Philips Fier de calcat Azur Performer GC3821/80, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 0.3 l, 160 g/min, alb/negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fier de calcat Azur Performer GC3821/80, 2400 W, talpa SteamGlide Plus, 0.3 l, 160 g/min, alb/negru de la Philips

 

 

2400W pentru incalzire rapida


Fierul de calcat cu abur Azur Performer de 2400 W se incalzeste rapid, furnizand performanta puternica si rezultate excelente.

 

 

Varf cu precizie tripla


Varful ascutit al Philips Azur Performer este foarte precis din 3 motive: are un varf ascutit, un canal pentru nasturi si un design precis al capatului. Varful cu precizie tripla va permite sa ajungeti si la cele mai problematice portiuni, de exemplu in jurul nasturilor sau intre pliuri.

 

 

 

Jet de abur de pana la 40 g/min


Fluxul de abur continuu de pana la 40 g/min va ofera cantitatea perfecta de abur pentru a indeparta eficient toate cutele.

 

 

Detartrare cu actiune dubla


Sistemul Double Active Calc al fierului dumneavoastra de calcat cu abur de la Philips previne depunerile de calcar cu ajutorul pastilelor anti-calcar si al functiei de detartrare. Curatarea regulata a fierului de calcat cu abur are ca rezultat mai putine pete albe cauzate de calcar si o performanta indelungata a aburului, cu alte cuvinte rezultate mai bune de calcare.

 

 

Greutate optima


Fierul de calcat are greutatea optima pentru a deplasarea mai usoara pe orice haina, facand calcatul mai simplu si usor pentru pozitionarea constanta a fierului de calcat pe masa si inapoi pe piciorul de sprijinire.

 

 

 

Jet de abur de pana la 160 g


Jetul de abur de pana la 160 g al fierului de calcat va permite sa indepartati cu usurinta chiar si cele mai persistente cute.

 

 

Control automat al aburului


Control automat al aburului va elibereaza de grija selectarii cantitatii necesare de abur. Nu trebuie decat sa selectati temperatura pentru hainele pe care le calcati si asta este tot.

 

 

Talpa SteamGlide Plus


Talpa noastra SteamGlide Plus cu cea mai buna alunecare va ofera rezultate desavarsite. Design-ul atent al orificiilor asigura o distributie echilibrata a aburului.

 

Indepartarea rapida si puternica a cutelor


Talpa SteamGlide Plus
Debit de abur continuu 40 g/min
Jet de abur 160 g
Abur pe verticala Da
Pulverizator Da
Alimentare 2400 W


Usor de utilizat


Capacitate rezervor de apa 300 ml
Alimentare si evacuare cu apa Usa cu deschidere laterala
Anti-picurare Da
Oprire automata de siguranta Da
Sistem depozitare cablu Clema pentru cablu
Lungime cablu de alimentare 2 m
Ajunge in zone dificile Varf cu precizie tripla
Umplere rapida si usoara Da
Maner texturat Da


Durabilitate


Setarea ECO Reducere cu 20% a energiei
Gestionarea depunerilor de calcar
Solutie de detartrare Detartrare cu actiune dubla

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.