Philips Fier de calcat Azur Performer Plus GC4521/87, talpa T-ionic Glide, 2600 W, negru/gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fier de calcat Azur Performer Plus GC4521/87, talpa T-ionic Glide, 2600 W, negru/gri de la Philips

Mai usor, mai rapid si mai inteligent

Cu cea mai buna talpa de alunecare produsa de noi pana acum Fierul de calcat cu abur Azur Performer de la Philips combina performanta puternica cu usurinta de utilizare.

 

 

 

2600 W pentru incalzire rapida


2600 W pentru incalzire rapida si performante deosebite.

 

 

Curatare automata


Pe langa functia de detartrare rapida, curatarea temeinica a talpii indeparteaza chiar si cel mai persistent calcar. O talpa curata imbunatateste performanta aburului si rezultatele de calcare.

 

 

 

Jet de abur de pana la 50 g/min


Fluxul de abur continuu de pana la 50 g/min iti ofera cantitatea perfecta de abur pentru a indeparta eficient toate cutele.

 

 

Detartrare rapida


Curatarea periodica a fierului de calcar ajuta la obtinerea unei performante de durata a fierului si la rezultate de calcare mai bune. Functia de detartrare rapida face curatarea fierului la fel de usoara ca golirea rezervorului de apa dupa fiecare calcat. Functia eficienta de curatare automata se ocupa de restul.

 

 

Oprire automata de siguranta


Fierul de calcat se opreste automat atunci cand il lasati nesupravegheat. Se opreste dupa 8 minute daca este lasat in pozitie verticala si dupa 30 de secunde daca este lasat pe talpa sau pe o parte laterala.

 

 

 

Jet de abur de pana la 200 g


Jetul de abur de pana la 200 g al fierului de calcat iti permite sa indepartezi cu usurinta chiar si cele mai persistente cute.

 

Talpa T-ionicGlide


T-ionicGlide este cea mai performanta talpa Philips. Aceasta ofera un nou standard de alunecare si de rezistenta la zgarieturi pentru fiarele de calcat OptimalTemp. Noul strat de acoperire patentat va asigura rezultate excelente. Forma si orificiile de ventilare atent proiectate asigura o distributie uniforma a aburului, pentru eliminarea cu usurinta a cutelor.

 

Caracteristici principale

Putere (W): 2600 W

Talpa:: T-IonicGlide

Tip produs: Fier de calcat

Capacitate rezervor apa (l):: 0.3

 
Functii

Debit de abur (g/min): 50

Calcare pe verticala: Da

Jet de abur (g/min): 200

Functie pulverisare/spray: Da

Anti-calcar: Da

Auto-curatare: Da

Oprire automata: Da

Sistem stocare cablu: Da

Setare ECO: Da

Varf cu aburi: Da

 
Caracteristici tehnice

Lungime cablu alimentare (m): 2

Culoare: Negru/Gri

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.