Philips Statie de calcat PerfectCare Pure GC7640/80, 2400 W, talpa T-ionicGlide, 1.5 l, 250 g/min, negru/mov

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat PerfectCare Pure GC7640/80, 2400 W, talpa T-ionicGlide, 1.5 l, 250 g/min, negru/mov de la Philips

 

Calcare lipsita de griji, fara setari necesare!

Acest fier de calcat este testat si aprobat, pentru performanta sa de calcare excelenta, de institute independente de experti in domeniul textilelor, cum ar fi DWI, IWTO, Woolmark. Programul Woolmark Apparel ajuta consumatorii sa identifice produsele de calitate destinate ingrijirii rufelor, aprobate de compania Woolmark in vederea utilizarii cu produse din lana.

Philips, cu tehnologia sa exclusiva OptimalTEMP, este pana in prezent singura marca ce poate fi certificata cu standardul de aur de la Woolmark. Puteti aveaincredere ca produsele de ingrijire a rufelor aprobate de Woolmark sunt ideale pentru orice articol din lana.

 

Rezervor de apa de 1.5 litri


Cea mai compacta statie de calcat cu abur este prevazuta cu un rezervor de apa de 1.5 litri si va permite sa calcati pana la 2 ore si jumatate fara a realimenta.

 

 

Compact si usor


Designul compact face ca aparatul dumneavoastra sa fie usor de depozitat. Spatiul nu va mai fi niciodata o problema! Avand o greutate foarte redusa, aparatul este usor de transportat. Fierul usor va transforma calcatul intr-o activitate mult mai confortabila.

 

Fixati fierul in siguranta


Fixati fierul de calcat cu abur Philips in siguranta si transportati statia de calcat cu abur cu usurinta.

 

 

Abur de 120 g/min si jet de 250 g


Debit de abur continuu, de pana la 120 g/min, si jet de abur de pana la 250 g, gratie cantitatii mai mici de apa pompate in fierbator de fiecare data. Pentru indepartarea perfecta si rapida a cutelor!

 

Cartus anti-calcar PureSteam


Cartusele inlocuibile anti-calcar PureSteam reprezinta cel mai eficient sistem pentru filtrarea calcarului la un generator de abur, asigurand o filtrare de pana la 99%, chiar si in conditii de apa dura. Aparatul este garantat 5 ani impotriva problemelor legate de calcar. Aburul este curat si durata de viata a produsului este prelungita de 5 ori. Inteligent, sistemul avertizeaza cand este momentul inlocuirii cartusului. In medie, un cartus dureaza 3 luni. Pentru a utiliza aparatul in continuare, puteti fie sa utilizati apa demineralizata si sa pastrati cartusul vechi, fie sa il inlocuiti cu un cartus nou.

 

 

 

Oprire automata de siguranta


Functia de oprire automata de siguranta opreste automat aparatul daca nu este utilizat timp de 5 minute, pentru a economisi energie.

 

Talpa T-ionicGlide

T-ionicGlide este cea mai performanta talpa Philips. Aceasta ofera un nou standard de alunecare si de rezistenta la zgarieturi pentru fiarele de calcat OptimalTemp. Noul strat de acoperire patentat va asigura rezultate excelente. Forma si orificiile de ventilare atent proiectate asigura o distributie uniforma a aburului, pentru eliminarea cu usurinta a cutelor.

 

Caracteristici principale

Putere (W) 2400
Talpa T-IonicGlide
Tip produs Statie de calcat
Capacitate rezervor apa (l) 1.5
Presiune abur statie 5.2 bar


Functii

Debit de abur (g/min) 120
Calcare pe verticala Da
Jet de abur (g/min) 250
Anti-calcar Da
Oprire automata Da
Sistem blocare Da
Sistem stocare cablu Da
Setare ECO Da
Altele Tehnologie OptimalTemp


Caracteristici tehnice

Dimensiuni (W x D x H) 354 x 193 x 224 mm
Greutate 3.19 kg
Lungime cablu alimentare (m) 1.8
Lungime furtun abur (m) 1.6
Culoare Negru/Mov

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.