentru utilizare 2 minut
Jet de abur Pana la 490 g
Abur la cerere Da
Mai multe niveluri de setari pentru abur Da
Jet de abur vertical Da
Tensiune 220 - 240 V
Eficienta ecologica
Mod economic Da
Ambalaj produs 100% reciclabil
Manual de utilizare 100% hartie reciclata

Gestionarea calcarului


Detartrare si curatare Easy De-calc Plus
Memento pentru detartrare Lumina,Da


Dimensiuni si greutate


Dimensiunile ambalajului (GxIxL) 31 x 35 x 51 cm
Dimensiunile produsului (GxIxL) 23,3 x 28,5 x 45,3 cm
Greutatea fierului 0,8 kg
Greutatea fierului + baza 5,1 kg


Depozitarea


Blocare la transport Pentru transport si siguranta
Sistem depozitare cablu Compartiment de depozitare a cablului,Velcro fix
Depozitare furtun Compartiment de depozitare a furtunului


Tehnologie


Camera de abur ciclonic Da
Pentru toate materialele care pot fi calcate Da
Fara arsuri Da
Nu este necesara nicio setare de temperatura Da
Tehnologia OptimalTEMP Da
Procesor Smart Control Da

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.