Philips Fier de calcat PerfectCare Azur GC4924/20, 2800 W, talpa T-ionicGlide, 0.35 l, 200 g/min, alb/albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fier de calcat PerfectCare Azur GC4924/20, 2800 W, talpa T-ionicGlide, 0.35 l, 200 g/min, alb/albastru de la Philips

 

100% usor de utilizat 

100% usor de utilizat, fara reglaje necesare. Acum puteti calca toate articolele care pot fi calcate unul dupa altul, fara a fi nevoie sa asteptati sau sa reglati selectorul de temperatura.

 

 

Jet de abur de pana la 50 g/min 

Fluxul de abur continuu de pana la 50 g/min va ofera cantitatea perfecta de abur pentru a indeparta eficient toate cutele.

 

 

2800 W pentru incalzire rapida 

Fier de calcat de 2800 W pentru incalzire rapida si performante puternice pe toate articolele care pot fi calcate.

 

Adecvat pentru apa de la robinet 

Fierul de calcat cu abur PerfectCare Azur este proiectat pentru a fi utilizat cu apa de la robinet. Detartrare cu actiune dubla: combinatia inteligenta intre pastile anti-calcar si o curatare automata regulata reduce depunerile de calcar. Pentru rezultate de curatare mai bune, recomandam utilizarea apei demineralizate. Aceasta asigura un debit consistent de abur de la fierul dumneavoastra.

 

 

Jet de abur de pana la 50 g/min 

Fluxul de abur continuu de pana la 50 g/min vaofera cantitatea perfecta de abur pentru a indeparta eficient toate cutele.

 

Testat si aprobat 

Acest fier de calcat este testat si aprobat, pentru performanta sa de calcare excelenta. Programul Woolmark Apparel Care ajuta consumatorii sa identifice produsele de calitate destinate ingrijirii rufelor, aprobate de compania Woolmark in vederea utilizarii cu produse din lana. Philips, cu tehnologia sa exclusiva OptimalTEMP, este pana in prezent singura marca ce poate fi certificata cu standardul de aur de la Woolmark.

 

100% sigur 

100% sigur pe toate tipurile de materiale, chiar si pe cele mai delicate precum matasea, casmirul, lana, poliesterul. Institute de testare independente au utilizat PerfectCare pe cele mai sensibile articole care pot fi calcate si au confirmat rezultate de calcare excelente.

 

Indepartarea rapida si puternica a cutelor


Talpa T-ionicGlide
Tehnologia OptimalTEMP Da
Debit de abur continuu Pana la 50 bari g/min
Jet de abur 200 g
Pulverizator Da
Alimentare 2800 W


Usor de utilizat


Capacitate rezervor de apa 350 ml
Anti-picurare Da
Oprire automata de siguranta Da
Sistem stocare cablu Clema pentru cablu
Lungime cablu de alimentare 2,5 m
Libertatea cablului (rotire) Libertate a firului la 180 de grade
Umplere rapida si usoara Da
Durabilitate Economie de energie 10% reducere energie
Gestionarea depunerilor de calcar
Adecvat pentru apa de la robinet Da
Solutie de detartrare Detartrare cu actiune dubla


Specificatii tehnice


Greutatea fierului 1,75 kg
Pahar de umplere Da
Calcare confortabila
Lungime cablu 2,5 m

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.